פורומים חדשים בתפוז אנשים

izzys

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

1. יש לך כרגע אהבה? לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אהבה אעלק. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? שלושה חודשים. 4. והכי קצר? שבועיים?. לא ייחסתי מספיק חשיבות. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? תכלס, אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? מה? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? כן. 8. מה עשית? בטח שטות כלשהי. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? כל הלילה. 10. באיזה שעות זה היה? לילה. 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? בכיף.. בני זונות
. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 180 בערך. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? אני באמת אמורה לזכור? 4. עם מי היא הייתה? . אין לי כוח לחשוב. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול בלילה. 6. עם מי? טל. 7.מתקשרים אליכם הרבה? הרבה זה יחסי. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כנ"ל. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כשיש קליטה, וכשזה עם בנאדם שבא לי לשמוע. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} נראה לי ששחורה. 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? יש ימים. 2. אתה אוהב ללמוד? זה בעייתי, כי לישון אני אוהבת יותר. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80+. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? דיי. 5. האם מורות אוהבות אתכם? רק בתקשורת. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? יש כמה. 8. האם אתה מבריז משיעורים? נו מה.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? יש דברים שלא סובלים דיחוי, אין מה לעשות. 12. אתה מתחצף למורה? כשהיא חצופה בעצמה. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? נגינה. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? למדתי עם מורה בעבר. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? יחסית בעקביות 3 שנים. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? בהחלט. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כשיש מוזה. 6. זה עולה כסף? והרבה. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי הוא עושה לי טוב. לרוב. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בע"ה. 10. מה אנשים חושבים על זה? שסבבה לי. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן. 12. למה? תסכול. זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח. פירותת או ירקות : פירות. ברקים או רעמים: ברקים. אח או אחות : כרגע האח צריך אותי. אבל שניהם. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הכל יתקבל בברכה. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה. כאב בטן או ראש? מהר ללכת לישון. מגרש ביתי או האו סי? לא רואה טלויזיה. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני. הוואי או ארצות הברית? הוואי. לאפה או פיתה: לאפה. בנים או בנות? בנים. תלתלים או חלק? חלק. אמפי או אייפוד? אייפוד ז"ל. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע. צבעים: צבע שיער: שחור. צבע ציפורנים: נקי משטויות. צבע קיר בחדר: כתום. צבע מצעים: כתום גם. צבע מקלדת: לבן. צבע טלפון: בבית? אצלי בחדר שחור. צבע פלאפון: כחול. צבע בלוג: אין. צבע חולצה: לבן. צבע מכנס: תכלת. צבע תחתונים: לבן. צבע גרביים: אין. האם יש לך: אחים/אחיות: אח ואחות. דיסקמן: לא תקין אבל יש. חיית מחמד: האוגר של יהב. טלוויזיה בחדר: יש. מחשב בחדר: יש. מחלה סופנית: חס וחלילה
. חברים סטרייטים: יש. חברים הומוסקסואליים: יש. מערכת סטריאו: לא. האם אי פעם: התחבקת: מן הסתם. נמשכת למישהו תפוס: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת: לא. התאהבת בידיד: נמשכתי. נמשכת למורה בבצפר: הוא לא היה מורה שלי
. ניהלת רומן סודי: לא שידוע לי. התחרמנת על קופי אנאן: איכס! ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: בקטנה. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: מליון פעם. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: כל הזמן. מישהו הציל את חייך: כן. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש יותר מאחד. החג האהוב עלייך: שבועות. פעם אהבתי את פסח. הסרט האחרון שראית: נראה לי שרקויאם לחלום. הסדרה האחרונה שראית: בבוקר ראשון משהו בערוץ הילדים. הדבר האחרון ששתית: פטל. המחשבה האחרונה שלך: שוב לחזור לישון? השיר האחרון ששמעת? כרגע אנטיפרנויה. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: אפשר לומר. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: כן. נפגעת מאוד ממישהו: בהחלט. זרקו עלייך מאכל: כן. שם: מור שיץ. פירסינג: באף. קעקועים: עוד לא. מידת נעליים: 38. בת כמה את נראית: די להתיש אותי עם זה, די!
. גשר? היה. בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי. אבל כן. עישון אצל בני עשרה: כן. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף. כמה פעמים... היית מאוהבת: לא. שברו לך את הלב? מיותר להכנס לזה. שברת ללבות? אין לי מושג. התחרטת על דבר שעשית? לא מתחרטת. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: נראה לי שעידן. ראה אותך בוכה: שמעה בערך, טל. הצחיק אותך: כל מי שהיה אתמול בחיפה באיזשהו שלב. גרם לך לחייך במבוכה: זמי שכתבה את שחורה
. וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? שוקלת לחזור לישון. אתה משועמם/ת? קמתי לא מזמן, אז לא. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? טל.

bazmaster

New member
הייל שאלונים../images/Emo13.gif!

