פורומים חדשים בתפוז אנשים

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gifזהו! כאילו למה אנשים מפורסמים הולכים לפרי

פרימיירות וכל אלה...זה כדי לקדם את עצמם.. אחרת מי יעשה את זה בשבילם ואיך יכירו אותם.. הם מאז תחילת הלהקה הלכו לפרימיירות וכאלה דברים, זה לא משהו חדש בכלל..

Dolev19

New member
זה הדבר הכי נכון ששמעתי אי פעם!!!

לפני כמה זמן רשמתי פה שהם התמסחרו אתן יכולות לראות את זה בהוגעות למטה..יכול להיות שזו אחת הסיבות שפתחו פה תדיון!!! כל מה שחשבתי בכלל כתבת פה!!!!זו בדיוק דעתי!!!! כתבת את זה הכי פשוט והכי נכון..

O0NoNi0O

New member
למה הארי סנוב?

הוא אוהב לשחק קריקט מה הבעיה עם זה? אזמה עם זה ספורט לעשירים אי אפשר להגיד לו דר לעם! זאת לא אשמתו שהוא גדל בחברה כזאת ואני גם לא חושבת שזה רע שהיו לו חיי מותרות.

purple floyd

New member
אני לא מסכימה איתך.

הם התבגרו, זה לא אומר שהם התמסחרו. ואם הם היו מפסיקים ליצור מוזיקה ברגע שההתלהבות הראשונית נעלמה, אז הם היו ממסחורים. נגיד תראי את ווסטליף [סתם דוגמא] ברגע שלהקות בנים הפסיקו להיות אופנתיות הם התפרקו ועכשיו הם רק יושבים ומקטרים על להקות אחרות! זה דבילי.

shushka9

New member
אני סמויה פה ופשוט הייתי חייבת להגיב למה שאמר

*שאמרת. "נגיד תראי את ווסטליף [סתם דוגמא] ברגע שלהקות בנים הפסיקו להיות אופנתיות הם התפרקו ועכשיו הם רק יושבים ומקטרים על להקות אחרות! זה דבילי." את מכירה את ווסטלייף שאת אומרת דבר כזה? ווסטלייף התפרקו?! איפה שמעת אתזה בכלל? שתדעי, שווסטלייף מוציאים סינגל בסוף החודש ודיסק חדש בתחילת נובמבר. זה שבריאן מקפאדן עזב לא אומר שהם התפרקו. זה רק חיזק אותם, וזה שהם עדיין ממשיכים ללכת למרות שעידןד להקות הבנים נגמר, רק אומר כמה שהם לא ממוסחרים. ווסטלייף עדיין ביחד, and they're going strong. רק לפני פחות משנה הסינגל האחרון שלהם היה מקום ראשון בבריטניה, שוב, מה שהפך אתזה לאם אנ'לא טועה 13 מקומות ראשונים. הלהקה עם הכי הרבה מקומות ראשונים בהיסטוריה הם הביטלס ו-ווסטלייף הם הלהקה מיד אחריהם בcountdown הזה. מה שאמרת שם ממש עצבן אותי, בתור אחת שאוהבת גם את ווסטלייף וגם את מקפליי. מהזה יושבים ומקטרים על להקות אחרות?! מתי לעזאזל ווסטלייף פתחו פה על אמנים אחרים? פעם באה שאת אומרת משהו כזה על להקה תבדקי את המקורות שלך, תודה. ואני מצטערת שזה יצא כלכך מגעיל ועצבני אבל זה פשוט ממש עצבן אותי. לא משהו אישי כלפייך, אני לא מכירה אותך. לסיים ת'חפירה, מה שאמרת זה לא נכון בעליל, ווסטלייף לא התפרקו, והם בהחלט לא "יושבים ומקטרים על להקות אחרות".

purple floyd

New member
לא ידעתי X:

ואני מצטערת אם זה פגע בך
אני פשוט זוכרת את המקרה שהיה שהם אמרו על מקפליי זה הכל. ואני מצטערת ובאמת פעם הבאה אני יבדוק ולא יגיד משהו כזה. ואני ישתדל לא לעשות את זה שוב X:

purple floyd

New member
ויכול להיות שאני מתלבלת,

ואו עכשיו מזה לא נעים לי בכל מקרה רק שתדעי שבכלל בכלל בכלל לא התכוונתי לפגוע

purple floyd

New member
בדקתי,

ואכן התלבלבתי, ולכן אני מודה אני טיפשה ושפטת מהר מידי. ואני מקווה שתקראי את זה כי זה ממש מציק לי X: וסליחה סליחה סליחה סליחה אני יודעת כמה זה קשה שקוראים כאלה דברים על להקה שאוהבים ;; ושוב, סליחה ;;

shushka9

New member
חחח אין בעיה..

פשוט מלא אנשים חושבים שבגלל שבריאן עזב את ווסטלייף זה אומר שהם התפרקו, להפך, זה רק חיזק אותם וזה מראה המון על להקה לדעתי, וזה שאנשים חושבים אחרת מעצבן אותי>< אבל בקטנה, עכשיו עוד בנאדם בעולם הזה יודע שווסט כןקיימים ושהם לא התפרקו אז יאיי! =]

L D N

New member
../images/Emo15.gif מה זה הבולשיט הזה?

