פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo121.gifהופעת השקה! אמפיפארק רעננה

סתם נו, זה רק שאלון
1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? . 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אתכם? 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : פירותת או ירקות : ברקים או רעמים: אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה: בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: בבית? צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: האם יש לך: אחים/אחיות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו תפוס: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: התחרמנת על קופי אנאן: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: שם: פירסינג: קעקועים: מידת נעליים: בת כמה את נראית: גשר? בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: עישון אצל בני עשרה: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כמה פעמים... היית מאוהבת: שברו לך את הלב? שברת ללבות? התחרטת על דבר שעשית? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הצחיק אותך: גרם לך לחייך במבוכה: וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? אתה משועמם/ת? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

../images/Emo121.gifזה גן עדן לפרחים לנבול קצת..

1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ממ אוגוסט שנה שעברה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4 חודשים ו9 ימים 4. והכי קצר? שעתיים? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם וגם, מן הסתם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?או ש..? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?חחח 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?כמה שעות טובות אני מעריך 10. באיזה שעות זה היה? לילה 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב?אממ "הנה זוג" ?! 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?היה, העפתי אותו 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? הרבה, חודש אחרון היה780 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שלוש-ארבע שעות נראה לי 4. עם מי היא הייתה? לא זוכר 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני דקה 6. עם מי? אבא 7.מתקשרים אליכם הרבה? בערך 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? בערך כמו שמתקשרים אלי 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} מממ נראה לי שאבא 11. יש לך טוקמן? חחחח לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
2. אתה אוהב ללמוד?
3. מה ממוצע הציונים שלך?נמוך 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אתכם?
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?
8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? ממ הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?מוסיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?נגינה..? ועכשיו נהיגה 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? שנתיים וחצי אחורה מהיום 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
.. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל יום, משתדל 6. זה עולה כסף? חח כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף?
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? וואי התשתם אותי 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני לסבית, עזבו אותי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? כי אמא שלכם זונה זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח! פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ביחד אח או אחות : יש לי רק אח, אז שיהיה אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחד כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? פקאצה הוואי או ארצות הברית? מזרח לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנות תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? חחח אמפי(3) זה סוגשל קובץ ואייפוד זה סוגשל נגן.. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? מחשב צבעים: צבע שיער: בהיר צבע ציפורנים: יעני לק? שחור צבע קיר בחדר: הכל חוץ מלבן וצבעים זוהרין צבע מצעים: אדום עמוק צבע מקלדת:לבן, למרות שהיא כבר אפורה מליכלוך צבע טלפון: בבית? כחול כהה צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: חחח צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אדום צבע תחתונים: צבעוני צבע גרביים: לבן האם יש לך: אחים/אחיות: אח דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:הייתה, הוצאתי אותה מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהי תפוסה:
נמשכת למישהי פנויה:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן: אע? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: חג המולד הסרט האחרון שראית:Next הסדרה האחרונה שראית: לא רואה טלויזיה הדבר האחרון ששתית: עדיין שותה.. היינקן המחשבה האחרונה שלך: "מתי אבא חוזר ומביא לי אוכל" השיר האחרון ששמעת: עדיין שומע.. Lazarus/Porcupine Tree עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם: שי פירסינג: כבר לא קעקועים: מידת נעליים:40 בת כמה את נראית: 16 גשר? נהגתי על אחד כזה היום בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:
עישון אצל בני עשרה: תלוי מאיזה סיבות מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 שברו לך את הלב? 1 שברת ללבות? לא יודע התחרטת על דבר שעשית? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? לא זוכר ראה אותך בוכה: לא זוכר הצחיק אותך: אבא גרם לך לחייך במבוכה: ממ וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לנגן אתה משועמם/ת? חלקית מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

אוי, בא לי בטוב עכשיו! ../images/Emo13.gif

1. יש לך כרגע אהבה? נגמרה. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? האמיתית? בשנה האחרונה ד השבוע האחרון בערך. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? לא הייתי חבר של אף אחת:) 4. והכי קצר? שבועיים. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?נו בטח 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא. 8. מה עשית? כלום? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? עם בן אני מניחה.. ובטלפון? 4 שעות 10. באיזה שעות זה היה? בלילה שלפני הבגרות האחרונה, מזמן.. 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? הלוואי וגם אני אהיה כמוהם אי פעם.. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200 ומשהו 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? בזמן האחרון לא עולה ת'חצי שעה 4. עם מי היא הייתה? חברים 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? קודם 6. עם מי? איתו 7.מתקשרים אליכם הרבה? מספיק 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? משתדלת שלא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אבא נראה לי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? = שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשמוע מוזיקה ולצייר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שאני זוכרת את עצמי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? עוסקים? שיהיה. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? מוזיקה בכל רגע אפשרי, ציור לא יצא לי כבר מלא זמן 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי הוא עושה לי טוב 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני בטוחה. 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודעת ולא ממש אכפת לי האמת 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? ככה זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אחות, למרות שלא הייתי מתנגדת לאיזה אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : אחתץ גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? פאק. כלום. מגרש ביתי או האו סי? - בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? - הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? - סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: לבן:S צבע מצעים: לבן עם פרחים בכל מיני צבעים צבע מקלדת: שחור וכסוף צבע טלפון: אדום ולבן צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: תכלת וחום צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: מיט שם גרביים בחום הזה?! האם יש לך: אחים/אחיות: 3 אחיות דיסקמן: כבר לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס ושלום
חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים כן: מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: ברור נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא:S ניהלת רומן סודי: כן, היה מגניב
התחרמנת על קופי אנאן: איכ ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא שזכור לי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: בואו נגזים פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: תמיד בערך הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחותי וזהו. החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: הארי פוטר ומסדר עוף החול הסדרה האחרונה שראית: הבורר הדבר האחרון ששתית: קפה קר המחשבה האחרונה שלך: מגרד לי באף? השיר האחרון ששמעת: סאמר אינ דה סיטי של ג'ו קוקר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לפני שבוע נסעת בכבאית: אף פעם אוסף משהו: פרות בעיקר מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה: לא... נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא שם: עדי פירסינג: אין קעקועים: אין מידת נעליים:39 בת כמה את נראית: אני יודעת.. 18 ככה גשר? אין בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: זה בעייתי עישון אצל בני עשרה: שיהיה להם בכיף מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד כמה פעמים... היית מאוהבת: 3-4 שברו לך את הלב? יותר מדי שברת ללבות? קרה פעם התחרטת על דבר שעשית? מלא האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: אף אחד, וטוב שכך. הצחיק אותך: לא זוכרת כבר גרם לך לחייך במבוכה: מבוכה רעה.. איזה אחד וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לראות טלוויזיה אתה משועמם/ת? כן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לו, ולהגיד לו שלא יעזוב

eliavtu

New member
...I don't belive in modern love

1. יש לך כרגע אהבה? והיא תנצח! סתם לא.. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אא.. בכיתה ח' אני חושב.. אבל האמיתית הראשונה לפני שנה וקצת 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? מעדיף ממה? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? לוידע.. עם הדס במסן.. המון 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? מחייך ואומר לעצמי שאהבה זה דבר מקסים אחרי הכל 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא בעעעע.. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? אין לי מושג.. ישמצב 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 50 שקל ככה.. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? רבע שעה חח.. אני שונא טלפונים 4. עם מי היא הייתה? . הדס 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? לא זוכר דיברו איתי יותר מדי היום 7.מתקשרים אליכם הרבה? בד"כ לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? חח.. כמעט בכלל לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אאאא.. עדי נדמה לי, כי יש לה אוטו 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא כ"כ 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? מעפן 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? לוידע 8. האם אתה מבריז משיעורים? די בצפר נו עד שסיימתי! 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? אין לי :| 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : איככככ פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור - מה שתגיד מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : אא.. נו תלוי חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חחח.. מה אני אעשה בחברים לא טובים כאב בטן או ראש? כרגע כואב לי הראש, אז בטן מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני.. רק לפי יופי אבל.. כי רוני זה רק מצח הוואי או ארצות הברית? זה אותו דבר לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנות תלתלים או חלק? לוידע.. כשאני רואה שיער חלק אני נמס מיד, מתולתל פחות, אבל גם מתולתל יכול להיות ממש יפה.. אז זה תלוי אמפי או אייפוד? מזה משנה סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? מחשב צבעים: צבע שיער: לא ברור צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צהוב צבע מצעים: צהוב צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: צבע חולצה: צהוב צבע מכנס: כחול כהה צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: האם יש לך: אחים/אחיות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: בוקר טוב טאקט חברים סטרייטים: מה פתאוםםם חברים הומוסקסואליים: יש אולי כמה.. נראה לי מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: עעעעע.. מה פתאום מישהו! נמשכת למישהו פנוי: התאהבת: כן התאהבת בידידה*: כן.. נמשכת למורה בבצפר: לא בעעעעע.. ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: חחחח.. חשבתי חופי בהתחלה ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: במלחמה אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחח.. זה מזכיר לי את סבא של סטן בסאות'פארקף איזה מושפע נהייתי הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: לאחיות שלי הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב:
החג האהוב עלייך: ל"ג בעומר, שבועות, פסח הסרט האחרון שראית: "למצוא את ארץ לעולם לא"
הסדרה האחרונה שראית: סאות'פארק הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה שתיתי השיר האחרון ששמעת: חלון - אביתר בנאי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: שם: פירסינג: קעקועים: מידת נעליים: בת כמה את נראית: גשר? בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: מזה משנה מרחק.. עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכללי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף.. כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת באמת שברו לך את הלב? שברת ללבות? 0 התחרטת על דבר שעשית? תמיד האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא בצעירותי הצחיק אותך: לא זוכר גרם לך לחייך במבוכה: ברח לי השם שלה נו וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לישון אתה משועמם/ת? אולי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

דווקא ממש בא לי.

1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? שומדבר לא משתווה לעכשיו. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 8 חודשים אני חושבת 4. והכי קצר? חודש בחטיבה. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?
8. מה עשית? נפרדתי מהחבר. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? המון שעותסדגש| 10. באיזה שעות זה היה? לילה. 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? שאני שמחה שגם לי יש את זה. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? היה
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 170 בממוצע 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? עם סירי. שעה ומשהו 4. עם מי היא הייתה? סירי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני כמה דקות 6. עם מי?
7.מתקשרים אליכם הרבה? דיי הרבה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא. אני שונאת להתקשר. רק הודעות. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} נדב 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? היה מתיש לפעמים 2. אתה אוהב ללמוד? לא כל כך 3. מה ממוצע הציונים שלך? 70 ככה 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אתכם?
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא משהו רציני. 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
בכיתה ו' 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לצלם. הופעות. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? בחטיבה. הייתי באה עם מצלמת וידאו לבצפר ומצלמת שטויות. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לא יודעת. 6. זה עולה כסף?
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף?
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה אני. והדברים שאני מצלמת הם שלי ולא של אף אחד אחר. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
10. מה אנשים חושבים על זה? נותנים מחמאות 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?
12. למה? למה להפסיק משהו שאוהבים? זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? אוסי!! בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? באמצע אמפי או אייפוד? אמ.פי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע יותר שווה כשיש כסף צבעים: צבע שיער: שיטני צבע ציפורנים: שחור צבע קיר בחדר: בז' כתום כזה צבע מצעים: צהוב [איכ.] צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: גם. צבע פלאפון: אין לי כרגע. צבע בלוג: צבע חולצה: שחורה בע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: שחורות צבע גרביים: לבנות האם יש לך: אחים/אחיות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר?
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין אחד. והם יודעים את זה. החג האהוב עלייך: שונאת חגים. הסרט האחרון שראית: משהו לא חשוב ב-יס הסדרה האחרונה שראית: יורדים בגדול הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: פחד. בדידות. השיר האחרון ששמעת: לעולם מצידי. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו
זרקו עלייך מאכל:
שם: ספיר פירסינג: רק בלשון באף נסתם. קעקועים:
מידת נעליים: 37 בת כמה את נראית: 17 וחצי? גשר?
בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:
עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים
כמה פעמים... היית מאוהבת: באמת באמת? 4 אני חושבת שברו לך את הלב? יותר מידי. שברת ללבות? אמ. היו כמה. התחרטת על דבר שעשית? יותר מידי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: נדב. ראה אותך בוכה: במחנה קיץ. הצחיק אותך: כל מי שהייתי איתו עד לפני כמה דקות. שיצי,טישלר,בנה,יובל,עמרי,זמי,אוחנה,וענבר גרם לך לחייך במבוכה: לא יודעתץ וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? ללכת אליו או משהו אתה משועמם/ת?
מישהו שממש בא לכם

