פורומים חדשים בתפוז אנשים

elknetld2kil

New member
לא ראיתי הכל, אבל...

בינתיים ראיתי את: לינקין פארק Crowded House דייויד גריי ודיימיין רייס BEP רייזורלייט ג'נסיס דוראן דוראן שאקירה סנופ דוג סנואו פטרול טיפקס (סתם, הם לא היו. הם עפו כבר בחצי גמר ועכשיו קובי אוז המתוסכל מז**ן ת'שכל בין ההופעות).

SainTonix

New member
האמת שגם הם הופיעו בסוף בבמה הישראלית

מה עם ההופעות מארה"ב?! אני מחכה כבר לטייקינג, פול אאוט, קלי קלארקסון ... את לינקין פיספסתי \=

orw93

New member
התחילה עכשיו הבמה בניו יורק../images/Emo205.gif

http://entimg.msn.com/i/ExperienceData/p1-7/en-us/x.htm?sh=LiveEarthLive&g=9f240073-cf25-4402-bbb0-bd77c597c4ab

orw93

New member
אהאD:../images/Emo205.gif

והוידאו החליט להתקע לי ואני רק שומעת וזה תקוע על איזה תמונה
ואני פוחדת להפעיל מחדש כי גם אז זה יתקע לי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גם אצלי תקוע.. תעשי רענן.. אל תפחדי חחח

ראו TBS וכולם העמיסו על האתר XD יש לך מזל שאת שומעת.. מהמחשב שלי איאפשר לשמוע כלום.

orw93

New member
זה תקוע לי עוד מההתחלה של קייטי הזאת../images/Emo205.gif

עשיתי רענן, אני פוחדת
עכשיו זה יתקע דווקא אצל טבס

orw93

New member
כוסאימא שלו../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

כל השיר הראשון היה בסדר ודווקא בליאר הוא החליט להיתקע

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני לא מצליחה לראות! סעמק;;

זה מראה שתי שניות ואז 20 שניות לא רואים.. והוא כזה כולו מפזז על במה.. ועם שיער כמו בהופעה שאני הייתי.. והגר אמרה לי שהם התחילו עם וואט אטיס פיל לייק וזה מה שהיה שאני ראיתי אותם וכולי זכרונות
ואז אני מדברת עם עצמי - אומגאד! אני ראיתי אותם
הא? באמת? אני באמת ראיתי אותם?? לא חלמתי??? האא הוא היה עם שיער כזה בדיוק! זה היה ממש לא ממזמן. הוא לא שינה שיער.. הוא אפילו לא עשה פן.. הוא עם שיער פרוע בהופעה
הא. עזבי ><"

orw93

New member
לא יודעת מה אתכם../images/Emo205.gif

אני כבר בונה על יוטיוב מחרXD מי זה קית' אורבן הזה?
כאילו השם מוכר לי אבל אני לא מזהה><

GD ROCKS

New member
חח רק לי לא נתקע?!

איזה חמודים טייקינג היו DD: חחח אדם הרג אותי עם הריקודים האלה שלו XD אבל הקהל היה נראה מת רצח -_- אדם אמר "האמ תודה ששמתם לב עלינו" זה היה נשמע עצוב ): אני הייתי בשמחה שם הייתי מקפיצה שם את כולם DDDD:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחח

תכ'לס גם שהם חיממו את לוסטפרופטס היה רבע אולם כי כולם היו בחוץ או עוד לא הגיעו.. האא כן. היו כאלה שישבו בחוץ עם לוסטפרופטס ואני טיפשה לא ידעתי ועמדתי כמו מטומטמת על הכיסא וצרחתי את השירים וקיפצתי בזמן שהכמה שורות באיזור שלו היו או ריקות או עם 5 אנשים יושבים ומפהקים.. XDDD

GD ROCKS

New member
חוצפנים שכמותם -_-

איזה עצוב זה ): שיבואו לישראל אני יעשה להם מספיק שמח פה XDDDDD

orw93

New member
כן../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

עכשיו בכלל אני לא מצליחה להכנס><

GD ROCKS

New member
האמת היא שגם לי נתקע פתאום

אבל אין לי כוח להיכנס שוב. ראיתי טייקינג אז אני כבר מרוצה. עכשיו אני אסתפק בערוץ 10 [:

SainTonix

New member
יאו איזה מעצבן זה!!!

כמה שחיכיתי לזה והאינטרנט הדפוק הזה לא מצליח להראות את זה רצוף!

orw93

New member
גם אצלי זה ככה../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

ואני כולי מייללת לחברה שלי "אדםם אדםם כוסאימו של האינטרנט הזהה זה ננתקע בשיר שאני הכי אוהבתתת, וכו' וכו' בזמן שהיא מזיינת לי ת'שכל על שרק ופיונה, ואני לא מבינה מה היא רוצה ממני, כאילו אני כותבת "אדםםםםםםם" והיא כותבת "שרקק פיונה והילדים" והתעצבנתי עליה כי חשבתי היא קוראת לאדם שרק
נגמר ולא היה טוונטי סרצ'רי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אצל כולם ../images/Emo7.gif

בטח יש עומס על האתר אומשהו.. וזה גם שידור ישיר.

למעלה