ענייני הפקדות וכספים בכלל

nadd

New member
לזכות בפרירול זה כמו לזכות בפיס

וזה רק 5 באקס. המאמץ הוא קשה.

nadd

New member
היו צריכים לשווק כרטיס מפול טילט

עם מספר קוד, מקישים והחשבון מתעדכן לפי הכרטיס.

Papito

New member
יש משהו דומה

גיפט קארד של ויזה שנקרא ALL ACCESS זה גיפט קארד שבניגוד לאחרים הוא לא מוגבל לחנות אחת, אלא זה זה כרטיס אשראי לכל דבר שטעון בסכום מסויים של כסף, שברגע שמשתמשים בו יורד הכסף מיידית בלי הורדות של סוף חודש. ופול טילט מקבל כרטיס כזה.

nadd

New member
מדוע הם לא מכבדים מאסטר כארד חו"ל ?

ישנו cardweb כרטיס אנונימי עם הפקדה מוגבלת עד סכום מסויים. התקשרתי לישראכארד והעבירו אותי ל- 6-7 מוקדנים ללא תשובה. אולי שווה לנסות. בכל זאת סכום קטן.

ereuveni

New member
אני שמעתי ממישהו שעבד בתחום

שיש מנהג ישראלי לבטל את העיסקה בכרטיס אשראי אחרי שמפסידים את הכסף.

modz0r

New member
כי בישראל הימורים זה לא חוקי

אלא אם כן אתה מהמר בלוטו\טוטו\וינר ואז זה חוקי, כמובן. חברות כרטיסי האשראי הישראליות מבטלות אוטומטית כל עסקה שנראת להם שקשורה לעסק שיש בו הימורים, כשפוקר נמצא בהגדרה הזאת, בשביל לא לקבל קנסות (יש חוק שאוסר עליהן לבצע עסקאות כאלו).

יוהדיקו

New member
נכנסתי ראיתי אבל לא מצאתי אופצית רשום אפשרית

באף אחד מהפרירולים של ה100 וה 200 דולר שם!!!

modz0r

New member
כי אתה צריך לחכות

אפשר להירשם רק 40 דקות לפני שמתחיל הטורניר, בפרירולים של פולטילט.

Sambodh Rana

New member
חדש פה

אפשר להרשם רק 40 דקות לפני, למשך 10 שניות בערך כי זה מתמלא בקצב טיל. תיכף הולך לנסות ולנצח שם. (זה בלתי אפשרי אגב, כי אנשים על היד הראשונה רצים לך ALLIN ואז יש קופות של 9000 על ההתחלה)

NoEgo

New member
איך לנצח בפרירול(הגרסה הקצרה)

מנסיון שלי בפרירולים של אלפי אנשים ( 3 פעמים מקום 1 מתוך 1500 בקרבון, מקום 7 בגמר של PS השבועי, ולא מעט פיינל טייבלס בפרירולים גדולים), אין לך מה לשחק ב - 10 - 20 ידיים הראשונות, שום דבר חוץ מ - AA KK AKo AKs AQs. כן תזרוק JJ וכן תזרוק AJ , אם יש רייז לפנייך. בגלל שזה פרירול גדול , הרבה אנשים משחקים באסטרטגיה של לעשות דבל אפ מוקדם או לעוף , במקום להשקיע 3 שעות ולצאת באבל בטורניר של 50 דולר.. ברגע שחצי מהפילד יוצא בערך (זה לוקח פחות מחצי שעה ברוב המקרים) אתה יכול להתחיל לשחק "נורמלי", ולנסות להגדיל את הסטאק שלך. מה גם ששווה לחכות למונסטרס , כי אתה תמיד תקבל קול בפרירול , גם מידיים שהן חלשות מאוד וגם מידיים בינוניות. כשמתחילים להתקרב לכסף אתה יכול לשחק אגרסיבי מאוד ולגנוב הרבה בליינדים (כמובן בשכל), וברגע שנכנסים לכסף , זה פוקר אמיתי לכל דבר ורוב האנשים שהגיעו עד לשלב הזה הם שחקנים לא רעים , ככה שאתה יכול לפחות לנסות לשים אותם על ידיים. בהצלחה...

b.o.b

New member
זה לא בהכרח רע

אם יש לך יד טובה תכנס - בדר"כ הALL IN שלהם עם ידיים מחפירות ואז אתה מתחיל את הטורניר כציפ לידר רציני, מצד שני אם אין לך יד טובה, סבלנות - השחקנים שם ברמה מאוד נמוכה - במשחק נכון אין שום סיבה לא להגיע ל100 האחרונים ואז צריך לשרוד עד מקום 27 בשביל 2 דולר, או להגיע לשולחן האחרון - בשביל יותר מזה - באמת שהרמה לא גבוהה - אפשרי לגמרי. חשוב לציין, שזה לוקח כ-5 שעות בגלל כמות השחקנים(2700).

Papito

New member
אני חושב ויקטור צ'נלדר

מאפשר הפקדה עם אשראי ישראלי עד כמה זה כדאי לשחק בויקטור צ'נדלר זה כבר שאלה אחרת

inteli

New member
גם בויקטור צ'נדלר אי אפשר

אמנם יש אפשרויות אחרות לישראלים ואם תנסה אז מיד יתקשרו אליך בעברית משירות הלקוחות אך לא ניתן להפקיד באשראי. לפי מה שאני זוכר יש אפשרות של קניה של כרטיסים משולמים מראש (בקיוסקים) וכרטיס ויזה אלקטרוני.

eilat11

New member
תנסה

its real poker בונוס מיידי של 100% עד 120 דולר ונותן להפקיד בעזרת כרטיס אשראי מישראל. אתר קטן בלי יותר מדי שחקנים, אפשר למצוא שם הרבה פיש. אני אישית עשיתי שם את ההפקדה הראשונה שלי של 100 דולר.... בלי יותר מדי להתעמץ הגעתי ל-500 דולר בזמן קצר. בהצלחה!

All In Poker

New member
תשובות

1. אפשר לשחק ב-VC בעזרת value card שניתן לקניות בפיצוציות. מדובר בכרטיס כרדיט שקונים במזומן, מגרדים מעליו את הקוד ומפקידים את הכסף בויקטור צ'נדלר. 2. במאש יש מספר ערבים (לא סגור על הימים, חוץ מחמישי שאני בטוח) של פוקר. מה שקורה זה שכל כמה חבר'ה תוספים שולחן ומתחילים לשחק. הבית לא נהנה מרווחים אלא רק מהזמנות שנעשות מהבר / המטבח. היתרון הוא שניתן לבוא גם 2 חבר'ה ולמצוא "מניין" לשולחן. 3. אם אתה מחפש לשחק בארץ על קאש עומדות בפניך 2 אופציות: הלא חוקית והלא חוקית לייט. גרסת הלייט היא זו שכולנו חוטאים בא - משחק בין חברים (והיא גם הממולצת). אם תרצה לשחק במקום שגובה אחוז מסוים מכל קופה (Rake או גנייה בעברית) אני מציע שתבקר בפורום המועדוני פוקר של il.pokernews.com. בכל מקרהתבדוק טוב טוב לאן אתה הולך! בהצלחה, יניב - אול-אין.

NoEgo

New member
1-2 בליינדים

הבעיה שם שאנשים נכנסים ב - 50 בהתחלת המשחק שזה ממש שורט סטאק, אבל מאחר ורמת המשחק שם בינונית מאוד, אפשר לשרוד , או לעשות ריביי במאה ואז להתחיל לשחק כמו בנאדם.

למעלה