תומע79

New member
../images/Emo34.gifבא לי בטוב פיצוצים

1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בנה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 7-8 חודש 4. והכי קצר? 5 ימים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם וגם. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? כן 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? כן 8. מה עשית? נפרדתי,ואז חשבתי על זה,וחזרתי. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?חחחחחחחחחחחחחחחח 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? אני לא חושבת על זה. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? כן. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 300-400 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים 4. עם מי היא הייתה? הדר 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני איזה שעתיים 6. עם מי? הדר 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כבר לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} הדר מאי ודניאל 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? נגמר בצפפפפפפפפפר..אבל היה נחמד 2. אתה אוהב ללמוד? לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 70 ככה 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? רובן כן 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? הרבה חחח 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? חחחחחחחח לא יודעת מה אנחנו בכיתה א'. 12. אתה מתחצף למורה? לרוב לא. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? ספורט 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? עד לפני שנה כן. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 5 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? מתי שיוצא..בדר"כ כל יום בבוקר. 6. זה עולה כסף? לא. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כן 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא יודעת 10. מה אנשים חושבים על זה? רגיל חחח 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : ירקות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אח. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה מתנות. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה. כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? או סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנות |גאוה| תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע. צבעים: צבע שיער: סוג של ג'ינג'י בלונדיני מוזר. צבע ציפורנים: חחחחחח רגיל צבע קיר בחדר: אדום אחד,והשאר קרם. צבע מצעים: הסדין כחול אבל הציפית משו גאה בטירוף. צבע מקלדת: לבן שנוטה לאפור. צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אדום צבע תחתונים:צהוב צבע גרביים: אני בלי גרביים האם יש לך: אחים/אחיות: אח גדול דיסקמן:
חיית מחמד:
חתולה טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
אבל כמעט ולא חברים הומוסקסואליים:
כמעט כולם חחח מערכת סטריאו:
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
אבל כמעט. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
כל יום בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: המשפחה שלי. החג האהוב עלייך: פסח,חנוכה,ראש השנה. הסרט האחרון שראית: עידן הקרח הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: לימונדה המחשבה האחרונה שלך: "איזה באסה מחר עובדים" השיר האחרון ששמעת: "אני לא זמיייין ,אני לא פנוווווווווי המנוי אינו זמין לאהבהההההההההה" משהו כזה. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם: תום פירסינג:
קעקועים:
מידת נעליים: 35-36 בת כמה את נראית: 14 גשר?
בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:
עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 שברו לך את הלב? 2 שברת ללבות? אין לי מושג התחרטת על דבר שעשית? המווווווון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מיטל ראה אותך בוכה: המשפחה שלי. הצחיק אותך: שגיא גרם לך לחייך במבוכה: מיטל וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לישון! אתה משועמם/ת? לא ממש. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בנה\אסתי.

