0________________0 צריך להקים עצומה נגדם!XDDD
K keren eckshtein New member 27/9/07 #33 וואל .. בקסטריטבויז הם איך אני יגיד את זה .. זוועה סורי אני שונאת אותם להקת פופ שמתה להיות רוק אבל לא הולך לה XD
וואל .. בקסטריטבויז הם איך אני יגיד את זה .. זוועה סורי אני שונאת אותם להקת פופ שמתה להיות רוק אבל לא הולך לה XD
I Ich liebe T H New member 27/9/07 #35 ../images/Emo203.gifהם לא מנסים להיות רוק. הם להקת פופ זה כן....אבל זמאיפה הגעת לזה שהם מנסים להיות רוק?
../images/Emo203.gifהם לא מנסים להיות רוק. הם להקת פופ זה כן....אבל זמאיפה הגעת לזה שהם מנסים להיות רוק?
P PerfectSP New member 27/9/07 #40 רגע,אבל הם לא התפרקו?!?!../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif אני פה בדיילי עמוק
S SpongBobit New member 28/9/07 #42 תחתמוP: תחשבו שגם אנחנו ביקשנו מכולם לחתום,והם באים ! אשכרה עוד 9|יום| #@#@$$^4 ><''.
P PerfectSP New member 28/9/07 #52 אבל באמת,הפ לא התפרקו?!?!../images/Emo190.gif או שאני סתם באשליות שהם התפרקו
P PerfectSP New member 28/9/07 #70 אה,באמת?../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני פנטזתי על זה שהם התפרקו טוב נו אוי ואבוי.הבקסטריט בויס חיים ונושמים
אה,באמת?../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני פנטזתי על זה שהם התפרקו טוב נו אוי ואבוי.הבקסטריט בויס חיים ונושמים
K keren eckshtein New member 28/9/07 #77 ../images/Emo207.gif מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את הפסל ? כי אני מבינה שכמה ראו אותו . ואני ממש רוצה לראות אותו . אז בבקשה כל מי שיודע משהו בכל הקשור לנושא הזה . תחזרו אליי
../images/Emo207.gif מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את הפסל ? כי אני מבינה שכמה ראו אותו . ואני ממש רוצה לראות אותו . אז בבקשה כל מי שיודע משהו בכל הקשור לנושא הזה . תחזרו אליי