פורומים חדשים בתפוז אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתגובת פריקה פקאצתית בפנים

O M G !!!!!!!1111111111111 אני שומעת עכשיו את טרנסילבניה בגרסא של הGH ותקשיבו, זה אחד הביצועים היותר טובים שלהם אוור$%#Q%@Q זה כזה מושי, הם הגיטרות אלה בהתחלה ואעאעעאעא3333333333> יואיואיואייו אני מתה על זה
!!!!!!!!11111 והדיוידי הזה בדרכו אליי אאעאעא קפראל אבא~ יואיואיואיואייא אני מתה ~סליחה ותודה~

m i c k e y 15

New member
גררר עוד מישהו ידע על קרב אל עלמיין??

XDDDDDD אל תשאלו מה אני עושה במחשב כשאני אמורה ללמוד להיסטוריה ואני עושה עבודה XD יש לי לסכם על אל עלמיין, סטאלין גארד || וזה מלא! על הקרבף תיכנון רקע.. וגם על התפניות במלחמה ועל וועידת פוטסדאם
ויאלטה |יאללה! ולמה ארה"ב זרקה את הפצצות על יפן XD אני עוד מעט זורקת את המחברת מהחלון#$^%# קיצר אני בחרא עמוק והכל למחר

butbut

New member
או איך אהבתי ללמוד על סטאלין גארד..פשוט

התאהבתי בהיסטוריה בזמן האחרון. הגעתי למסקנה שזה מעניין.. אממ..פעם היה לי אתר של סיכומים.מלא מלא מלא סיכומים בהיסטוריה של המורות שלי בבית ספר...והוא די ער לי,אבל פירמטו לי ת'מחשב>< ובקשר להתפניות במלחמה ועל וועידת פוטסדאם חקרתי על זה פעם כשהיה לי משעמם, וכתבתי לי מסקנות ממש מעניינות. שיעזרו לי.. XDD

m i c k e y 15

New member
XDD אני חולה על היסטוריה!!../images/Emo23.gif ומצאתי

בווידיפדיה הנפלאה! כמה כתבתייייייייי
חפרתי למורה חחחחח זה ממש ארוך ומזעזע..כל האנשים שמתו.. הנאצים האלה ימח שם

butbut

New member
גם את אוהבת הסטוריה../images/Emo35.gif ../images/Emo99.gifבואי נקים

כת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גיליתי שחצי מהעולם שונא היסטוריה.. ת'אמת?זה די תלוי במורה ובלימוד שלה..שנה שעבר שנאתיי עד מוותת הסטוריה..זה היה משעמם XD [אגב כול עניין של השואה זה הנשוא שהכי מרתק אותי..וכול הדברים שקשורים לא"י בכללי..כול המפלגות שקמו כאןץץהימיןן והשמאל הבריטים..קיצר..אין לי כוח לחפורXD]

m i c k e y 15

New member
זהו על השואה זה הכי מעניין

והמורה שלי ממש ממש טוב ומצחיק אין הוא אחד הטובים חחחח ובכלל הכי מעניין אותי שלמדנו על פרל הארבור ועל מלחמת העולם השנייה וגם על הראשונה

חעחעחע

לנו זה ירד במיקוד XDDDDDDDDDDDDDDD אם את צריכה חומר _לימודי, כן, אל תקבלי רעיונות
_ תגידי לי, יש מצב שנשארו לי סיכומים.

rox love BSM

New member
../images/Emo32.gifבנות איך היה לכן היום?

איך היה בבית-ספר? לי היה נורא נזכרתי למה אני שונאת בית-ספר,היה מעייף ומשעמם ונתנו לנו מלא שיעורים. ומחר יש לי שעת 0.וביומיים היחידים שאין לנו שעות תשעיות הוסיפו לנו עוד שעות
אז איך לכן היה?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifהיה נחמד..

לא כ"כ למדנו כי כל מורה הסבירה לנו למה הם שובתים.. אבל היה נחמד..

גילולית

New member
בוא נראה..

כככככככככככככככככאאאאאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבביייייייייייי מחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזזזזזזזזזזזזזוווווווווורררררררררררררררר!! רציני שהתחלתי להכות את הרצפה עם כסאות ונמרכתי על המדרגות ועל הרגליים של האנשים שהיו במדרגות כמעט רצחתי מישהו!!, זה הסביר לי למה המורה הממורמרת שלי מהיסודי חבטה עם כסאות ברצפה- כי היו לה כאבי מחזור!! אוף זה כאב! אבל זה היה ממש מצחיק כשחושבים על זה XDD(הייתי חייבת להוציא) אה, וזה עוד היה היום הכי ארוך שאני לומד בשבוע!!! אבל קיבלתי 102 בבוחן בביולוגיה, למדתי 5 דקות לפני עם עוד 2 חברות אחת גם קיבלה 102 ואחת 103 אז את זאת שקיבלת 103 נידינו.. זה הציון הכי גבוה שקיבלתי..יואו שנים שלא קיבלתי 100 במשהו, רק עכשיו קלתטי את זה!!

loli kiss

New member
ממ היה נחמד ../images/Emo9.gif

לא לימדו אותנו כמעט כלום .. בתחילת היום כינסו את כולם במרכז הבצפר ואז המנהל המאוד חכם שלנו נכנס ואמר משו שהיה אמור להיות בדיחה על אורך השביתה: "אני יהודה, ואני מנהל בצפר" - מאוד מצחיק
אחר כך היה לנו משו מאוד מטופש במחשבים שאת הכל אני כבר יודעת לעשות מהמייספייס P: ואז היו לנו שעתיים פיזיקיה שהתחלפו בשעתיים של חפירות-משעממות-מרדימות-מתחנפות-על-כמה-השביתה-הייתה-מוצדקת-וכמה-המורים-מסכנים-ומרוששים
היה נוראי. עכשיו אנחנו גם אשמים שהייתה שביתה!? שאנחנו צריכים לסבול ת'חפירות לסיבות שלה.תעשו ת'חפירות לאוצר P: לא לנו. זהו, ואז הלכנו הביתה [זה היה החלק הכי טוב ביום D:]

GalJudd

New member
בנות עזרה..

אם יש למישהי את הקליפים של: Five colours in her hair That girl The ballad of Paul K Ultraviolet Transilvania You've got a friend (כן זה עם הילדים..) או אפילו חלק מהם, בבקשה תעלו את זה להורדה.. תודה ^^ איזה פאדיחה, בטעות שמתי את זה בפורום אחר ><" חח

גילולית

New member
אה וגם את ULTRAVIOLET אבל

זה זה שהם מנגנים בהופעה, לא זה שהם על רקע לבן עם אור סגול..לא משנה אני אעלה בכל מקרה

גרבע

New member
תודה רבה!

אוי גאד אני הולכת להתאד.הרמקולים שלי לא עובדים ><

Fall Out Inbar

New member
מאחורי הכונן יש את מה שהרמקולים מחוברים אליו

מין עיגול ירוק כזה, שפוט תוציאי אותו ותחליפי באוזניות [של האמ.פי, למשל..]. ככה אני תמיד עושה.. רק אל תתאבדי!!

למעלה