פורומים חדשים בתפוז אנשים

McFlyRoni

New member
התמונה סרוקה ../images/Emo11.gif

חחחחחחח סתם סתם
נמנמ שמחים שחזרת אלינווו!
סופסוף יהיה קצת סדר בפורומינו הקט (והאקזוטי
) לאלא, המנהלת המחליפה שלך היתה בסיידר גמור! (;

just orr

New member
ברוכה השבה ^^

איזה כיף לך.. שמחה שנהנית
חחח הייתי בשוויץ, אבל הייתי בת 3. אז אני לא זוכרת כלום. >< טחח אהבתי את השלט XD שמחה שחזרת

Bleed for Me

New member
היו גם תמרורים של 10

יש מקומות (גם בארץ) שפשוט אין אפשרות לנסוע מהר יותר (במיוחד ליד בתי ספר וכ'ו),אבל לא כאילו שמישהו באמת שם על זה

rachel malasa

New member
ברוכה החוזרת!

את לא יודעת מה הלך כאן!! איזה בלאגן מטורף כל אחת פתה הודעה חדשה כל חמש שניות חחחחחחחחחחח סתם היינו ילדות טובות ולא עשינו בלאגן. מקווה שנהנת!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכה השבה :}

היית חסרה, התגעגעתי 3> שמחה שנהנית D:

Lex 1

New member
Welcome Back! ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית דניאל
היית חסרה ואני מודה.. אפילו התגעגעתי

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאעאעאעאע דניאל!!! חזרת!!! ../images/Emo24.gif

~WELCOME BACK TO OUR HOME SWEET HOME~ התגעגעתי
מהר מהר מהר מהר תחרשי ותתעדכני בהכל!!!! DDDDD:

Little Sapir

New member
../images/Emo207.gif שאלה ל rox love BSM או לכל מי שיודעת

פירסמת את זה: וראיתי משהו שממש ריגש אותי ש TAL14 כתבה על טום: "טום, פשוט Fall At His Feet... טום פלטצ'ר אז מה באמת כובש בבחור הזה? הוא יוצר, וכל דבר שהוא מעלה על הדף-מגיע היישר מהלב. הוא אמיתי,ופועל לפי מה שהוא חושב שנכון. יש לו קול מהפנט, ממש "קול מלאך". הוא הקים את הלהקה הכי שולטת בעולם. הוא מצחיק, נחמד, חברותי וכריזמתי. הוא לא מפחד להיפתח. הוא מודע למגרעות שלו, וכמובן למעלות שלו. הוא לא שחצן. הוא יודע עם מי לא להתחבר (ע"ע דני וקלי). יש לו את צד פרוע, אבל גם צד רגוע. הוא רומנטי. הוא בלונדי. יש לו את הלחיים הכי חמודות בעולם. יש לו אולסטאר שחורות. הוא אוהב אותנו (ע"ע-דרישת שלום מישראל) הוא מנגן בגיטרה. הוא כזה צ'אבי. הוא מוכשר ברמות והוא אחד האנשים הכי מדהימים שיצא לי "להכיר" אחרי כל זה, איך אפשר לא לאהוב אותו?..." זה כל כך נכון,ואני חושבת שהיא קלטה אותו בדיוק. אני כמעט בטוחה שהיא לא בפורום כי זה די ממזמן. אבל זה ממש ריגש אותי! אז רציתי שתסבירי לי מה הכוונה ב "הוא יודע עם מי לא להתחבר (ע"ע דני וקלי)."? טנקס

rox love BSM

New member
אין לי מושג XDDD

האמת שרציתי להרחיב את מאגר התמונות שלי של טום אז פשוט הלכתי לטאגליינס וראיתי שעשו שם שרשור תמונות של טום. ומצאתי את זה שם,אני לא יודעת למה התכוונה סורי =/...

T a l14

New member
לפני שנים רבות...

חחח...סתם...לפני כמה זמן כשלדני היה שיער חלק (חח) אני זוכרת שהגיעו לפורום כל מיני תמונות של דני וקלי אוסבורן הולכים ביחד והיו שמועות שהם חברים, יעני ביחד, והיתה "תרעומת" קלה כאן...כי, קלי היא...מגעולה..חח לא יודעת אבל למה קישרתי את זה לטום..נו..הייתי קטנה ומטומטמת..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif נמ, למישהי יש כוח אליי? ../images/Emo9.gif

כמה שאלות שניקרו במוחי: - מקפליי עשו קאבר השנה לשיר Rocks של Primal Scream יחד עם שארלוט צ'ארץ' [?] בתוכניתה, יש את זה להורדה? - יש להוריד את BCB בגרסא הכי רגילה ובאיכות טובה [קובץ MP], משום מה יש לי את זה טוב רק בגרסא של דאג. - יש שירים נוספים שהם ב'גרסאת דאג' חוץ מ-IBO ו-BCB להורדה? אם כן, אפשר להעלות עבורי..?
- יש שירים נוספים של Ataiz [להקתו הכושלת של דאג] להוריד חוץ מ-Take A Look Around? - בלינק: |לינק|http://en.wikipedia.org/wiki/The_Heart_Never_Lies|סלינק| [זה בטוח לא עובד אז תאלצו לסלוח לי..] זה 2 הדיסקים לסינגל THNL אבל באפחד מהם אין את הקאבר לאמברלה. אז או שזה לא מעודכן או שהקאבר אכן לא יופיע בזה? ובנוסף לזה, ב-CD1 מופיע: Golden, מה הפשר? - ואם כבר אמברלה, יש איכות טובה יותר להורדה ממה שהופיע ביוטוב?
זהו, סיימתי לחפור. אם מישהי תהיה חמודה מספיק לענות לי לפחות על 2 שאלות אני מבטיחה סגידה. ריממבר מיי וורדס.
.

Lex 1

New member
טוב תיקון לינק כדי שלא תתאמצו יותר מדי../images/Emo3.gif

ומישהי מוכנה ללמד אותי איך עושים לינק נורמלי??

Lex 1

New member
אההה.. התחכום,התחכום.. תפוזבל. ../images/Emo11.gif.

תודה ><"

m i c k e y 15

New member
לי יש כוח! הנה לך

בקשר לדיסק אם הקאבר של אמברלה..אני חושבת שזה לא מעודכן. כי היה כתוב במפורש בכמה מקומות והם גם אמרו בעצמם שזה יהיה יש לי גירסה יותר טובה של אמברלה והנה השיר של BCB אני חושבת שזאת גירסה ממש טובה
אני אנסה להשיג לך יותר טובה חח אין לי עוד שירים בגירסת דאג..שהם של מקפליי אבל יש את מר ברייטסייד
XD על כל השאלות האחרות אני אוכל לענות לך רק מחר

למעלה