פורומים חדשים בתפוז אנשים

MyUsedRomance

New member
אני? נסגדת?../images/Emo12.gif../images/Emo135.gif

זה בסדר לא צריך
אני אוהבת אותם מגיל 7

כי... הם להקה איכס? ><../images/Emo28.gif

כלומר, באמת. אני חושבת (ובלי לעשות עליי אמבושXD) שזו להקה לילדים בכיתה ז' שרוצים לחוש מגניבים ולאנשים עם טעם ממש רע במוזיקה. וזהו. זו דעתי

WaitForTomorrow

New member
אני איתך!!../images/Emo110.gif

ובאמת יש ילדים בכיתה שלי ששומעים אותם רק בשביל הפוזה XDDD [כה, אני בכיתה ז'
]

../images/Emo45.gif

ילדים מכיתה ז' שומעים אותם וחשים שזו להקה קשוחה ואפלה XD "מה..?! זה זה..קשוח!!"

HagarStar

New member
air - playground love../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מהסאונדטראק של חמש ילדות יפות

WaitForTomorrow

New member
יוו!!../images/Emo110.gif

כל חיי רציתי לראות את הסרט הזה אבל לא יצא לי... [טובנו, לא כל חיי, מהיום בבוקר.]

HagarStar

New member
סרט מדהים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

בדיוק סיימתי לראות בפעם המיליון בערך וכל פעם מחדש זה מכניס אותי למצברוח שכזה חח וקירסטן דאנסט

Jet-Are You Gonna Be My Girl../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif

אלוהים. אני מנהלת שיחה כל כך מפגרת במסן עם מישהוXD [כלומר, הוא נעלם, אז כתבתי דברים מפגרים.] אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:08): ואז,ואז,ואז... אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:08): החלטנו שאנחנו רוצים לגדל עץ אבוקדו, אבל היי! איפה נשים עץ אבוקדו?! אין מקום! אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): אז החלטנו כל המשפחה לעבור לבית מלון ושהעץ אבוקדו (שד"א, קראנו לו מתושלח) יגור בבית. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): אז אם תקפוץ אליי מתישהו ולא תבין מי זה המתושלח הזה שעונה לאינטרקום, אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): תדע שעברנו לבית מלון. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): שיש בו מלונים, ד"א, אם זה לא היה ברור. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): שזה בית מלון, דאאאאאא. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:09): בכל אופן, אני זמינה בנייד ^^" אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:10): אבל צריך לתאם פגישות, כי מלונים לא כלכך אוהבים אנשים זרים אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:10): אני חושבת שגמאני קצת מלון בתוך תוכי. אני גם לא אוהבת אנשים זרים. אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:10): היית אוהב אותי אם הייתי מלון? ^^" אני שירי. ואתם? אומר/ת (23:12): אני אקבל את זה כ"כן". [כי לא הותרת ברירה. הייתי חייבת לאסוף את שאריות הכבוד העצמי שלי ]
[אסור להשאיר אותי לבד. שתדעו
]

למעלה