singlestroke

New member
תורי, בא לי דווקא !!!!!1111

1. יש לך כרגע אהבה? לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני שנתיים בערך ? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? שלושה שבועות XD 4. והכי קצר? שבוע. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? למישהי שמיועדת להיות בת זוג - באותה מידה, אין מה לעשות. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? לא יודע אני לא 'את'... 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? יאפ. 8. מה עשית? הייתי חסר טאקט והפרטים יישארו חסויים >< 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? 6 שעות. 10. באיזה שעות זה היה? 11 בלילה - 5 לפנ"ב. 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? *קנאת עקיצה קטנה בלב*. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא !! שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא יודע :X 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 600+. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 6 שעות חח. 4. עם מי היא הייתה? עם ההיא משאלות 9-10. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום בערך ב2 בלילה. 6. עם מי? ההיא משאלות 9, 10, 3 ו-4. 7.מתקשרים אליכם הרבה? אפשר להגיד שבינוני כזה. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כה. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? יש זמנים. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} כל מיני אנשים, זה לא קבוע. 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? (מכירים את זה שמתבטלות שאלות אחרי שסימנתם 'לא' בסקר ?) שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... 2. אתה אוהב ללמוד? חחחח... 3. מה ממוצע הציונים שלך? חחחחחחח !!!! 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? חחחחחח... כן. 5. האם מורות אוהבות אתכם? חחחחחח כן. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן. 8. האם אתה מבריז משיעורים? הברזתי אז.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 920375. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? יאפ. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? יאפ. 12. אתה מתחצף למורה? לא, יש לי כבוד (מסויים) למבוגרים ממני. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? אין כזה. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? (שאלות שמתבטלות...........) 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? -התבטל- 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? -התבטל- 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? -התבטל- 6. זה עולה כסף? -התבטל- 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? -התבטל- 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? -התבטל- 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? -התבטל- 10. מה אנשים חושבים על זה? -התבטל- 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? -התבטל- 12. למה? -התבטל- זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח ! פירותת או ירקות : פירות ! ברקים או רעמים: אומג ברקים כלכך. אח או אחות : אחות. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : המוווווון. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה. כאב בטן או ראש? אומג :( אממממ... בטן. מגרש ביתי או האו סי? לא מכיר... בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? זין בתחת. הוואי או ארצות הברית? לא יודע >: לאפה או פיתה: :X בנים או בנות? בנות. בנות. תלתלים או חלק? חלק !!! אמפי או אייפוד? אייפוד ! סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע (כל עוד זה לא כסף !!!!!) צבעים: צבע שיער: שחור. צבע ציפורנים: לא יודע, רגיל... צבע קיר בחדר: הקיר של החלון בורדו ושאר הקירות בז' נוטה לצהוב כזה. צבע מצעים: אדום. צבע מקלדת: אפור. צבע טלפון: שחור כסוף. צבע פלאפון: שחור. צבע בלוג: שחור XD צבע חולצה: כתום. צבע מכנס: אפור. צבע תחתונים: ורוד (לכו זדיינו זה בוקסרים נוחים >: ) צבע גרביים: אפור. האם יש לך: אחים/אחיות: אחות. דיסקמן: נגמר עידן הדיסקמן. חיית מחמד: אמא לא מרשה. אולי אחרי שנעיף ת'תופים היא תסכים לי לגדל חתול בחדר D: טלוויזיה בחדר: אין. מחשב בחדר: אין. מחלה סופנית: XXXXXDDDDD זה היה טוב פאק חחח חברים סטרייטים: כן ?.. חברים הומוסקסואליים: אממממ יש. מערכת סטריאו: לא אין >: האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהי תפוסה: XDDD כן, כלכך. נמשכת למישהי פנויה: כן. התאהבת: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: כן !!!! ניהלת רומן סודי: כן. התחרמנת על קופי אנאן: כלכך......................................... ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא, אבל את האצבע כן. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן D; בישלת: כן. עשית בייביסיטר: לא. הרגת מישהו: ... פגעת במישהו: נראה לי :\ מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: כן כן כןכןכןכן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמממ... אמממ..הכי אוהב.... אמא שלי. החג האהוב עלייך: אין כזה. הסרט האחרון שראית: לא זוכר, נראה לי V for Vendetta. הסדרה האחרונה שראית: חברים. הדבר האחרון ששתית: Ice-T אפרסק (זין עליכם זה טעים בדיוק כמו, אם לא יותר מנסטי !!!) המחשבה האחרונה שלך: (לכתוב.. "זין עליכם זה טעים בדיוק כמו, אם לא יותר מנסטי... סימני קריאה...) השיר האחרון ששמעת: Dire Straits - Sultans of Swing. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: יאפ. נסעת בכבאית: נופ. אוסף משהו: נופ. מאוהב/ת: לא יודע. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: כנראה. זרקו עלייך מאכל: כנראה. שם: שיר. פירסינג: אין. קעקועים: אין. מידת נעליים: 42 ? בת כמה את נראית: אמרו לי כנראה 18.... ואמרו לי גם 6 :X גשר? אין. בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: בערך נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד... כמה פעמים... היית מאוהבת: 3/4/5 משו כזה. שברו לך את הלב? נראה לי שכן. שברת ללבות? אני מקווה שלא, אבל לכו תדעו.... התחרטת על דבר שעשית? אולי.... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אין לי מיטה XXXDDDDD ראה אותך בוכה: לא זוכר.... הצחיק אותך: מי שחיבר ת'שאלון, עם השאלה 'יש לך מחלה סופנית?'. גרם לך לחייך במבוכה: אין.... וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לשחק Unreal Tournament עם חבר (כן אני חנון מחשבים). אתה משועמם/ת? לא'דע. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אלינה.

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo42.gif

1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? מזמן 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי?4 חודשים 4. והכי קצר? לאיודעת 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או..? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? עם בת? פייייייייייייייייייייייי 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? וואלהההה.. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? כן שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? המון.. האחרון 800 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא יודעת, 5 שעות? 4. עם מי היא הייתה? אחד מהחברים בטח 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אבא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? ללכת כן, ללמוד לא 2. אתה אוהב ללמוד? לא ח 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80-90 אבל היסטוריה מוריד לי הכל 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כן 5. האם מורות אוהבות אתכם? לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? מי לא? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא יודעת 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן, נראלי שזה הדבר היחידי שאני עושה 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? ריקודים:\ רק שגם הוא נהרס כבר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? חחח כן[?] 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 6 בערך 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כמעט כל יום 3 שעות בערך 6. זה עולה כסף? כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? באמאשלי לא יודעת 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא נראלי 10. מה אנשים חושבים על זה? ממש מעניין אותי מה אנשים חושבים 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? ככה זה או זה? אבטיח או ענבים: ענבים פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים:S אח או אחות : נמ שניהם[?] מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש, כי אני כבר רגילה מגרש ביתי או האו סי? לא ראיתי את שניהם בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני
הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער: חצי שטני חצי בלונד צבע ציפורנים: יד תכלת ויד סגול צבע קיר בחדר: כל מיני צבע מצעים: איןXD לא ישנה בחדר צבע מקלדת: אמורה להיות לבנה נראלי צבע טלפון: כסוף צבע פלאפון: שחור וכסף צבע בלוג: סגרתי אותו>< צבע חולצה: אני בלי חח צבע מכנס: כנ"ל צבע תחתונים: כנ"ל צבע גרביים: רק יצאתי מהמקלחת דיי לחפור האם יש לך: אחים/אחיות: כן דיסקמן: לאZD חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: הלוואי חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: הע? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא:S הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: פעם אחת... דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כל הזמן! בישלת: כן עשית בייביסיטר: סוגשל הרגת מישהו: לא בכוונה פגעת במישהו: כן:\ מישהו הציל את חייך: המממ לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אבא החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: בחברה טובה הסדרה האחרונה שראית: הבורר הדבר האחרון ששתית: וואי הם.. נתנו לי טקילה עם משהו ת'אמת אני לא יודעת מה שתיתי המחשבה האחרונה שלך: "כוסעמאק אני אמורה להיות עכשיו בכרמיאל ולא ללכת ללמוד" השיר האחרון ששמעת: מונסון עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כל הזמן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן שם: אדוע פירסינג: יש קעקועים: אין מידת נעליים: 39-40 בת כמה את נראית: 3490 גשר? אין בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא נגד^^כל אחדג והמשיכה שלו כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 שברו לך את הלב? 2 שברת ללבות? לאיודעת התחרטת על דבר שעשית? לא יודעת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בטח מוראל ראה אותך בוכה: אמא הצחיק אותך: אבא גרם לך לחייך במבוכה: אבי וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? בצפר.. אתה משועמם/ת? כן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כן: \

