כמה שנים לא עשיתי שאלון....../images/Emo178.gif
1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך ? כתה ח' לדעתי. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? משהו רציני....כמעט חצי שנה.
4. והכי קצר? מממ..שבועיים? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?
8. מה עשית? זה עבר לי.ונשארתי עם החבר. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן*(?)?פפ..לילה שלם בערך. 10. באיזה שעות זה היה? לילה
11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב?
אחלה. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?
לא בדיוק. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
היה 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? הממוצע הוא 250 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא זוכרת משהו ספציפי. 4. עם מי היא הייתה? רוב הסיכויים שעם בנה. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?חצי שעה בערך. 6. עם מי? אלי. 7.מתקשרים אליכם הרבה? דיי הרבה. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כשמתבקש
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} : כבר אין אדם מסויים. 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: לא הבנתי....מה זה "בית ספר"?
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? היו פעמים מסויימות. 2. אתה אוהב ללמוד? תלוי במקצוע. אבל בעקרון
3. מה ממוצע הציונים שלך? 75 כזה. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אתכם? יש ויש. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?
8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?הייתי מבריזה הרבה. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? "רבת מכות"
.. לא שזכור לי. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כשמתבקש. 12. אתה מתחצף למורה? הייתי. שאלון תחביבים: ששששששששששששששששש.. 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירותתתתת.
ברקים או רעמים: ברקים
אח או אחות : שניהם במידה שווה
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : נהיה חמדנים-הרבה מתנות. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש! מגרש ביתי או האו סי? או סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? בגלל שבהוואי מצלמים את אבודים..אז אני לא יודעת..
לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער:חום צבע ציפורנים: טבעי
צבע קיר בחדר: חצי אדום חצי בז'. צבע מצעים: כחול צבע מקלדת:אפור שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: :O צבע חולצה:כחול צבע מכנס: כחול צבע תחתונים:שחור צבע גרביים:יחפה. |נינטייב| האם יש לך: אחים/אחיות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
.
חברים סטרייטים:
כן ירבו. חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
חס ושלום.
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
גוועלד,לא. ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
לא משהו רציני. קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
בגלל זה הקצוות שלי שרופות. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
.
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
כל אדם שהיה הראשון להגיד לי בבית ספר "אין היום מתמטיקה!!!!". איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין אדם אחד. החג האהוב עלייך:סוכות? הסרט האחרון שראית:התחלתי היום את '5 ילדות יפות'.אבל לא באמת צפיתי בזה. הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: למה אני עושה את השאלון הזה? השיר האחרון ששמעת: emotions-desteny's child
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל: :O
ישמצב. שם: נטלי פירסינג:
קעקועים:
(כמה ציפיתי ליום והגיע) מידת נעליים: 38 בת כמה את נראית: כל איש אומר אחרת. גשר?
בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי איזה מרחקים. עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
אחלהבחלה. כמה פעמים... היית מאוהבת:זה מורכב
שברו לך את הלב? 2 שברת ללבות? היו כמה.
התחרטת על דבר שעשית? 20 פעמים.בול. סתם,היו הרבה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בנה ראה אותך בוכה: וואו.אין לי מושג. הצחיק אותך: ספיר וציטרין. גרם לך לחייך במבוכה: שחורה!
וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?כנראה שלישון. אתה משועמם/ת? יותר בכיוון של עייפה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? X: