פורומים חדשים בתפוז אנשים

ממספרים רק את הכתומים, של "תפוז אנשים מודיע"

ולא את הכחולים של "הנהלת הפורומים"....

Pure M

New member
282# - איזה סופ"ש!../images/Emo2.gif

עשיתי מרתון Kyle XY וראיתי כמעט את כל הסידרה (שתי עונות).

Pure M

New member
בטח,

ראיתי מהפרק הראשון אתמול, כעת אני בסוף 2X03:] יואו, אמנדה הזו ממש חמודה, ואני לא אוהב את הXX הזאתי. היא סתם פריקית

lesli

New member
כל הכבוד!

איזה התקדמות... יש עד פרק 7 אז מחכים לך עוד כמה פרקים טובים.. כן היא די מפחידה חחח

Pure M

New member
חח..

לוקח לך זמן להגיב, אני כבר ב2X06
בעסה, אני אגיע ל8 ואז אצטרך לחכות לקצב הרגיל של הפרקים.

דווקא את זה אף פעם לא ראיתי ../images/Emo3.gif

אולי אתחיל....
נראה לי שצריך לעשות כאן סקר- מי רואה איזה סדרות? כי כבר ראינו שיש לנו מלא משותפות... אז אני ראשונה
ורוניקה מארס
(ז"ל
)
אבודים
גיבורים
האו.סי- בעיקר עונה ראשונה.... למרות שBAD DREAM היה שם בעונה הרביעית
בנות גילמור (למרות ההדרדרות שלה לקראת הסוף
)
סקראבס (אף פעם לא ראיתי את כל העונות במלואם לפי הסדר.... שיים און מי
)
זהות בדויה ז"ל
(זאת הייתה הסדרה שאליה הייתי הכי הכי אובססיבית!!
ג'ק בריסטו-
) אני באמצע העונה הראשונה של 24 (ולא נראה לי שאני אמשיך
), הפסקתי לראות את פריזון ברייק בעונה השניה, כי זה התחיל לשעמם אותי... וגם, אני בעונות השניות של הפמליה וWEEDS ומקווה שלא שכחתי משהו
עכשיו... על מה אתם ממליצים???????

Pure M

New member
ובכן,

ורוניקה
אבודים
\
(כן כי היה אחלה בהתחלה, לא כי מרחו את זה כמו מסטיק והפסקתי לראות בגלל זה) גיבורים
או.סי. ממ.
\
- אותה ההערה לגבי אבודים. בנות גילמור - כל כךךך
! סקראבס - גם אחלה, אבל ראיתי פה ושם. המלצות: האנטומיה של גריי, ומהר
וכמובן, Kyle XY(!)

../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif האנטומיה של גריי

ראיתי די הרבה פרקים בתקופה שהיה יובש בסדרות, אז חישפתי משהו לראות. ופשוט כל פרק חיכיתי וחיפשתי מה כל כך מיוחד בסדרה הזאת. ובסוף הפסקתי כמובן
לדעתי זאת סדרה רגילה לחלוטין שפשוט הגיעה לABC בעונת שידורים לא מעניינת במיוחד... זאת סדרה ממוצעת שאם היו מציעים אותה לשידור באותה עונת שידורים של אבודים ושל "עקרות בית נואשות" היא פשוט לא הייתה מתקבלת... לא ברור לי למה האמריקאים (בעיקר הם... זאת סדרה מאוד אמריקאית...) כל כך אוהבים אותה.... אני אשמח אם תסביר....
לגבי KYLE.... נתחיל להוריד היום...

Pure M

New member
הלו, הלו!

האנטומיה של גריי סידרה מצוינת, אם לא הבנת, הבעיה אצלך, לא בסידרה

lesli

New member
תתחילי כדאי לך../images/Emo8.gif

אני איתך בכל הסדרות! יש לך טעם מעולה! חוץ מ- סקראבס, זהות בדויה, 24 ו-WEEDS זה לא שהן לא טובות פשוט לא יצא לי לראות אותן... הייתי ממליצה לך על להמשיך לראות Prison Break לראות את הצילו - סדרה מעולה! אחים ואחיות - אני עדיין לא ממש מאוהבת בסדרה אבל אני חושבת שזה יגיע בקרוב.. ניפ טאק - גם סדרה טובה מאוד למרות שלפעמים יש קטעים קצת לצפייה רק מעל גיל 18 אבל בכל זאת..
עמוק באדמה - למרות שנגמר אבל זו סדרה פשוט מעולה זהו.. נראה לי אה ו-אהבתי מאוד את האייקונים חחחחח במיוחד גיבורים

עמוק באדמה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ראיתי, כמובן... איך שכחתי
ממש ממש אהבתי!!! למרות שלא ראיתי מההתחלה... אני צריכה לעשות את זה
ואחים ואחיות.... התחלתי לראות ממש עם ארה"ב... וזה שיעמם אותי פחות-או-יותר מההתחלה
(למרות שיש שם מלא שחקנים מזהות בדויה
) ואני יודעת מה קורה בכל העונה השניה של פריזון ברייק, אני פשוט לא רואה שום טעם להמשיך... אולי אני אנסה פעם

למעלה