פורומים חדשים בתפוז אנשים

lirazraz

New member
חחחחחחחחחחחXDD

איזו שאלה מוזרה O.ם לא הבנתי את מה שדאגי אמר בפעם השנייה.. משהו שהם קפצו למים ובלה בלה בלה...

Yu vi

New member
יש בתגובות שלהם בערך 5-6 תגובות מישראל =]

+
חחחח אפילו אני הגבתי שם
הראיון ממש קורע XDDDDDDD כל מי שנכנסת, כדי להגיב =] למרות שלא נראלי שהם באמת רואים אתזה, אבל שיהיה XD ובדיוק כשהגבתי ראיתי שמישהי הגיבה לפניי תגובה מעצבנת
lauren November 8th, 2007 at 10:59 pm hahahahahaha i love them so much like oh wow this made my day love love love mcfly israel? uhhh no no come to the states!!!!!! they have wwaaay more fans here! end. of. story. אבל באמת יש להם יותר מעריצים שם.
בכל זאת, מעצבן ><

Sharon Kez

New member
גם אני הגבתי שם XD

ובאמת תגובה מעצבנת.
איזה ילדת כאפות בא לי להרביץ לה XDDD אז מה אם יש שם יותר מעריצים, עושה לה טוב לכתוב להם לא לבוא לפה? [כאילו שמישהו שם על זה בכלל, אבל שיהיה
]

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo46.gif

בונאה, אם היא לא רוצה לחוש את זעמם של הערסים פה [שמתן לב שהערסים ברגע שאומרים משהו רע על היהודים או ישראל הוא חוטפים את הקריזה של החיים שלהם?] שתרגיש ומהר.

VickiF14

New member
וואי ************

מה אכפת להם לעזאזל!?!!? שיתעסקו בשלהםםםם!! פשוט שונאת אנשיםפ כאלה!@#$%^&*)(

loli kiss

New member
OMG ../images/Emo6.gif הם קרעו אותי

דפקתי פה צחוק איזה חצי שעה XDDDDDDD איזה תשובות
איך הארי כזה : "כן, אם נקבל עוד הזמנה אחת ממעירץ ישראלי, עד עכשיו יש לנו 2" XD אבל עכשיו כשאני קוראת את זה שוב אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות .. רציני כאילו עם כל הקטע שהתשובות שלהם היו ציניות הם בכל זאת מראים שלמרות שהם יודעים על קיומינו הם ממש בטוחים שיש פה איזה 10 מעריצים מקסימום ( או 2 כמו שהארי אמר) והם אפילו לא חושבים לבוא לפה
קיצר חייבים לעשות משו בנושא ! ומהר !

butbut

New member
../images/Emo207.gifמקפליי בליל כול הקדושים-תמונות שמצאתי:]

בגלל שמחקו את התמונות והרבה בנות לא יכלו לראות-הנה זה אבל לא כולן-כי לא שמרתי את זה! זה ממיספייסים-יש עליהם קרדיטים >< >>דני ואוליביה:] תראו איך דני מחזיק את הכלב הזה XDD כאילוש הוא שוקל כמו נוצה:]

butbut

New member
../images/Emo26.gifאגב-זה היה בבית שם טום וג'יוהנה הכול:]

ג'יו וטום:]איזה חמודים.

Yu vi

New member
חמודייייייים D:../images/Emo85.gif

איזה חמודים שזה היה בבית שלהם ^_______________^ ולמה בעצם מחקו את כל ההודעה בפורום?

m i c k e y 15

New member
הוא נראה חמוד!! מה יש לו באף??

XDDD אז אוליביה עדיין איתו אה....באמר...XD למה הוא התחפש בדיוק? ומה זאת החולצה הצמודה הזאתתת

yael0000

New member
זה מה שקורה כשלא מתגלחים טוב../images/Emo211.gif

סתם זה בטח בשביל התחפושת שלו אן שסתם היה משעמם להם וכל אחד מרח על עצמו איפור

גילולית

New member
איזה חמוד..

..הכלב!!! סתם גם דני חמוד!, יורד לו דם מהאף או שזה חלק מהתחפושת??

kelly7i

New member
אז הוא ואוליבה כן עדין ביחד

פשוט היה שקט מהם בזמן האחרון והכלב שדני מחזיק.. כל כך חממוד!!!!!!DDD:

tzuf jones

New member
אוףףףףףף למהלמהלמהלמהלמה !?!?!!?!?!? ../images/Emo7.gif

דדדנני תזזרוקק אאת הגגביננת המססריחהה ההזזאאתי כברר .. !!!!!!!!!!!@#$%^&*) אהממ המבין יבין XD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifוואי בקשה אל תכפילי אותיות!זה מטריף אותי

>_________< כואב בעינייםםםםםם

למעלה