פורומים חדשים בתפוז אנשים

VickiF14

New member
אני חושבת

שזה לא ממש מקורי.. נכון שזה מגניב והכל אבל אחרים כבר עושים את זה צריך לחשוב על משו מקורי שימשוך את צומת ליבם!

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifLMAO!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה ציניות מבריקהDDDDD: אה, אבל זה מעליב, תבואו

lirazraz

New member
רגע אז הם באים או לא?! XDD

בסדר, אז הם היו ציניים בתשובות שלהם.... אבל.. הם אמרו שהם באים זה הכי חשוב לא? הארי אמר בתשובה הראשונה שהם יהיו פה.. חחח נשפכתי מהארי "אם נקבל עוד הזמנה אחת ממעריץ ישראלי. יש לנו שתיים עד עכשיו"
כן בטח בנות- זה מה שאומר שאנחנו צריכות להציף בהודעות! לכל מי שיש מייספייס שכל יום תשלח!

sweet shir

New member
בצחוק כפרה חחחחחח

הם לא יגיעו לארץ..... לדעתי גם אם נעלה את המודעות הם לא יגיעו לארץ, אבל בכל זאת צריל להגביר את המודעות רק בשביל שהם לפחות ידעו ולא יזלזלו בנו. X:

Yu vi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

הסיכוי שהם יבואו לפה הוא נמוך מאווווד. לדעתי הסיכוי הזה בכלל לא קיים >< הם אפילו לא יוצאים להופעות בארה"ב, אז שיבואו לפה? NO WAY. אולי בעתיד הרחוווווק מאודמאודמאוד רחוק. אבל תמיד יהיה טוב להעלות תמודעות בארץ >< זה יהיה נחמד אם הם ידעו שיש להם מעריצים פה ולא יזלזלו בזה :] ~חופרת
S:~

VickiF14

New member
אני גם חשבתי על זה

יש להם פי אלף יותר מעריצים בארה"ב ובאוסטרליה ובלה בלה בלה והם לא הולכים לשם.. ומזה ישראל לעומת ארה"ב בשטח?! סיכוי קלוש אבל עדיין להגביר מודעות זה טוב

מאיושSP

New member
זה בכלל לא מצחיק, זה דווקא די מגעיל. ../images/Emo46.gif

כילו מה, רושמים להם שאוהבים אותם כאן והם מזלזלים ואומרים בטח בטח?! אנחנו פאקינג 100 ומשו בנות מטורפות עליהן! מקפליי הם העיסוק העיקרי של רובנו, אנחנו יודעות עליהם הכל, יש לנו כתבות ופוסטרים, אנחנו קונות דברים שלהם, מבזבזות זמן וכסף רק בשביל לראות אותם חצי שניה בטלויזיה, מגינות עליהם כשאומרים עליהם דברים רעים.. ומה לא?! אנחנו אפילו טסות במיוחד לחו"ל רק כדי לראות אותם בהופעה!! אז זה ממש מעליב שהם מזלזלים ובכלל לא איכפת להם, והם בטח לא טרחו אפילו לבדוק אם באמת אוהבים אותם כאן.

rox love BSM

New member
100 בנות זה כלום לעומת מה שיש להם באנגליה..

ואני לא ראיתי באנרים של בואו לישראל במיספייס שלהם ואני בטוחה שהם לא יודעים על קיומו של הפורום הזה. ואולי באמת מה שהם ראו עד עכשיו זה מקסימום 10 הודעות של בואו לישראל... ובקשר לזלזול הם ענו על כל הראיון הזה בציניות.

גילולית

New member
מאה זה לא מספיק בהופעה

צריך לפחות 3000 כדי שהם באמת יבואו והם דיברו בצחוק (כמו תמיד) אני חושבת..

sweet shir

New member
מצד אחד אני מבינה אותך לגמרי, אבל מצד שני,

100 מעריצות זה ממש מעט. הזלזול שלהם לא במקום, אבל זה שהם לא באים לארץ מובן לחלוטין לדעתי.

O0NoNi0O

New member
בול מה שאני חשבתי..

ובלי קשר למערציים הם סתם זלזלו כזה. לא יודעת כאילו אז מה אם אין לכם מעריצים! תשמחו שמכירים אותכם ביבשות אחרות ותגידו תודה על זה! אל תצחקו עליהם, זה ממש לא יפה.

Sharon Kez

New member
חחחחחחח פאק נו=\ אנלא יודעת אם לצחוק או לבכות

טוב בהתחלה נקרעתי למשך רבע שעה XDDDDDDDDDDD ושלחתי לכל החברות שלי ואז שוב התחלתי לצחוק. ביחוד מה-2 תשובות האחרונות
אבל אז הפנמתי ו....... זה פאקינג עצוב. הם חושבים שיש להם בקושי 10 מעריצים פה וגם אם הם מודעים לקיום ישראל נראה לי שהדבר האחרון שיש להם בראש זה לעשות סיבוב הופעות פה.. אני מפרסמת בספייס שלהם כל יום תתמונה של "Israel needs you" שהכינו פה ושולחת להם כל יום הודעות, בכל מקרה אני אתחיל להשקיע יותר. אבל לבד אי אפשר לעשות את זה =\\ הרעיון של הלהחזיק שלטים נראה לי ממש טוב!
אוף.

Sharon Kez

New member
קבלו את מה שדאגי ענה פה-

Danny and Dougie, is it true you’ve both had sex and if it is, can I have a video of it? Dougie: Yeah we made a tape, it was like the Pamela Anderson thing. We filmed it on a yacht. I started off by rubbing oil into Danny. My hand slips down and I’m like, ‘Oh, I’m sorry!’. Danny: Yeah, it was awesome. Dougie: And we put fish bait round ourselves and jump into the sea while holding onto a rope while fish peck at us. חחחחחחחחחח אני חושבת שדאגי חלם על זה בלילה. אחלה תשובה
[איזה חיוך עלה לי על הפנים]

למעלה