חחח אור את יודעת שאני מדברת איתך עכשיו?!?!?!D: הדלקת את האמפי שלך והוא אותך,חזק
P PerfectSP New member 11/11/07 #52 חחח אור../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif את יודעת שאני מדברת איתך עכשיו?!?!?!D: הדלקת את האמפי שלך והוא אותך,חזק
חחח אור../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif את יודעת שאני מדברת איתך עכשיו?!?!?!D: הדלקת את האמפי שלך והוא אותך,חזק
Y YoureMyHeroine New member 11/11/07 #54 ../images/Emo115.gif חחח חייבת להודות שזאת הייתה יציאה טובה שלך ^^ הוו שיין [[שיין זה האמפי4 שלי ]]
Y YoureMyHeroine New member 11/11/07 #55 ../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif שיין ואני ברגע בו התננו אהבים בחושניות אל מול המצלמה.
P PerfectSP New member 11/11/07 #56 בהחלט יציאה טובה!!!!!!XDDDD ../images/Emo190.gif אחת החזקות שלי אחח אור!!!
P PerfectSP New member 11/11/07 #57 אור יא קרועה!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif לא הייתם מאמינים איזה שיחה הלכה ביני לבין אור!!! ליתר דיוק, איזה שרשור מפלצתייייייייייי יצרנו בפורום ספ!!!! כי 'אור זה ברבים' יסמין היימן,2007
אור יא קרועה!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif לא הייתם מאמינים איזה שיחה הלכה ביני לבין אור!!! ליתר דיוק, איזה שרשור מפלצתייייייייייי יצרנו בפורום ספ!!!! כי 'אור זה ברבים' יסמין היימן,2007
P PerfectSP New member 11/11/07 #58 אור!!!תעשי לי במבה!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif אין אין אין כמו במבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אור!!!תעשי לי במבה!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif אין אין אין כמו במבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P PerfectSP New member 12/11/07 #69 קצת אולי,אל הוא יפה לאללה!!!../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif בלי קשר אני חולה על הקליפים שלהםםם ראית א הקליפ המלאאאאאאא? מהחדר הלבן?^^ ראיתי את זה בטלויזיה אפילו!! זה היה כמו סרטXD איזה עשר דקות לפחות חח
קצת אולי,אל הוא יפה לאללה!!!../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif בלי קשר אני חולה על הקליפים שלהםםם ראית א הקליפ המלאאאאאאא? מהחדר הלבן?^^ ראיתי את זה בטלויזיה אפילו!! זה היה כמו סרטXD איזה עשר דקות לפחות חח
P PerfectSP New member 12/11/07 #70 Richting Scheisse - Killerpilze../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif אני חולה על השיר הזה ועליהם