t o o s h a

New member
כואבת לי הבטן נורא נורא :(

1. יש לך כרגע אהבה? יובלי :) 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אין משהו שאני יכולה להגדיר אותו כאהבה ראשונה שלי 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? שנה ו-8 4. והכי קצר? חודש 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אני מסרבת לענות על השאלה הזו 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או ש? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?כן 8. מה עשית? סבלתי בשקט עד שהחלטתי להיפרד 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?לא זוכרת 10. באיזה שעות זה היה? אני מתארת לעצמי שאל תוך הלילה כזה. לוידעת 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? כיף להם :) 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? בטלפון? בעיניי יותר מ-7 שעות 4. עם מי היא הייתה? לא יודעת, או עם לע או אדם או מנו 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?היום 6. עם מי? עם אבא 7.מתקשרים אליכם הרבה? איזו שאלה מטופשת, מה זה אומר הרבה? מתקשרים אלי רגיל 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? תלוי למי 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא במיוחד 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} יובלי, בין 5-10 שיחות ביום 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?אמממ ככה ככה. היו רגעים שאהבתי ורגעים שלא 2. אתה אוהב ללמוד? כה אבל תלוי מה 3. מה ממוצע הציונים שלך?85 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? כה 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? מזה הרבה? יש לי חברים מהבצפר, נסתפק בזה 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא הרבה 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? בין 0 ל-2. זה משתנה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? חח לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא 12. אתה מתחצף למורה? כה שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : איכה ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : לא משנה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? חחחחח בטן יותר נפוץ אצלי מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? הוואיייי לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? דיסקמן! סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?שניהם סבבה צבעים: צבע שיער:חום צבע ציפורנים: ורוד צבע קיר בחדר: ירוק צבע מצעים: אוייש נו אני לא זוכרת זה בחדר השני צבע מקלדת:לבן צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: סגול צבע חולצה:כתום צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים:אדום צבע גרביים: האם יש לך: אחים/אחיות:2 אחים דיסקמן:כה חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:כה מחשב בחדר:כה מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כה חברים הומוסקסואליים:כה מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כה נמשכת למישהו תפוס:ברור נמשכת למישהו פנוי: כה התאהבת: כה התאהבת בידיד:כה נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא נראה לי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כה הלכת מכות:כה קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: הרבה :) בישלת: כה עשית בייביסיטר:כה הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כה מישהו הציל את חייך:לא איחרת לבית-ספר: כה הברזת מבית-ספר: כה הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך:אוי אני אוהבת את כולם. אבל נראה לי שפורים הסרט האחרון שראית: אהבה קולומביאנית הסדרה האחרונה שראית: הפיג'מות הדבר האחרון ששתית: מיים המחשבה האחרונה שלך: כואבת לי הבטן השיר האחרון ששמעת: אוטו זבל - הבילויים עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כה נסעת בכבאית: לא אבל באמבולנס כן אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כה אכלת כלי כתיבה:לא נפגעת מאוד ממישהו:ברור זרקו עלייך מאכל: כה שם: סיון פירסינג:לא קעקועים: לא מידת נעליים:39 בת כמה את נראית:15-16 גשר? לא בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:אני לא בעד אבל גם לא נגד עישון אצל בני עשרה:בכיף שלהם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כנל כמה פעמים... היית מאוהבת:הרבה.. ממש מאוהבת זה רק פעמיים שברו לך את הלב? פעם אחת שברת ללבות? לא יודעת התחרטת על דבר שעשית?בטוח היו כמה פעמים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:בטח יובל ראה אותך בוכה: יובל הצחיק אותך:אחי הקטן גרם לך לחייך במבוכה:לוידעת וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?לוידעת אתה משועמם/ת? לא מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? סאפ

בא לי..

