למה ?? האי היא סדרה יפה מאוד!!!!!
R roman141 New member 26/12/08 #96 אתה צודק ליפתי יותר מתאים להיות מנחה מהשאר זמר יפתי המנחה הכי טוב בערוץ הילדים חח סתם יש גם טובים אבל הוא הכי מצחיק הכי טוב שהיה מנחה מהשאר זמר
אתה צודק ליפתי יותר מתאים להיות מנחה מהשאר זמר יפתי המנחה הכי טוב בערוץ הילדים חח סתם יש גם טובים אבל הוא הכי מצחיק הכי טוב שהיה מנחה מהשאר זמר
י יפתי המשרשר האדיר New member 2/2/09 #106 האמת שאני לא ממש קשור לבחירת המנחים החדשים היו אודישנים ועוד מעט זה יעמוד לבחירת הקהל!
ר רומן התותח New member 11/2/09 #112 כן ראיתי יפתי בשידור החוזר בערב כי היתי במסעדה אתמול בכול זות בחירות כולם יצאו החוצה
ר רומן התותח New member 8/3/09 #133 איכ בנצוק ערססס לי יש את ישראל באיסיי ישראל אטיאס חבל שליאיר את אייסי או מסן היתי מת לקבל את הפלא של יאיר לא נותן
איכ בנצוק ערססס לי יש את ישראל באיסיי ישראל אטיאס חבל שליאיר את אייסי או מסן היתי מת לקבל את הפלא של יאיר לא נותן
נ נופרייי3 New member 8/3/09 #134 הוא בכלל לא ערס מה הקשר? אתה בכלל לא מכיר את הבן אדם וכבר אתה שופט אותו.
ר רומן התותח New member 9/3/09 #135 הוא כן הוא ערס בריבועעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף השבוע אני נוסע לחיפה לבדדדד !!!!! כמו שאני נוסע לתל אביב לבד
הוא כן הוא ערס בריבועעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף השבוע אני נוסע לחיפה לבדדדד !!!!! כמו שאני נוסע לתל אביב לבד
ר רומן התותח New member 1/3/09 #120 יפתי חצוף לא הזמין את ישראל אה לא חשבתי על זה אולי ההפקה הזותי אמרה לו לעשות את זה אבל מה שהכי כיף בטלווזיה זה כסף עם אתה מנחה למשל בטח בערוץ הילדים אתה בט חמקבל איזה 5000 שקל או 9000 שקלים ככה זה טלווזיה הרבה כסף
יפתי חצוף לא הזמין את ישראל אה לא חשבתי על זה אולי ההפקה הזותי אמרה לו לעשות את זה אבל מה שהכי כיף בטלווזיה זה כסף עם אתה מנחה למשל בטח בערוץ הילדים אתה בט חמקבל איזה 5000 שקל או 9000 שקלים ככה זה טלווזיה הרבה כסף
T tal12322 New member 2/3/09 #121 איזה מנחה אתם רוצים שיבחר?? אני רוצה את אור מאיר הוא הכיייייייי טוווווובבבבבב
ר רומן התותח New member 2/3/09 #122 אני בוחר או ביאיר או בישראל ישראל באייסי שלי פשוט ויאיר הכרתי אותו בבימי מסכן הוא אין לו זמן יש לו הצפות בבימי עם שאלות חח
אני בוחר או ביאיר או בישראל ישראל באייסי שלי פשוט ויאיר הכרתי אותו בבימי מסכן הוא אין לו זמן יש לו הצפות בבימי עם שאלות חח
פ פרה של שוקולד New member 4/3/09 #130 כשהיתי קטנה, כשהערוץ היה מעניין. עכשיו אני שונאת את הערוץ. היה טוב כשיפתי השקיע רק במוזיקה. ומלא כאן יסכימו איתי
כשהיתי קטנה, כשהערוץ היה מעניין. עכשיו אני שונאת את הערוץ. היה טוב כשיפתי השקיע רק במוזיקה. ומלא כאן יסכימו איתי
ר רומן התותח New member 5/3/09 #131 את צודקת באמת ערוץ הילדים של פעם היה יותר טוב אני מודע פעם היה כדור פורח עם את יודעת ומסע קיץ וכול זה היום אין התוכניות של פעם היוא יותר טוב מהיוםםם
את צודקת באמת ערוץ הילדים של פעם היה יותר טוב אני מודע פעם היה כדור פורח עם את יודעת ומסע קיץ וכול זה היום אין התוכניות של פעם היוא יותר טוב מהיוםםם