פורומים חדשים בתפוז אנשים

במבינו26

New member
לא אמרתי שום דבר רע

פשוט לא מובן לי איך מלהיט אחד הם כל כך התפרסמו פה בארץ, יותר מכל להקה אחרת.

LiHiLuSh

New member
אמ אני לא יכולה להסביר כי אני מכירה אותם

כבר בערך 3 שנים אז. מישהו חכם בבקשה לבוא לקבלהה להסביר
חח פשוט כול המעריצים הקימו את הישנים והתחילו ליפעול שהם יגעו לאץ והיה פירסום

PerfectSP

New member
פשוט מאוד../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif

הלהיט נורא הצליח,אנשים אהבו מאוד,החליטו לבדוק יותר לעומק את הלהקה,וככל שהסינגל היה מצליח יותר, אומר שיותר אנשים אהבו את השיר והרבה פעמים כאשר אתה שומע שיר שאתה אוהב אתה הולך לשמוע עוד שירים של אותה להקה. [:

crazysapir

New member
תקשיבי:

אני הסברתי לך ממש ממש ממש ממש בקצרה[בהמשך ההודעות פה שלך תראי] בגדול ככה עליהם.. עכשיו בקשר למה שפה את שואלת: תראי את רואה את הלהיט האחד הזה ישר היום צעירים רואים את זה מתלהבים [נו 4 נערים בני 18 שנראים טוב עם מוזיקה טובה] ישר מחפשים באתרים- היום זה יותר קל את כותבת בגוגל טוקיו הוטל ישר זה מוצא מיליון דברים עד לפני שנה ומשו אני גם רציתי להכיר את הלהקה[סתם ראיתי תמונה שלהם וכתוב ליד טוקיו הוטל] הם עינינו אותי כתבתי בגוגל טוקיו הוטל בקושי דף וחצי היה. אז היו בארץ רק אולי 20 מעריצות בערך אפילו פחות אולי וכל אחד גרה בעיר רחוקה רחו7קה אחת בהשני[אחת בצפון אחת בדרום אחת במרכז] =כי זא הם לא הוציאו עדיין את הדיסק באנגליתולא והיו באמ טי וי וכאלה..] ואת כל המידע שהייתי יכולה להוציא הייתי מתכתבת עם אנשים מחו"ל. כל צעיר יכול להתחבר למוזיקה שלהם בקלות בגלל שהם מדברים( לפי דעתי )בדיוק על הנושאים שכל צעי:ר בדיוק בנושאים הספציפים שמטרידים את הנוער וכו'...אז זה מאוד קל להתחבר אליהם הם לא סתם מדברים על פוצי מוצי(והוא עזב אותי וסתם שירי אהבה) הם מביאים משהו אמיתי^^ אז מה כבר אמרנו: יש להם מוזיקה,מילים, כישרון,וגם המראה החיצוני= -->=הערצה מטורפת:)

LiHiLuSh

New member
ניצלוששששששששש מגנובב

רמשתי סיפור חוחו http://tokio-hotel.do-goo.com/neoaoeiooeaeau-aciaiau-f11/oi-aceei-uioa-neoao-cauXD-t2752.htm#84837

crazysapir

New member
אז ככה..תשובות:) :

טוקיו הוטל הם להקה של צעירים שבאה מגרמניה. את ה2[ואל תגידו 3 כי זה אותו דיסק] דיסקים הראשונים שלהם הם הוציאו בגרמנית ואת השלישי והאחרון שנקרא: "סקרים" הציאו באנגלית[שזה אוסף של הלהיטים שלהם מ-2 האלבמים הקודמים רק שפה הם מתורגמים לאנגלית]. הלהקה בדיסק הראשון הוציאו את הסינגל\קליפ הראשון שלהם מונסון בגריסא הגרמנית שהיו אז רק בסביבות ה-14 וישר זכו להצלחה גדולה[שעם ההצלחה באו מלא פרסמים כגון:"להקת הרוק הכי טובה וכו'.." ] מה שעושה אותם כ"כ מיוחדים לפי דעתי זה העובדה שהם בסה"כ הקרירה שלהם התחילה בגיל כ"כ צעיר והם עם טונות כישרון ,הם שברו שיאים עם כל ההצלחה שלהם [כן כן שיאים ,דבר לא הגיונים] נתחיל מהעובדה שהם בכלל לא תכננו להתפרסם מחוץ לגרמניה ועובדה תראי לאן הם הגיעו מחוץ ליבשת שלהם !! עוד משו?:) בכיף..

5ifi

New member
אם כבר אנשים מוזרים

ולא קשורים שואלים אתכם שאלות מוזרות ולא קשורות- גם אני! מתי ההופעה של טוקיו בארץ? ומה האפקט של תפוז עם חולקת הכרטיסים- כאילו..מה, הם ישלחו לי אותו בדואר אם אני אזכה? מישו בכלל יודע על זה משו? כי לפי השרשור שבא אחרי ההודעה ההיא, זה נראה כאילו כולם פשוט בהלם מהעניין...

animfanatic

New member
../images/Emo207.gifחחח קלטו את מכנסיי האדידס

הכחולים של ביל.... מה שמצחיק גם שאיך שהם יוצאים מאיזשהו מקום, אם זה רכב או מלון ישר דוחפים להם טושים לחתימות...מסכנים הרגל עוד לא דרכה על המדרכה וכבר יש התנפלות...

ElinorLahav

New member
אני אוהבת אותו ../images/Emo99.gif

כ"כ יפה לו אדידס .............. גמאני אוהבת אדידס

LiHiLuSh

New member
אהא גם אינ רוצה כזה מכנס חעחע פעם היה לי

אבל ניקרא והוא בפח><" חח טוב נו ניקנה עוד שנה חדש XD

PerfectSP

New member
אבל איזה צבע מחריד../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

ביל,תחזור לסקיני

dorkiflitz

New member
הוא חורררררררררש על אדידס.

נראלי הוא חתם איתם חוזה בסתר שהוא מפרסם אותם.. הוא חורש עליהם!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo99.gifוואוו ממש אהבתייי!!

צבע מדהים והשילוב פה בין בתכלת לירוק נראה ממשמממש יפה ועדיןן

למעלה