Jet-Are You Gonna Be My Girl../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif
אלוהים. אני מנהלת שיחה כל כך מפגרת במסן עם מישהוXD [כלומר, הוא נעלם, אז כתבתי דברים מפגרים.] אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:08): ואז,ואז,ואז... אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:08): החלטנו שאנחנו רוצים לגדל עץ אבוקדו, אבל היי! איפה נשים עץ אבוקדו?! אין מקום! אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): אז החלטנו כל המשפחה לעבור לבית מלון ושהעץ אבוקדו (שד"א, קראנו לו מתושלח) יגור בבית. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): אז אם תקפוץ אליי מתישהו ולא תבין מי זה המתושלח הזה שעונה לאינטרקום, אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): תדע שעברנו לבית מלון. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): שיש בו מלונים, ד"א, אם זה לא היה ברור. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): שזה בית מלון, דאאאאאא. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): בכל אופן, אני זמינה בנייד ^^" אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:10): אבל צריך לתאם פגישות, כי מלונים לא כלכך אוהבים אנשים זרים אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:10): אני חושבת שגמאני קצת מלון בתוך תוכי. אני גם לא אוהבת אנשים זרים. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:10): היית אוהב אותי אם הייתי מלון? ^^" אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:12): אני אקבל את זה כ"כן". [כי לא הותרת ברירה. הייתי חייבת לאסוף את שאריות הכבוד העצמי שלי ]
[אסור להשאיר אותי לבד. שתדעו
]