פורומים חדשים בתפוז אנשים

DoLi it is Me

New member
../images/Emo124.gif בננות איך זה שעדיין לא פתחנו מיספייס

מעריצים ישראלים למקפליי? אנחנו חיבות לפתוח כדאי להגביר את המודעות ההישראלית ! ולהוסייף את מקפליי אלינו חח .. האמ.. אז אולי מישי תיפתח D: ? [אני אומרת את זה מכיוון שלי אין שמץ של מושג במייספייסים><]

DoLi it is Me

New member
אוה אופס >< אבל ביקשתם מהמייספייס של מקפליי

להיות חברים או משו כזה?><

Sharon Kez

New member
חהחה המיספייס הראשון ששמת הוא שלי. ../images/Emo9.gif

למי ששאלה - יש את מקפליי ברשימה ויש לי גם מעריצים שלהם מישראל ומהעולם ברשימת חברים.. אבל זה לא ממש עוזר למודעות ^

m i c k e y 15

New member
אעאעאעאע../images/Emo26.gifמכתב מצה"ל../images/Emo70.gif

אני יורדת למטה בתומי להביא לחברה חומר בהיסטורי הלמבחן ואני שמה לב לתפע למעטפה רשמית ביותר עליה חתום צהל...וכתוב: "למזרחי מיכל!" כולי פוחדת אלוהים מה הם יעשו לי וזה וכתוב: 'זימון למבחני התאמת לאשכול: הדרכה ביחידות השדה ובבסיסי הטירונות.' ומה הקטצ' זה שאני יכולה לוותר על הקורס רק ביום המיון עצמו ולא אחריו... זה באסה!!!!! אני לא יודעת אם בא לי להדריך עדיין.... אררררררר מה-אני-עושה-?

הנה מה את עושה../images/Emo26.gif

1. שואלת את _כל_ מי שאת מכירה על התפקיד הזה, קוראת עליו, שואלת איך הוא את כל מי שרק אפשר. 2. הולכת ליום מיון ושומעת מה יש להגיד. 3. מחליטה אם בא לך על זה או לא ולפי זה חותמת ויתור/לא חותמת ויתור..

m i c k e y 15

New member
אוה, אחלה אני יעשה את זה ../images/Emo51.gif

זה כל כך מבלבל כמה תפקידים הציעו לי ואוףף

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגם אחותי קיבלה O:

לאשכול רפואה ;; וואטפ? מה לאחותי ולרפואה? בכלמיקרה מיק, שיהיה לך בהצלחה3>

Decay Dance

New member
חחח כן אני יודעת

וזה דפוק כי רציתי משהו שקשור למחשב...לפוטושופ והכל כי אני רוצה לעסוק בעיצוב גרפי שאני אהיה גדולה אבל הם לא שלחו לי זימון למשהו כזה אז אני משארת שאני אדע איפה אני ביום של הגיוס

m i c k e y 15

New member
אני קיבלתי משהו בסגנון= שרטטת גרפיקאית

כנראה בגלל שאני במגמת אדריכלות חח

תבקשי. תכתבי מכתב לקד"צ ותבקשי משהו שקשור

לזה. ותשלחי גם מכתב כזה למודיעין- כי גם הם צריכים ויש להם יחידת איתור נפרדת. תלמדו מהנסיון שלי- אם אתם רוצים משהו ספציפי מהצבא- תבקשו ותבקשו ותבקשו!!! תשלחו פקסים!!!

O0NoNi0O

New member
יוו גם אחותי קיבלה את זה!!

וגם יש לכן אותו תאריך גיוסP: חח אני זוכרת לא כי אני אובססיבית אלא כי יומאחד דיפדפתי לי בפורום בשביל הפיק של נוגה וראיתי את התאריך גיוס שלךXDDD חח איזה מגניב, זה זימון טוב כזהD: ותבררי על הקורס מלא כדי שתיהי שלמה עם ההחלטה שלך. בהצלחה

Bleed for Me

New member
עזבי..להיות מ"כית זה סיפור מהתחת..חחח

חצי שנה טירונות (זה + הקורס..) יש לי חברות שממש אוהבות את התפקיד שלהן אבל זה בגלל שהן ממש רצו להיות מכיות..תחשבי טוב אם זה מה שאת רוצה ואם כן אז לכי על זה ושיהיה בהצלחה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גמני קבלתי אתמול.. ../images/Emo3.gif

קבלתי לרפואה והייתי בשוק כי אני לא באמת יודעת אם אני רוצה ללכת לזה או לא, אני לא מבינה גם מה דחפו לי את זה. בטח רק בגלל שאני לומדת ביולוגיה אבל בתכלס אין לי מושג בזה.. ><" אני לא רואה את עצמי עוברת את המיונים..
מיק, אם זה משהו שעוד את יכולה לסבול כדאי לך לקחת לפני שיתנו לך משהו ללא מיון ש'לטס פייס איט' יהיה בטח פקידותי או משהו כזה.. או שתחפרי ע"י שליחת פקסים וכאלה לערעור..

loli kiss

New member
../images/Emo207.gif אני יודעת שזה ממש ישן..

אבל אולי יש למישהי להורדה את הסירטון של הארי ודני משחקים מחבואים עם מארק הזה מאחורי הקלעים של הסיבוב הופעות של ה-GH!? בקשה.. זה נעלם לי פתאום

למעלה