. יש לך כרגע אהבה? לא ממש 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?אוואאהה לא סגורה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? כמעט שנתיים 4. והכי קצר? כמה ימים..אבל לקשר רציני-שבועיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?מה? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?קרה.. 8. מה עשית? בכל מקרה זה נגמר 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?(עם בן..) 4 שעות 10. באיזה שעות זה היה? מ1 בבוקר עד 5 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב?ככ מקנאה 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?האחרון יצא יותר מידי..אבל בד"כ 100 גג 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4 שעות 4. עם מי היא הייתה? .אלון 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אנערף 6. עם מי? אלונה 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן..יותר מידי היום 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} :אדם 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?כן 2. אתה אוהב ללמוד? כן 3. מה ממוצע הציונים שלך? של השנה-93 :) 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? כן 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא ככ 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?יש ככ הרבה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא ממש 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? יש ככ הרבה 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: אמא על שניהם אח או אחות : יש לי שני אחים מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות :הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי?לא שניהם בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני מלכה..איך משווים בכלל הוואי או ארצות הברית? לא הייתי בשניהם לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק?תלוי למי אמפי או אייפוד?אמפי 4 סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?להוריד מהמחשב צבעים: צבע שיער:חום-שחור צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: לבן וטיפלה ירקרק צבע מצעים: בורדו-ורוד-שחור צבע מקלדת:לבן צבע טלפון: יש 5 צבע פלאפון: כחול לבן צבע בלוג: ואווה כבר שכחתי צבע חולצה:כרגע סגול צבע מכנס: אפור צבע תחתונים:ורוד צבע גרביים:אין לי עכשיו עליי האם יש לך: אחים/אחיות:כן דיסקמן:כן חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:אין מחלה סופנית: אין...לא לי לפחות חברים סטרייטים: יש חברים הומוסקסואליים:יש מערכת סטריאו: יש..לא פועלת האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס:לא ממש נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד:כן...בערך התאהבתי נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: חח לא התחרמנת על קופי אנאן:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:רק לפני יום-וכן הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: כן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת: כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: לא שניסיתי מישהו הציל את חייך: בערך..כן.. איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:ככ הרבה...אבל אדם החג האהוב עלייך:יש הרבה הסרט האחרון שראית:אנערף הסדרה האחרונה שראית: ילדות רעות הדבר האחרון ששתית: מיץ המחשבה האחרונה שלך: וואי אני צריכה לקום מהמחשב השיר האחרון ששמעת: אני שומעת עכשיו את פורטה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: מה? מאוהב/ת: לא ממש כרגע אכלת כלי כתיבה: חח נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל: כן שם: עדי פירסינג: אין קעקועים: יש..בקרוב עוד אחד מידת נעליים: 37 בת כמה את נראית:יותר מגילי גשר? אין בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:בעד עישון אצל בני עשרה:שיעשו מה שבראשם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד כמה פעמים... היית מאוהבת:2 אולי שברו לך את הלב? כן שברת ללבות? כן התחרטת על דבר שעשית?כן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אח'שלי ראה אותך בוכה:עידו.. הצחיק אותך:אמא גרם לך לחייך במבוכה:יובל ממתא"ן וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?לסלון אתה משועמם/ת? לא ממש מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לכל החבר'ה ממתא"ן ולאדם

סיננתי את השאלות המעצבנות -

שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100-150. [יש טלפון חוץ בבסיס.
] 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 5 דקות. 6. עם מי? קורל. 11. יש לך טוקמן? לא. זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים. פירותת או ירקות : פירות. ברקים או רעמים: ברקים. אח או אחות : אף אחד מהם. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה. כאב בטן או ראש? ראש. מגרש ביתי או האו סי? מה. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? רוני. הוואי או ארצות הברית? ארה"ב. לאפה או פיתה: לחם קל! בנים או בנות? בנים. תלתלים או חלק? תלתלים, נראה לי. אמפי או אייפוד? אייפוד, דה. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? להוריד. לרוב. צבעים: צבע שיער: חום בהיר. צבע ציפורנים: ורוד בהיר. צבע קיר בחדר: אפרסק. צבע מצעים: נראה לי שכחול כזה.. לא בטוחה. צבע מקלדת: אפרפר. צבע טלפון: לבן. ויש אחד בז' כזה מעפן. צבע פלאפון: אדום, מעלף!
צבע בלוג: סגול-לבן אני חושבת. לא בטוחה כבר.. צבע חולצה: שחורה. צבע מכנס: תכלת. צבע תחתונים: ורוד. צבע גרביים: אין. האם יש לך: אחים/אחיות: כן. דיסקמן: כן, מקולקל. חיית מחמד: לא. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: לא. מחלה סופנית: לא. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו תפוס: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: סוג של. התחרמנת על קופי אנאן: מה :| ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: כן. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: כן. איחרת לבית-ספר: כמובן. הברזת מבית-ספר: כמובן עוד יותר. החג האהוב עלייך: יום עצמאות, פורים. הסרט האחרון שראית: בקולנוע ? זודיאק. הסדרה האחרונה שראית: האלופה. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: שצריך לישון כבר! השיר האחרון ששמעת: ככלות הקול והתמונה. שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: כן. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: כן. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן. שם: גילילי. פירסינג: לא. קעקועים: לא. מידת נעליים: 39. בת כמה את נראית: 17. גשר? לא. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: לא זוכרת. הצחיק אותך: אחותי. גרם לך לחייך במבוכה: אמא.
וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לצחצח שינים, טלפון למישהו ולישון! אתה משועמם/ת? קצת.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ענבר. אבל תמיד.

