פורומים חדשים בתפוז אנשים

אזירפאל

New member
ואחרי ששמעתי כמה פעמים

אמראנת' וקדנס נחמדים כאלה, אבל לא יודע, הם ממש לא נייטוויש, במיוחד לא סנצ'רי צ'יילד וזה. אם כבר זה דומה לשירים שאני מכיר מוואנס (שזה שלושה בערך
). את קדנס פחות אהבתי, אבל בסך הכל לא התלהבתי משניהם. בעיקרון יש פה הפקה טובה, אבל אין יותר מדי ייחוד, פשוט שירים קליטים עם גיטרות. עם The poet הסיפור אחר - הוא באמת טוב, מעניין וגם מזכיר את נייטוויש לשם שינוי. למרות שכל התזמורת הזו קצת זרה לי אצלם (שוב, אני לא ממש מכיר את וואנס, אולי שם יש גם
). אנט נשמעת טוב, וטאריה היתה מתאימה מעולה לשיר הזה.
בשניים האחרים, לא.

Super Alonit

New member
אני לא מסוגלת לדמיין את טאריה שרה

את אמארנת' וקיידנס
זה בטח יהיה זוועה. וכן, השירים האלה קליטים יותר ופחות נייט אבל זה מה שיש... זה המיטב שלהם בלי טאריה ואין מה לעשות.

blacknwhite

New member
אני לא קיבלתי את האתר הזה עדיין...

*רמז*
(ואני מצטערת על המסנ' מקודם... הוא פשוט דפוק לחלוטין. התחלתי לדבר איתך והוא פשוט נתקע, המניאק.)

הממ..

מצד אחד אני ממש רוצה לשמוע,אבל מצד שני רוצה לחכות לאלבום..לא יודעת מה להחליט><

Super Alonit

New member
אני שמעתי (נו, אני חסרת סבלנות../images/Emo3.gif)

ועדיין אני סקרנית לקראת האלבום... לדעתי זה לא הורס אלא רק גורם ליותר מתח וציפיה.

גם אני חסרת סבלנות.

נראה לי שאני אשמע את השירים בכל זאת.לא יכולה להתאפק

Super Alonit

New member
נכון!../images/Emo99.gif ידעתי שיהיו אנשים שיבינו את

הגאונות הטמונה בו.

יאללההההה

פואט...מדהים!! הכי משתלב עם הקול של אנט לדעתי...מאשר השירים האחרים... אמראנת' מזכיר לי בקטע מסויים שיר קאנטרי XD מטאל קאנטרי P: וחלקים מזכירים לי את הצלילים של נייטויש שהיה ): ומה זה הנשיפות הללו? XDDD העיניין הוא לדעתי שהוא חשוב מאוד בכך שהשירים לא משעממים...המוזיקה לא תקועה...והמילים לא חופרים את הראש... כמו נגיד מי שמכיר את השיר פרוזן של ווית'ין טמפטיישן... והשדרן הזה לא יכול לסתום לרגע?!?!? מאדא פאקא קיצר הפתעה!!!! הם כל כך מדהימים!! לא ציפיתי למשו כזה! אבל כמובן...עדיין נשאלת השאלה...איפה הפאקינג האופרה!?!? בעע...): חבל....

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך ברוב...

אני מעדיפה את אמארנת' בהרבה על פואט... פואט נמאס עליי אחרי 3 דקות.

Kezia

New member
קדנס נשמע כמו שיר של ווית'ין.

לא אהבתי בכלל :\

Super Alonit

New member
גם אני הכי פחות אהבתי אותו.../images/Emo10.gif

והנשיפות הטרידו אותי.

blacknwhite

New member
טוב, אני נואשת... למישהו בא לשלוח לי???

אני אתן אי-מייל במסר, או שתשלחו לינק במסר... כי המסנג'ר שלי נכון לכרגע דפוק. אני אעריץ אתכם לנצח!
(כי אני כבר מתה לשמוע את השירים האלה... יש לי את אמרנת' אבל את שני האחרים לא מצאתי)

blacknwhite

New member
אממ... כלומר... רק את קדנס../images/Emo9.gif

the poet יפה! (אני משרשרת בלי שום קשר לכלום
אבל זה ההתלהבות
)

למעלה