אני סמויה פה ופשוט הייתי חייבת להגיב למה שאמר
*שאמרת. "נגיד תראי את ווסטליף [סתם דוגמא] ברגע שלהקות בנים הפסיקו להיות אופנתיות הם התפרקו ועכשיו הם רק יושבים ומקטרים על להקות אחרות! זה דבילי." את מכירה את ווסטלייף שאת אומרת דבר כזה? ווסטלייף התפרקו?! איפה שמעת אתזה בכלל? שתדעי, שווסטלייף מוציאים סינגל בסוף החודש ודיסק חדש בתחילת נובמבר. זה שבריאן מקפאדן עזב לא אומר שהם התפרקו. זה רק חיזק אותם, וזה שהם עדיין ממשיכים ללכת למרות שעידןד להקות הבנים נגמר, רק אומר כמה שהם לא ממוסחרים. ווסטלייף עדיין ביחד, and they're going strong. רק לפני פחות משנה הסינגל האחרון שלהם היה מקום ראשון בבריטניה, שוב, מה שהפך אתזה לאם אנ'לא טועה 13 מקומות ראשונים. הלהקה עם הכי הרבה מקומות ראשונים בהיסטוריה הם הביטלס ו-ווסטלייף הם הלהקה מיד אחריהם בcountdown הזה. מה שאמרת שם ממש עצבן אותי, בתור אחת שאוהבת גם את ווסטלייף וגם את מקפליי. מהזה יושבים ומקטרים על להקות אחרות?! מתי לעזאזל ווסטלייף פתחו פה על אמנים אחרים? פעם באה שאת אומרת משהו כזה על להקה תבדקי את המקורות שלך, תודה. ואני מצטערת שזה יצא כלכך מגעיל ועצבני אבל זה פשוט ממש עצבן אותי. לא משהו אישי כלפייך, אני לא מכירה אותך. לסיים ת'חפירה, מה שאמרת זה לא נכון בעליל, ווסטלייף לא התפרקו, והם בהחלט לא "יושבים ומקטרים על להקות אחרות".