אז ככה../images/Emo44.gif
יש לך טעם מושלם! ורוניקה - כבר אמרנו גאונות נכון?
אבודים - שונא את הסידרה הזאת (כי צריך לחכות מלאאאא זמן לעונה הבא.. יאלללה עונה רביעית!!!) OC - עד עונה שניה זה היה אוונגרדי כזה ומגניב... ומשם והלאה זה נהיה ילדותי/פתטי בנות גילמור גם היתה סדרה מעולהההה עד עונה חמישית בערך. הם סתם משכו אז זה משם גיבורים לא ראיתי אף פעם כי לא היה לי כוח לאבודים על אנדרנלין
(לפחות ככה זה נראה לי) סדרה מעולה לדעתי (ואני אומר לדעתי כי אני בטוח שזה לא הטעם שלכם) היא הסופרנוס
. גאונות מסוג אחר. כשהיא נגמרה חשבתי להתחיל לראות הפמליה אבל נשטתי את הרעיון... אולי אני אתחיל עוד סדרה שנגמרה - עמוק באדמה
. סדרת הדרמה הכי טובה בכל הזמנים. או יותר נכון הכי ריאליסטית. עכשיו סדרה חדשה יחסית (שתי עונות) שהיא משהו שממש חבל לפספס - How I Met Your Mother. פשוט תראו כמה פרקים ואז תבינו. Ted's Voiceover : It was like something from an old movie, where the sailor sees the girl across the crowded dance floor, turns to his buddy and says, "See that girl? I'm gonna marry her someday." Ted: Hey Barney, see that girl Barney: Oh yeeeahh, you just KNOW she likes it dirty. ומה - האנטומיה זה טוב? אני ממש רוצה להתחיל לראות אבל ויתרתי... כדאי?