זה נראה כאילו שאת מכירה אותם ואת ממש אבל ממש לא אז לדעתי טאת לא יכולה להגיד מי באגו טריפ ומי סנוב וכל השיט הזה ולדעתי כל מה שרשמת זה סתם שטויות כי את באמת שלא מכירה אותם ובעתיד הקרוב גם לא נראה לי שתכירי עם גישה כזאתי.

purple floyd

New member
הצטערתי על זה 100 פעם למעלה כבר.

ושב, אני מצטערת עם זה פגע בך או בכל מעריץ ווסטליף אחר שקורא פה

shushka9

New member
לא נראלי שהיא מדברת על ווסטלייף... חח

היא מדברת על זה שאמרו שהארי סנוב וכאלה><

Dolev19

New member
../images/Emo26.gifכנסו שניה!../images/Emo36.gif

תפסיקו כבר להשוות את מקפליי ללהקות אחרות! שאלו אתכן אם מקפליי ממוסחרים..לא ביקשו מכן להשוות אותן ללהקות כמו ביטלס וטוקיו הוטל ולאיך שהם מתנהגים למעריצות שלהן. עם כל הכבוד מקפליי היא להקה ובאו לשאול עליה.

Dolev19

New member
../images/Emo27.gifאני!!

מקפליי ממוסחרים..מה לעשות עלתה להם ההצלחה לראש אני לא יגיד למי ספציפית אבל אני חושבת שמי שחושבת שהם ממוסחרים יודעת על מי אני מדברת. עכשיו אני נשארת מעריצה שלהם כמעט רק בגלל המוזיקה.. האופי שלהם כבר לא מעניין אותי כמו פעם יכול להיות שזה בגלל שהם מצליחים לאכזב כל פעם מחדש עם ההתנהגות שלהם(בראיונות והופעות ודברים כאלו) פעם אחת שאתה חושב שהם התבגרו וסוף כל סוף מדברים על משהו נורמלי כמו המוזיקה שלהם(שד"א כמעט ולא ראיתי ראיונות שכתוב שם משהו על המוזיקה שלהם אולי כתוב אבל הם לא מספרים על זה כמו שהם מספרים על מה שהם עושים מאחורי הקלעים)הם איכשהו מצליחים להרוס את זה. אני לא אומרת שכל מה שצריך לכתוב בראיונות זה על המוזיקה שלהם אבל כמו שאמרתי אז זה צריך להיות ראשון בסדר עדיפויות שלהם. הדיסק האחרון שלהם לא הכי הצליח בעולם אז אולי במקום לבדוק תחורים של התחת אחד של השני הם יתעסקו יותר עם מה שלא כל כך הולך להם..ולנסות להבין מה הם יכולים לעשות בשביל שהדיסק הבא כן(!!)יהיה מקום ראשון!

O0NoNi0O

New member
הם מוציאים חולצות כי קשה להרוויח כסף ממוזיקה

בייחוד היום עם כול ההורדת, מה לעשות גם הם צריכים לחיות ממשהו.. ואני לא חושבת שזה רע לספק מוצרים שהמעריצים יקנו זה ממש לא רע בעייני מי לא היה רוצה להרוויח עוד כסף בנוסף למה שהוא אוהב? מה רע בזה? העיקר שהם עושים מוזיקה [ורואים שהם עושים כי הם לא מפסיקים להוציא אלבומים] ואם הם היו מתחילים לעשות שטויות אני שומעות על זה הם מספיק מפורסמים באנגליה כדי שיעקבו אחריהם צלמים. הבעיה היחידה שלי עם מקפלי שהם לא משקיעים זמן בכול דיסק ופשוט כותבים כמה שירים שנשמעים ברוב הזמן כאילו כתבו אותם ברצף וזהו כמו מכונה. אבל אני אוהבת אותם ואני אוהבת את המוזיקה הקלילה שלהם זה הכול.

YuvalJones

New member
אני כלכך לא מסכימה עם מה שהבנות רשמו כאן:

קראתי את כל ההודעות האלו כמה פעמים ואנלא באה מכוונות של עצבים אבל זה פשוט לא נכון בגרוש. הם ממש ממש לא ממוסחרים. לכו אתן ותנסו להרוויח משו אי-שם בלונדון. כל התעשייה הזאת של הפרסום וכלזה אולי נראה דבר כזה של 'היי אני באתי להקליט שיר, לשים ברדיו, לצאת לסיבוב הופעות,להרוויח המוןהמון כסף וללכת לנוח בבית' וזה פשוט לא זה. אנשים שבאמת אוהבים מוזיקה ולשיר מוציאים את כל הכוחות שלהם לפעמים בשביל להתקדם שם בתעשייה במשהו או לקבל כסף. או בכלל להתפרסם. וכאן זה מגיע למקפליי, עד כמה שאני מכירה את הארבעה האלה הם לא באו מבתי עשירים-מפונקים באנגליה; הם באו מבתים רגילים ששמרו עליהם והביאו אותם עד לכאן ומק' עשו את כל מה שהם עשו לבד בלי התמסחרות מיותרת. אני חושבת שהמילה התמסחרות מתאימה יותר למיי כמיקל רומאנס שאם כל הכבוד אליהם שהם להקה טובה שאני שומעת מדי פעם. כי זה די ברור וצפוי שהם מקבלים הרבה יותר כסף ממקפליי [ופאונדים לעומת דולרים לא עושים את ההבדל הגדול כאן.] הם מוציאים ליינים של נעליים-חולצות-תיקים-צמידים וכו'.. ולא חסר. זהו. הבעתי את דעתי. :) ושוב זה לא בעצבים שבוע טוב בנות,ובן. אם הוא עדיין נוכח כאן 3>

למעלה