../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif
1. יש לך כרגע אהבה? לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אהבה אעלק. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? שלושה חודשים. 4. והכי קצר? שבועיים?. לא ייחסתי מספיק חשיבות. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? תכלס, אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? מה? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? כן. 8. מה עשית? בטח שטות כלשהי. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? כל הלילה. 10. באיזה שעות זה היה? לילה. 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? בכיף.. בני זונות
. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 180 בערך. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? אני באמת אמורה לזכור? 4. עם מי היא הייתה? . אין לי כוח לחשוב. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול בלילה. 6. עם מי? טל. 7.מתקשרים אליכם הרבה? הרבה זה יחסי. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כנ"ל. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כשיש קליטה, וכשזה עם בנאדם שבא לי לשמוע. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} נראה לי ששחורה. 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? יש ימים. 2. אתה אוהב ללמוד? זה בעייתי, כי לישון אני אוהבת יותר. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80+. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? דיי. 5. האם מורות אוהבות אתכם? רק בתקשורת. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? יש כמה. 8. האם אתה מבריז משיעורים? נו מה.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? יש דברים שלא סובלים דיחוי, אין מה לעשות. 12. אתה מתחצף למורה? כשהיא חצופה בעצמה. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? נגינה. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? למדתי עם מורה בעבר. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? יחסית בעקביות 3 שנים. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? בהחלט. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כשיש מוזה. 6. זה עולה כסף? והרבה. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי הוא עושה לי טוב. לרוב. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בע"ה. 10. מה אנשים חושבים על זה? שסבבה לי. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן. 12. למה? תסכול. זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח. פירותת או ירקות : פירות. ברקים או רעמים: ברקים. אח או אחות : כרגע האח צריך אותי. אבל שניהם. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הכל יתקבל בברכה. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה. כאב בטן או ראש? מהר ללכת לישון. מגרש ביתי או האו סי? לא רואה טלויזיה. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני. הוואי או ארצות הברית? הוואי. לאפה או פיתה: לאפה. בנים או בנות? בנים. תלתלים או חלק? חלק. אמפי או אייפוד? אייפוד ז"ל. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע. צבעים: צבע שיער: שחור. צבע ציפורנים: נקי משטויות. צבע קיר בחדר: כתום. צבע מצעים: כתום גם. צבע מקלדת: לבן. צבע טלפון: בבית? אצלי בחדר שחור. צבע פלאפון: כחול. צבע בלוג: אין. צבע חולצה: לבן. צבע מכנס: תכלת. צבע תחתונים: לבן. צבע גרביים: אין. האם יש לך: אחים/אחיות: אח ואחות. דיסקמן: לא תקין אבל יש. חיית מחמד: האוגר של יהב. טלוויזיה בחדר: יש. מחשב בחדר: יש. מחלה סופנית: חס וחלילה
. חברים סטרייטים: יש. חברים הומוסקסואליים: יש. מערכת סטריאו: לא. האם אי פעם: התחבקת: מן הסתם. נמשכת למישהו תפוס: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת: לא. התאהבת בידיד: נמשכתי. נמשכת למורה בבצפר: הוא לא היה מורה שלי
. ניהלת רומן סודי: לא שידוע לי. התחרמנת על קופי אנאן: איכס! ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: בקטנה. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: מליון פעם. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: כל הזמן. מישהו הציל את חייך: כן. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש יותר מאחד. החג האהוב עלייך: שבועות. פעם אהבתי את פסח. הסרט האחרון שראית: נראה לי שרקויאם לחלום. הסדרה האחרונה שראית: בבוקר ראשון משהו בערוץ הילדים. הדבר האחרון ששתית: פטל. המחשבה האחרונה שלך: שוב לחזור לישון? השיר האחרון ששמעת? כרגע אנטיפרנויה. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: אפשר לומר. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: כן. נפגעת מאוד ממישהו: בהחלט. זרקו עלייך מאכל: כן. שם: מור שיץ. פירסינג: באף. קעקועים: עוד לא. מידת נעליים: 38. בת כמה את נראית: די להתיש אותי עם זה, די!
. גשר? היה. בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי. אבל כן. עישון אצל בני עשרה: כן. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף. כמה פעמים... היית מאוהבת: לא. שברו לך את הלב? מיותר להכנס לזה. שברת ללבות? אין לי מושג. התחרטת על דבר שעשית? לא מתחרטת. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: נראה לי שעידן. ראה אותך בוכה: שמעה בערך, טל. הצחיק אותך: כל מי שהיה אתמול בחיפה באיזשהו שלב. גרם לך לחייך במבוכה: זמי שכתבה את שחורה
. וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? שוקלת לחזור לישון. אתה משועמם/ת? קמתי לא מזמן, אז לא. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? טל.
1. יש לך כרגע אהבה? לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אהבה אעלק. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? שלושה חודשים. 4. והכי קצר? שבועיים?. לא ייחסתי מספיק חשיבות. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? תכלס, אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? מה? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? כן. 8. מה עשית? בטח שטות כלשהי. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? כל הלילה. 10. באיזה שעות זה היה? לילה. 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? בכיף.. בני זונות