Z A M i

New member
כמה שנים לא עשיתי שאלון....../images/Emo178.gif

1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך ? כתה ח' לדעתי. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? משהו רציני....כמעט חצי שנה.
4. והכי קצר? מממ..שבועיים? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?
8. מה עשית? זה עבר לי.ונשארתי עם החבר. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן*(?)?פפ..לילה שלם בערך. 10. באיזה שעות זה היה? לילה
11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב?
אחלה. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?o_O לא בדיוק. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
היה 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? הממוצע הוא 250 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא זוכרת משהו ספציפי. 4. עם מי היא הייתה? רוב הסיכויים שעם בנה. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?חצי שעה בערך. 6. עם מי? אלי. 7.מתקשרים אליכם הרבה? דיי הרבה. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כשמתבקש
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} : כבר אין אדם מסויים. 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: לא הבנתי....מה זה "בית ספר"?
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? היו פעמים מסויימות. 2. אתה אוהב ללמוד? תלוי במקצוע. אבל בעקרון
3. מה ממוצע הציונים שלך? 75 כזה. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אתכם? יש ויש. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?הייתי מבריזה הרבה. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? "רבת מכות"
.. לא שזכור לי. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כשמתבקש. 12. אתה מתחצף למורה? הייתי. שאלון תחביבים: ששששששששששששששששש.. 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירותתתתת.
ברקים או רעמים: ברקים
אח או אחות : שניהם במידה שווה
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : נהיה חמדנים-הרבה מתנות. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש! מגרש ביתי או האו סי? או סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? בגלל שבהוואי מצלמים את אבודים..אז אני לא יודעת..
לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער:חום צבע ציפורנים: טבעי
צבע קיר בחדר: חצי אדום חצי בז'. צבע מצעים: כחול צבע מקלדת:אפור שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: :O צבע חולצה:כחול צבע מכנס: כחול צבע תחתונים:שחור צבע גרביים:יחפה. |נינטייב| האם יש לך: אחים/אחיות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
.
חברים סטרייטים:
כן ירבו. חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
חס ושלום.
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
גוועלד,לא. ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן:
הלכת מכות:
לא משהו רציני. קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
בגלל זה הקצוות שלי שרופות. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
. o_O פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
כל אדם שהיה הראשון להגיד לי בבית ספר "אין היום מתמטיקה!!!!". איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין אדם אחד. החג האהוב עלייך:סוכות? הסרט האחרון שראית:התחלתי היום את '5 ילדות יפות'.אבל לא באמת צפיתי בזה. הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: למה אני עושה את השאלון הזה? השיר האחרון ששמעת: emotions-desteny's child
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל: :O
ישמצב. שם: נטלי פירסינג:
קעקועים:
(כמה ציפיתי ליום והגיע) מידת נעליים: 38 בת כמה את נראית: כל איש אומר אחרת. גשר?
בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי איזה מרחקים. עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
אחלהבחלה. כמה פעמים... היית מאוהבת:זה מורכב
שברו לך את הלב? 2 שברת ללבות? היו כמה.
התחרטת על דבר שעשית? 20 פעמים.בול. סתם,היו הרבה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בנה ראה אותך בוכה: וואו.אין לי מושג. הצחיק אותך: ספיר וציטרין. גרם לך לחייך במבוכה: שחורה!
וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?כנראה שלישון. אתה משועמם/ת? יותר בכיוון של עייפה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? X:

ב י ז י

New member
ילדה, רוצה לבוא איתי לדירה?

1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? עכשיו 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? בנתיים כמעט 10 חודשים 4. והכי קצר? שבוע וחצי 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי, שילוב של שניהם זה נחמד 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? שיהיו קצת, אבל שיהיו נאמנים 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? לא זוכרת
10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? שייהנו 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? התאהבתי? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? סביבות 100 שקל 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? . 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני 40 דקות בערך 6. עם מי? אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? ככה 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לינה 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? סיימתי ללמוד בביצפר! שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? אני חסרת תחביבים 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח, אבל קר פירותת או ירקות : תלוי ברקים או רעמים: לא זה ולא זה אח או אחות : אחות, אבל אין לי מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : מתנה אחת קטנה זה מספיק חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה טובה כאב בטן או ראש? לא זה ולא זה מגרש ביתי או האו סי? אממ? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אממ בריטני? הוואי או ארצות הברית? בא לי על ארה"ב כרגע לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער: בלונדיני עם נטייה לשטני צבע ציפורנים: טבעי? צבע קיר בחדר: תכלת בהיר בהיר בהיר צבע מצעים: לבן עם סגול צבע מקלדת: לבנה-אפורה צבע טלפון: בבית? כסוף צבע פלאפון: תכלת צבע בלוג: שחור צבע חולצה:שחורה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: לבנים צבע גרביים: ללא גרביים האם יש לך: אחים/אחיות:אח דיסקמן:לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:לא מחלה סופנית: מקווה שאין חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: אה? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש מצב הלכת מכות: חחח כן קיבלת פנס בעין: כמעט הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: ברור עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: נמלה? פגעת במישהו: קרה מישהו הציל את חייך: לא זוכרת איחרת לבית-ספר: מי לא? הברזת מבית-ספר: מי לא? הבנאדם שאתה הכי אוהב:יש כמה החג האהוב עלייך: פעם אהבתי את פסח כי החופש שלו היה הכי ארוך, עכשיו כבר אין ל חג אהוב הסרט האחרון שראית: צריך 3 לטנגו הסדרה האחרונה שראית: לא דעת איך קוראים לה הדבר האחרון ששתית: לטה המחשבה האחרונה שלך: "עוד חצי שעה יש לי אוטובוס" השיר האחרון ששמעת: open mind- Blackfield עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: יצא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: מכתבים מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: תמיד נפגעת מאוד ממישהו: קרה זרקו עלייך מאכל: כן שם: ליזי פירסינג: אינדסטריאל, עגיל באף קעקועים: לא מידת נעליים: 38-39, נוטה ל 39 בת כמה את נראית: 16 [זה הגיל שתמיד נותנים לי] גשר? אין בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: כל אחד עושה את הבחירות שלו מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף כמה פעמים... היית מאוהבת:1 שברו לך את הלב? 2 שברת ללבות?מאיפה אני יודעת התחרטת על דבר שעשית?קרה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בטח מאור ראה אותך בוכה: לינה הצחיק אותך:ילדים קטנים, אתמול גרם לך לחייך במבוכה: אממ לא זוכרת? וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? להתארגן אתה משועמם/ת? לא מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? צרפתי, כי לא ראיתי אותה שנתיים

