פורומים חדשים בתפוז אנשים

mcfly danna

New member
אני שמחה שזה מצחיק אתכן!!

אותי זה מדאיג... חחח סתם, יש לי הרגשה שהשם שלי מרמז על דברים שאני אעשה בעתיד... XDDD טוב, אני אפסיק עכשיו...

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

אומגד לאחותי הקטנה קוראים דנה X_X תמיד ידעתי שמשו לא בסדר בא.

loli kiss

New member
שלי זה אותו דבר .. ../images/Emo6.gif

רק שאני כותבת דנה רק עם N אחת .. XDDDDDDDDDDDDDDDD מזה פה הוציאו אותי שתיינית !
חחחחחחחח

lirazraz

New member
חחח גדולD:

לירז---> L :Everyone loves you -- חוחוחו^^ I : You Are Great in bed--
הא!? R :Easy to fall in love with -- נמ.. אפשר לומר >.< A: You like to drink -- ניסיתי רק פעם אחת.. וגם זה בקושי.. 2 שלוקים... ולא אהבתי הכי... ו-Z אין:(

lirazraz

New member
יאוו לבת דודה יצא כל הדברים על הנשיקות והכל

קוראים לה רותם... חחחח קלטו: R :Easy to fall in love with O :Awesome kisser. T :You're loyal to those you love E: Awesome in bed M :Best kisser ever.

כראלה

New member
../images/Emo163.gifחח שלי ..

N-You like to drink ממ. לא ניראלי =\ O-Awesome kisser טחחחחח. A-You like to drink שוב?! M-:Best kisser ever הכל עם נשיקות ושתייה XD חח. אני לא בידיוק יודעת אם זה נכון לגבי.. :)

m i c k e y 15

New member
יאו יאו עשיתי את זה פעם! הנה שלי../images/Emo26.gif!!כנסו!

M :Best kisser ever. כן זה נכון....XD I : You Are Great in bed. לא בדקתי, אבל סבבה נראה XD C : You are really silly. כן, מאוד H: You have a very good personality and good looks. בקשר לאישיות, מסכימה..למראה לא ממש XD A: You like to drink מים? כן..הרבה [
] L :Everyone loves you באמת? נחמד לדעת XD ותראו עשיתי גם על דני XDD D: You like to drink. זה לגמרי נכון עליו XD A: You like to drink כל כך נכון שזה יצא לו פעמיים
N :You like to drink. עוד יותר שזה שלוש! N :You like to drink. גאדדדדד הבנאדם אוהב לשתות! Y: Best bf/gf anyone could ask for טוטאלי מסכימה

loli kiss

New member
יאוו איך נכון מה שיצא לדני ../images/Emo6.gif

בדיוק הוא XD גם אצלי הדגישו 4 פעמים ת'שתייה , עשו אותי אלכוהוליסטית
ואני בכלל לא אוהבת לשתות

שוליטה

New member
חח שלי D:

A: You like to drink אף פעם לא ניסיתי ^^ L :Everyone loves you כן כן אני יודעת.. חח סתם XD M :Best kisser ever טוב לדעת^^ A: You like to drink עוד פעם זה?
הם מוציאים אותי אלכהוליסטית XD

Lex 1

New member
וואי מגניב למרות שחלק מזה לא ממש נכון.. ><"

זה ממש ארוך בגלל השם שלי.. ><" A: You like to drink. כן, זה נכון.
. L :Everyone loves you. פחחח ממש לא ><" E: Awesome in bed. המ, לא כרגע בכל אופן. X : You never let people tell you what to do. כן זה נכון. A: You like to drink. בת-ימית, מה אני יכולה לעשות? ><" N :You like to drink. חחח אוקיי זה מופיע יותר מדי פעמים XDD D: You like to drink. טוב נו, כנראה שזה עד כדי כך XDD R :Easy to fall in love with. לא נראלי
A: You like to drink.
XDDD דיי אני לא יכולה יותר. חפרתי.

Lex 1

New member
חחחחח נכון

רק שנראלי שבמקרה שלי זה נכון. Enough Said.
.

Yu vi

New member
חחחחחחחחח שלי../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

Y: Best bf/gf anyone could ask for U :You really like to chill. V :You are not judgmental A: You like to drink L :Everyone loves you Y חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח U מישו מוכן להסביר לי מה הפירוש של זה?
XD V אהמ תלוי לגבי מה
חחחח אין לי מושג אם אני יכולה להעיד על עצמי אם אני ביקורתית או לא ^.^ A: You like to drink בריזר וקולה נחשבים? XDDDDD L :Everyone loves you אוהוו ברור, ברור.

למעלה