1. יש לך כרגע אהבה? כה..בערך 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ד 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי?הא?? 4. והכי קצר? בע 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?ברור שאופי (אבל חשוב שיהיו *&^&^& גדולים חחח) 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?האמ.... 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?לא 8. מה עשית? הכנתי קבב 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?לאדע 10. באיזה שעות זה היה? בע.. 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב?תמצאו חדר 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?חס וחסה שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לאאא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?120-+ 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה? המזכירה האלקטרונית 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?היום 6. עם מי? לא אומר 7.מתקשרים אליכם הרבה?יותץר מידי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?ככה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש..מעדיף בלייב 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לאדע 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? מתגעגע לזה...
2. אתה אוהב ללמוד? בעע 3. מה ממוצע הציונים שלך? אנערף...נמוך בטח חח לא זוכר אותו 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?ברור חחח 5. האם מורות אוהבות אתכם? די 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?כה 8. האם אתה מבריז משיעורים? הברזתי חח 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? די הרבה...הולך לשבת בדשא
10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כה 12. אתה מתחצף למורה? כה שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?מוסיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 8 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כמה שיותר 6. זה עולה כסף? יותר מידי חח 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? כן ברור..לפעמים..מהופעות 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה מאאגניבב 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? ברור 10. מה אנשים חושבים על זה? אוהבים ומפרגנים 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה? ככה זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : מה איתם? מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות :הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת(ד) כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? בעע בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?שימותו שתיהן הוואי או ארצות הברית? הוואי
לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בע? תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער:שחור צבע ציפורנים: וורדרד צבע קיר בחדר: כל מיני (ציורים) צבע מצעים: כרגע כחול צבע מקלדת:כחולבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: שחור-אדום צבע חולצה:אפור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים:אנערף צבע גרביים:אין האם יש לך: אחים/אחיות:כה דיסקמן:כה חיית מחמד:כה טלוויזיה בחדר:כה מחשב בחדר:כה מחלה סופנית: אולי חברים סטרייטים: כה חברים הומוסקסואליים:לא מערכת סטריאו: כה האם אי פעם: התחבקת: כה נמשכת למישהו תפוס: כה נמשכת למישהו פנוי: כה התאהבת: כה התאהבת בידיד:לא נמשכת למורה בבצפר:לאאא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן:ברור..מי לא? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:חחח זה טוב חחחחח אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כה הלכת מכות:כה קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:אי אפשר לעשות את זה !! בדוק!!! למזלג יש 4 שמיצ'יקים ולחשמל יש שניים מקבילים אז זה לא נכנס!!(רגע...אולי מזלג דגים?) הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור חח בישלת: כה עשית בייביסיטר:כה הרגת מישהו: ששש!! פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך:לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:סנטה קלאוס החג האהוב עלייך:רמדאן הסרט האחרון שראית:נעיר החוף(הישראלי) הסדרה האחרונה שראית: טופ גיר הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: קוללל שאלון! השיר האחרון ששמעת: גשם-בנזין עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כה נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה:לא נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל: לא שם: אמיר פירסינג: עגיל באוזן נחשב?... קעקועים: עוד לא מידת נעליים: 46 בת כמה את נראית:יותר מגילי גשר? לא בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: אפשר עישון אצל בני עשרה:מה שבא בטוב מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ברור כמה פעמים... היית מאוהבת:1 שברו לך את הלב? 1 שברת ללבות? 0 אני מקווה התחרטת על דבר שעשית? אף פעם... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני? ראה אותך בוכה: ידידה הצחיק אותך:חבר גרם לך לחייך במבוכה:ידידה וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?לדפוק מקלחת ולישון אתה משועמם/ת? בקטנה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כה...

../images/Emo2.gif גם אמא שלכם התחילה לזמזם בבית אין לך מקום

בעקבות הפרסומת של סלקום???
אחח ...תמיד ידעתי שיום יבוא והיא תבין מה טוב בשבילה

singlestroke

New member
כן !!! אני כזה יושב ושומע ת'זמזום בזמן שהיא

בודקת משו במטבח, ואני כזה "לא נכון". קפצתי על ההזדמנות, היא נתנה לי לשים אותו פול ווליום לעשרים ושלוש שניות !!! וזהו. :<

מתנות

New member
אמא מזמזמת בעיקר את מחפש תשובה..

אחותי זו שמענישה אותי על ידי שירה (בין היתר גם אין לך מקום)

אתם מדברים????

המורה נהיגה שלי בן 8000 בערך והוא מתחיל לזמזם את אין לך מקום באמצע השיעור בזמן שהשיר מתנגן לו בגלגל"צ

למעלה