פורומים חדשים בתפוז אנשים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo207.gif

פתאום קלטתי בשעון שכבר ארבע ועשרים.. אז העברתי מהר לליב ארת'.. אז אממ.. מה היה עד לפני הפרסומות שהיו לפני ההוא לפני ריהאנה XDD

HarlequinGirl

New member
מה מה יו שחכתי מזה.

שיט מה. ראיתי Xמן3 D: שהטלויזיה ברוסית אז איך כתוב את זה,'ליודי איקס' מה זה משעשע כזה,כמו הספיידר פיג....

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif טחח לא היה שום דבר מעניין :\

רק 3 שירים של לינקין פארק. כל השאר משעמם או לא מוכר XD האא והיה איזה קטע לפני הפרסומות לפני שעה ורבע שהראו קטע משיר של וולפמאדר. הו כן. והשיר של סנואו פאטרול. וריאנה סתם צעקה. ושאקירה זייפה ועשתה גניחות במיקרופון. ולא משדרים את ארה"ב כי עוד לא היו שם ההופעות XDD רק באירופה היו/יש עכשיו וביפן ואוסטרליה כי אצלם עכשיו כבר לילה אז אצלם כבר היו כל ההופעות.

orw93

New member
בסנואו פטרול היה אחד עם דגל ישראלD:../images/Emo205.gif

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif וואלה??

מגניב! חחח לא שמתי לב :\ עכשיו יש רזורלייט D:::::::

elknetld2kil

New member
ראיתי את הדגל

ראיתי את ההופעה (שיר מצויין) ופתאום ראיתי איזה 3-4 חבר'ה מרימים דגל של ישראל ופתאום קפצתי כזה מהספה ואמרתי לעצמי w00t???

elknetld2kil

New member
אה ועוד משהו קטן

קובי אוז דביל. "עוד מעט נראה הופעות של שאקירה ושל משהו פאטרול". המנחה הייתה צריכה לתקן אותו כי הוא לא ידע את השם שלהם

orw93

New member
כןXD../images/Emo205.gif

ואחרי השיר שאקירה היא שאלה אם הוא מכיר את סנואו פטרול והוא אמר שכן<_< ובכלל הוא מנסה להצחיק ולא הולך הולך לו ממשO_O

lestatgirl

New member
כן אוי כמה שג'וני היה לחוץ וואי מסכן

והוא היה לבושששששש בצבעעעעע והיו להם פול בעיות סאונד ואני אשתוק עכשיו כי מה הם שמו את אמריקה היו שמים את ITM או LAW

orw93

New member
ג'וני בורל מקריחXD../images/Emo205.gif

יש לו כזה שיער ארוך ומצח עוד יותר ארוך
אבל העיניים שלו
מישו יודע מתי מתחילות ההופעות בניו יורק לפי שעון ניו יורק?

lestatgirl

New member
הוא לא מקריח הוא ילד קטן וקצת אימו

והוא האיש מהמסדרון ואני אוהבת אותו!

CitizenErased

New member
הדבר היחיד שממש הלהיב אותי...

היה שזה בוווווווומבלי
אוי הזכרונות
אני מרגישה כאילו עבר נצח ואפילו לא עבר עדיין חודש חח ואז העברתי לMTV2 והיה ALL MY LIFE של הפו פייטרס ופעם ראשונה ששמתי לב שזה צולם בTHE FORUM בלוס אנג'לס! וגם שם ראיתי את מיוז ב10 באפריל! חחחחחחח! זה היה מצחיק. כאילו מישהו רומז לי שאני הולכת לראות אותם שוב... נו bring it on

oshriti123

New member
../images/Emo207.gif, מישהו רואה את המצעד שיש עכשיו?

של שירי הרוק הטובים של המאה ה21? אם כן, יש מצב שאתם זוכרים מה היה במקומות 13,12,11? כי אני מתכננת להעלות את כל הרשימה ופיספסתי את אלה ><

Let it Bleed

New member
איף ;[../images/Emo217.gif

מישהו יכול להגיד לי מה היה עד בלאק אייד פיז בלייב ארת'? לדעת אם שווה לי להמשיך לראות.

למעלה