פורומים חדשים בתפוז אנשים

blacknwhite

New member
נצל"ש- ואם כבר זה שרשור אוף אחד גדול ולא קשור

לכלום... אז אני אנצלש את עצמי
חשבתם שאמפו שותה הכי הרבה בירה?
תחשבו שוב.... (מדהים מה אפשר למצוא ביוטיוב כשמשועממים
)

Super Alonit

New member
זה ענק!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

הקטע עם מארקו והאוכל גאוני!!!! מי שעשה את זה גאון!!!

TheImpactBoy

New member
Cadence Of Her Last Breath

מישהו יכול להסביר לי מה זה הגועל הזה@#@! מה נראה להם. אבנסנס שכזה. רק שהם לא יהפכו לאבנסנס עכשיו.

TheImpactBoy

New member
Amaranth גפ מעפן. מה זה הפופ הזה.

נשמע כאילו לקחו את להקת אבבה ושמו לידם גיטרה חשמלית.

Super Alonit

New member
יא זבל!!!1 אמארנת' שיר גאוני!

ובזבל התכוונתי לחברי הטוב ביותר כמובן
(נו, אני אמורה לדבר אליו יפה וכאלה...)

Super Alonit

New member
אוונסנס פנאן.

ולא, זה לא אוונסנס בכל מקרה. זה נייט עם אנט, והיא קצת מתנשפת ברקע.
נו, אמרתי לך שתאהב את השיר הזה פחות.

פואט מושלם../images/Emo99.gif

השניים האחרים דיי מאכזבים, אבל אני צריכה לשמוע אותם עוד כמה פעמים בשביל להחליט, וגם לקרוא את המילים וזה. בא לי כבר לשמוע את סבן דייז המלא

danduuu

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifאמ עזרה מישהו?

ביום רביעי אני צריכה להגיע לתל השומר בשביל התחקיר הבטחוני שלי. עכשיו, בזימון של הצבא אני אמורה לקבל כרטיסיות חינם לנסוע באגד. הבעיה היא שאין קו ישיר מחיפה לתל השומר ואין לי מושג איך אני מגיעה לשם. עכשיו עזבו את אגד, כי לא נראה לי שאני אצליח להגיע עם אגד. אבל אם אני נוסעת עם רכבת לת"א, באיזו תחנה אני אמורה לרדת? ואיזה אוטובוס אני אמורה לקחת אחרי זה של דן? ואיפה בדיוק אני יורדת? כי אין לי מושג איפה זה תל השומר, לא נסעתי לשם לבד אף פעם.. בבקשה מישהו שמכיר את האיזורים האלו [ואני יודעת שיש פה הרבה שמכירים] תעזרו לילדה מבולבלת ומסכנה שלא יודעת מה רוצים ממנה
[ואם מישהו יודע איך אני מגיעה עם אגד אפילו, זה יהיה מעולה ויחסוך לי כסף..והמון כסף. אם אפשר לקחת אוטובוס מת"א אוניברסיטה אז אני יכולה להגיע לאוניברסיטה עם אוטובוס של אגד, ואחרי זה לקחת דן נכון? אויש נו אני לא יודעת מה לעשות
]

היויו

New member
אז ככה...

בתור מי שנוסע הרבה ברכבת ובדן, אני יכול לענות: (אני חושב שנכון, ואם לא אז שהתל אביבים יתקנו אותי). את נסעת ברכבת עד תחנת ההגנה. משם את יכולה ללכת ברגל לתחנה המרכזית, זה ממש 5 דקות הליכה. משם את יכולה לקחת קו 35 של דן שמגיע ישר לתל השומר. איפה שם - זה אני לא יודע, אבל בטח מודיעין של תה"ש יוכלו לאמר לך. בהצלחה

blacknwhite

New member
אני לא יודעת לגבי 35, אבל כפי שאמרתי לך כבר

45 מגיע לתל השומר (תל השומר זה פשוט התחנה האחרונה שלו. נדמה לי קראו לזה שיבא או משו אבל זה תל השומר, מנסיון
) ו45 לדעתי (כמעט בטוח) יש לך גם בתחנה מרכזית. בהצלחה מותק!

למעלה