פורומים חדשים בתפוז אנשים

blacknwhite

New member
../images/Emo41.gifמישהו ששמע את DPP משתף רשמים../images/Emo41.gif

(אני ממשיכה למצוא דברים באינטרנט
) בקיצור, מישהו מסתבר שמע את כל האלבום, וחולק את דעתו על כל שיר ושיר. (וזה כולל חלק מהליריקס של bye bye beautiful, רק שתדעו. האמת, נשמע מעניין. לאו דווקא מבחינה פואטית, סתם מעניין) תהנו
http://www.crossrocks.com/?p=forum&chan=1&pg=2&msg=5238&page=5

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif טוב, ברצינות

מה דעתכם על Amaranth? ראיתי פה "גאוני", "מושלם" ועוד, אבל רגע - ואני לא מנסה לרדת על השיר או משהו - באמת?
לא יודע, השיר נחמד וכיפי כזה, אבל הוא גם כזה קופצני וקליט שזה קצת מעצבן. או שזה רק אני?

blacknwhite

New member
לא יודעת, אני אהבתי דווקא

אז נכון, הוא קופצני וקצת מעצבן, אבל אני תמיד בעד חשיבה חיובית- נסו לדמיין את זה בלייב....
(^*$%*#%^$%$!!!!!!!!!!!!!) אבל חוצמזה, כיף לשמוע אותו- וזה טוב, אני מניחה. הוא פשוט נשמע יותר שמח משום מה
אני אהבתי אותו, הוא חמוד ממש

Super Alonit

New member
הוא ממש קסומי!../images/Emo9.gif

זה מה שטוב בו! שהוא כייפי וקופצני כזה! אני שומעת אותו וישר מחייכת:] כן, הוא קליט (וזו גם הסיבה שהוא מתחיל להמאס מהר
... למרות שזו לא אשמתו, הוא כבר יומיים רצוף אצלי בלופים) אבל נו, הקול של אנט נוטה לכיוון הזה. זה לא משהו בנייט, פשוט הקול של אנט גורם לשיר להיות כזה. אבל למרות זאת הוא שיר מעולה! לדעתי הם הוציאו את המיטב מהקול שלה. וכרגיל חפרתי בלי פואנטה.

אממ..

כמו שאמרתי,לא ממש אהבתי אותו.הוא חביב,אבל לא יותר מזה. מה שבטוח-גאוני ומושלם הוא לא.(לדעתי,כמובן
)

LadySilkworm

New member
הוא לא מושלם וגאוני

ז"א.. לא היה הרבה תחכום ושימוש מגוון כמו בthe poet and the pendulum אבל הוא עדיין מעולה :)

Super Alonit

New member
../images/Emo41.gifשני דברים.../images/Emo3.gif

1. אתמול היה ה-07\07\07.
2. מחר מתפרסמים ציוני הבגרות!
ועוד לא הייתה לי הזדמנות להכין את עצמי נפשית לזוועה הזאת... (גיליתי כבר על שתי שאלות לא נכונות במת' מתוך 3, אני גרועה).

dralan

New member
אוקי

1. אתמול היה גם שבת - היום השביעי, ולבת דודה שלי (כן, זאת שאני מתנחל אצלה P: ) היה יומולדת 17. איזה חזק! XD 2. אממ תמיד יש מועד ב`? P: בכל מקרה בטוח שאר הציונים יהיו טובים! D:

אני כל כך מדוכאת!!!

פירסמו באתר בצפר שלנו את הציונים של אנגלית כבר, וקיבלתי פאקינג 80 %$#$E@!$E@#$R הלך לי ממש טוב בבגרות, לא היו לי בכלל טעויות, דאמט

blacknwhite

New member
../images/Emo24.gif

האמת שלא הבנתי איך קיבלת 80 אם לא היו לך טעויות
אבל מה זה משנה? אל תקחי את זה קשה מדי, ובהצלחה בכל מה שעוד יהיה לך, ואני פה אם את רוצה לדבר (במסר\אימייל\פלא' כי המסנ' דפוק
) זה טוב שאת מדוכאת מזה, זה מראה שאכפת לך מזה- וממך, רק אל תהיי יותר מדי מדוכאת.

Super Alonit

New member
לפעמים כל התשובות נכונות

אבל מורידים נקודות על דיקדוק וניסוח.
נועה קוקית, אל תיהי עצובה, יש מועד ב' ואני בטוחה שילך לך יותר טוב!
מקסימום ניגש ביחד לאקסטרני אחרי הצבא.

dralan

New member
גם לי זה קורה באנגלית משום מה...

כבר 2 שאלונים אני יוצא בהרגשה של 100 ובסוף מקבל 85 /tapuzforum/images/emo122^1016.gif

למעלה