../images/Emo6.gif כמה מתאים

1. יש לך כרגע אהבה? לא
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אממממ מה13.8.04 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? שנתיים ו11 חודשים 4. והכי קצר?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי יותר דומיננטי מיופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? חחחחח מאשר? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? ממש לא 8. מה עשית? ילדים עם כל מי שבא. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? אני אקח את זה כ'עם בן' ובערך... 4 שעות 10. באיזה שעות זה היה? לילה 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? תלוי 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? נופ שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4,5 שעות 4. עם מי היא הייתה? עמית 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה? כמובן. חחח 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן! 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? מאוד 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} נעמה בטח 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? לא!!!!!!!!!!!!!!!! שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? מה זה משנה?! אה?!?!?!?!?!?!?!?!?! 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אתכם? 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? אני 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? מאאאאוד אוהבת להעשיר את עצמי 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 0 בערך 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? חחחחח לפחות 2 שאני יכולה לחשוב עליהם 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל יום כל היום 6. זה עולה כסף? המון! 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? אתם קוראים לי זונה!? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי אין שומדבר טוב יותר ממנו
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? עד סוף ימיי 10. מה אנשים חושבים על זה? לא ביררתי אבל אני מניחה שהם מבינים 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? ממש לא 12. למה? כי כפרעליי זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים פירותת או ירקות : פירותת. אבל רק עם 2 ת' ברקים או רעמים: ברקים ברור אח או אחות : דונט מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? האו סי ברורררררררררר בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? נאן הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? תלוי תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע ברור צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: עור צבע קיר בחדר: אדום צבע מצעים: בורדו צבע מקלדת: לבן כזה צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כחול כסוף צבע בלוג: צבעוני כמו הקשת צבע חולצה: כתום צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: שחור נראלי צבע גרביים: לבן עם נקודות צבעוניות
האם יש לך: אחים/אחיות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: כן! חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: כל יום בין 2 ל4 ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: כן, 2! פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: נעמונת
החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: אממממממממממממממממממממממממממ.. לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת אוח הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מקדונלדס איז גוד השיר האחרון ששמעת: תמיד אהבה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: חחח כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן שם: אור פירסינג: לא קעקועים: לא מידת נעליים: 37-8 בת כמה את נראית: 10 בערך גשר? לא בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 שברו לך את הלב? 0 שברת ללבות? 1 התחרטת על דבר שעשית? המון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: נעמה הצחיק אותך: יעקב גרם לך לחייך במבוכה: ניסן וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לאכול אתה משועמם/ת? כן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? נעמההההההההההההההההההההההההההההה

mooshki

New member
כפרעליייךךךך יא חולת נפשששששששששש

10. מה אנשים חושבים על זה? לא ביררתי אבל אני מניחה שהם מבינים
חיך השתנו מן הקצה אל הקצהההההה

מחר מתגייסים כי מחר חיילים

1. יש לך כרגע אהבה? אפשר להגיד 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי?אני גרועה בדברים האלו..חודשיים... 4. והכי קצר?חודש 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?..? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?שעות 10. באיזה שעות זה היה?בעיקר בלילות 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב?אוווץ' 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?... שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?סביבות ה-200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?בערך 4 וחצי שעות 4. עם מי היא הייתה?נראה לי שבנה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני כמה דקות 6. עם מי? אסי 7.מתקשרים אליכם הרבה?תגדירו הרבה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? תלוי עם מי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}עדע,תמר,אסי,אמא. 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?תלוי מה 3. מה ממוצע הציונים שלך?70-75..לא יודעת,לא קיבלתי תעודה:) 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?תגדירו הרבה חח 5. האם מורות אוהבות אתכם?חלק כן וחלק לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?כשבא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?מה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? בקטנה..לא רציני 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן 12. אתה מתחצף למורה?:/ שאלון תחביבים: זה מזה מציק 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים :אבטיח פירותת או ירקות :פירות ברקים או רעמים:ברקים אח או אחות :אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות:אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה טובה כאב בטן או ראש?בטן מגרש ביתי או האו סי?אפחד בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני הוואי או ארצות הברית?לא הייתי לא יודעת לאפה או פיתה::/ בנים או בנות?גם וגם תלתלים או חלק?וואי לא יודעת אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע צבעים: צבע שיער:שטני צבע ציפורנים:או אדום או שקוף צבע קיר בחדר:בורדו צבע מצעים:צבעוני משו צבע מקלדת:אפור-שחור צבע טלפון:לבן צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג:לבן צבע חולצה: צבע מכנס:ג'ינס,שחור צבע תחתונים:שחור:) צבע גרביים:לבן האם יש לך: אחים/אחיות:כן,אח דיסקמן:בוודאי. חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:לא מחלה סופנית:לא שידוע לי חברים סטרייטים:כן חברים הומוסקסואליים:כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו תפוס:כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת:איי גאס התאהבת בידיד:חח כן נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי:לא התחרמנת על קופי אנאן:..? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:כן הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין:כן הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת: כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:ישכמה. החג האהוב עלייך:סוכות נראהלי הסרט האחרון שראית:אל תשאלו.... הסדרה האחרונה שראית:חברים,הבוקר הדבר האחרון ששתית:מיץ פטל המחשבה האחרונה שלך:פרידה. השיר האחרון ששמעת:משו מזרחי ב24 עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:זיכרונות
.מהמכוערים... מאוהב/ת: אוהבת. אכלת כלי כתיבה:לעסתי עיפרון חחח נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל:כן שם:נעמה פירסינג:נזם קעקועים:אין מידת נעליים:38 בד"כ בת כמה את נראית:אחרים יגידו גשר?היה. בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:נגד עישון אצל בני עשרה:שכל אחד יעשה מה שבאלו מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כנ"ל כמה פעמים... היית מאוהבת: שברו לך את הלב? שברת ללבות? התחרטת על דבר שעשית?יותר מידיי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אסי. ראה אותך בוכה:אסי. הצחיק אותך:אסי. גרם לך לחייך במבוכה:ניר. וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?להתלבש אתה משועמם/ת?קצת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?ספיר.

למעלה