ועוד אחת..
R roni poynter New member 6/10/07 #191 פשוט בתמונה הזאתת.. הקעקוע עוד לא גמוררר...ובשניהה זה כבר גמוררר!!
S SweetLikePoynter New member 6/10/07 #194 אבל זה לא הגיוני כי התמונה בברבדוס היא הרבה אחריי התמונה ששמתי בהתחלה..
M m i c k e y 15 New member 6/10/07 #195 התמונה ששמת היא לפני הרבה הרבה זמן התמונה שעם החצי קעקוע.. והתמונה שהקעקוע גמור היא הרבה הרבה אחרי
S SweetLikePoynter New member 6/10/07 #202 תודה על ההסבר!../images/Emo9.gif ../images/Emo17.gif יצאתי ממש מפגרת.. אבל לא נורא! אני כזאת בכל מקרה..
תודה על ההסבר!../images/Emo9.gif ../images/Emo17.gif יצאתי ממש מפגרת.. אבל לא נורא! אני כזאת בכל מקרה..
S SweetLikePoynter New member 6/10/07 #192 וזאת תמונה די עדכנית שרואים שיש לו את הקעקוע גם על היד.. איך זה יכול להיות?
R roni poynter New member 6/10/07 #196 אהה וזה לא ברבדוסס..זה ב-carribean מה זה carribean??!! אני לא בטוחה אם זה מה שאני חושבתת...אז אני פשוטט לא אגיד !! carribean זה carribean...כןן חחחXDD
אהה וזה לא ברבדוסס..זה ב-carribean מה זה carribean??!! אני לא בטוחה אם זה מה שאני חושבתת...אז אני פשוטט לא אגיד !! carribean זה carribean...כןן חחחXDD
R roni poynter New member 6/10/07 #200 ידעעתיי את זהה!! XD דיי נו אנלא מפגררתתתת... פשוט לא ההיתי בטוחה..=]
R roni poynter New member 6/10/07 #208 יש הרבה.. ורודה עם נצננצים צהובה ירוקה((חדשה)) ירוקה כהה כזאת.. אדומה לבנה תכלתת..שדומה ללבןןן.כיאלו ממש בהירה גיטרה בצבע כחול מטאלי גיטרה כמו עץ ישש הרבהה..אבל זה מה שראיתי מהתמונותתP: ויש מצב שאולי אפילו שיבשתי את הצבעיםם..!!אז לא בטוח שזה נכוןן..חחחXDD
יש הרבה.. ורודה עם נצננצים צהובה ירוקה((חדשה)) ירוקה כהה כזאת.. אדומה לבנה תכלתת..שדומה ללבןןן.כיאלו ממש בהירה גיטרה בצבע כחול מטאלי גיטרה כמו עץ ישש הרבהה..אבל זה מה שראיתי מהתמונותתP: ויש מצב שאולי אפילו שיבשתי את הצבעיםם..!!אז לא בטוח שזה נכוןן..חחחXDD
O OneStepCloser New member 6/10/07 #215 אם כשאמרת 'ירוקה כהה כזאת' התכוונת ל... זאתי שיש לה עיגול שחור באמצע, אז הוא שבר אותה XDDDDDDDD בדיוידי של וונדרנלד. ס'חמוד ^^.
אם כשאמרת 'ירוקה כהה כזאת' התכוונת ל... זאתי שיש לה עיגול שחור באמצע, אז הוא שבר אותה XDDDDDDDD בדיוידי של וונדרנלד. ס'חמוד ^^.
O OneStepCloser New member 6/10/07 #216 הנה קישור לסרטון XD אם את רוצה לראות: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=17829762
הנה קישור לסרטון XD אם את רוצה לראות: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=17829762
M m o r 1 0 2 New member 6/10/07 #213 ../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifמישתתפות התמונה הכי יפה../images/Emo168.gif תקישבו,אתן יכולות כבר להצביע לתמונה הכי יפה המשחק עבר לעמוד 2.... ניסיתי להקפיץ,ולא הצלחתי! בבקשה,בנות תעלו כמה שיותר מהר את התמונות ככה שזה לא יירד,כי זה ירד די מהר
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifמישתתפות התמונה הכי יפה../images/Emo168.gif תקישבו,אתן יכולות כבר להצביע לתמונה הכי יפה המשחק עבר לעמוד 2.... ניסיתי להקפיץ,ולא הצלחתי! בבקשה,בנות תעלו כמה שיותר מהר את התמונות ככה שזה לא יירד,כי זה ירד די מהר