פורומים חדשים בתפוז אנשים

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאני מחיפופה! ../images/Emo6.gif XD

כמו שרוני אמרה ^ עירוני ה' בט'

sweet shir

New member
אני דווקא אוהבת את העיר שלי. ../images/Emo6.gif רעננה שליטה!

<:

michalie XD

New member
אני שונאת

את הבצפררררר שלייי המורים מפוצצים אותנו בשיעורים למרות שלא הייתה לנו שביתה או משהו והמורים רצים אם החומר ל אמעניין אותם אם מבינים או לא הם עוברים תלמיד תלמיד כדי לראות אם עשו שיעורי בית חייבים להיות מרוכזים בשיעור כי אם אחת המורות קולטת שהילד לא מרוכז היא שואלת אותו שאלה לגביי מה שהיא הסבירה עכשיו ואם הילד לא אומר יש לו מינוס. ואם מאחרים יש מינוס והמינוסים של האיחורים זה פלוס התנהגות אם נגיד איחרתי פעמיים ודיברתי פעם אחת יש לי 3 מינוסים וכבר מורידים לי 5% מהציון בתעודה באותו מקצועעעע ועכשיו בגלל שאני מפוצצת בשיעורים אין לי זמן להיכנסססס לפורוםם או להגיבב
חיבוק מישהי?!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמיכל זה בסדר קבוצת תמיכה..XD

סתםסתם..
זה בסדר עכשיו לכולם יש את העומס הזה..

גרבע

New member
ואו איזה קקה../images/Emo12.gif

טוב אני לא בדיוק מעודדת..כדאי שאני אברח כי גם לי יש מבחנים XD ויום הורים יום שלישי..אני ישכנע את אמא שלי שזה סתם קקה XD

michalie XD

New member
XDD

לי יש 5 מועדי ב' מה תגידי על זה?! 3 לא הייתי 1 נכשלתי 1 שיפור ציון אני מתחנפת למורים אז הם נתנו לי לעשות מועדי ב' (בזה שנכשלתי ושזה שאני עושה שיפור ציון)

Fall Out Inbar

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לכולנו יש לפעמים עומס, רק על תתיעצבני, ותאמני לי שכן שווה לך להשקיע, אם את רוצה להיות משהו בחיים שלך. מחזיקה לך אצבעות שיהיה לך פחות עומס, ושהימים הבאים יהיו יותר טובים.

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifבשביל זה המציאו אותי ../images/Emo8.gifואת הפלא'../images/Emo3.gif

michalie XD

New member
XDDD

רייבן פלאפון בע"מ ממשעמם לך באמצע השיעור? בא לך עוד שניה להתאבד?! שלח SMS לרייבן ותחסוך לעצמך התאבדות!

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifXDDDDDDDDDDDDDDD

הרגת אותי עכשיו!! אבל האמת בזמן האחרון אני זאת שמתחילה את השיחות, אבל לא חשוב *שורקתובוההבאוויר*

michalie XD

New member
XDD

אוקיי מחר איך שאני קמהה אהמ.בשבע.אהמ אני אעשה לךך השקמה עם ההודעה שלי וניראה מי מתחילה את השיחה סבבה? XDD אכלתת אותה |גאהבעצמי| כל מי שמשעמם לה ובה לה לדבר איתי באמצע השיעור אז שתשלח הודעה למסן ואני אביא לה את המספר שלי [email protected] כי אני גם משועממת

purple floyd

New member
אבל לא רק עציבן גם דברים טובים.

תפסיקו להיות כל כך פסמיות זה לא בריא

גרבע

New member
דברים טובים?

אוריט XD קיבלתי 94 באנגלית D: [ואוו!] נאמ נאמ נאמ אני קונה לוקר נאמנאמנאמ יש לי 20 שקל נאמנאמנאמ ואני עומדת להיכשל בספרות\= אבל שיהי XD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifנמאס לי ממתמטיקה!!!ומהמחשב הדפוק!!!!><

אווף אני רוצה להדפיס תמונות של מק וזה לא מדפיססססססס אני שונאת את המחשב הזה מאז שהוא חדש הוא בכלל הרוס יותר ממה שהיה סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק>< ומתמטיקההה גאדד זה מעצבן אותייי
שונאת את הדבר השנוא הזה!!!!!!!!!!!!!!!#$%^%&*^)>< טוב הוצאתי
וד''א העתקת את המשפט שהמצאתי!!!!>< תרשמי קרדיט לי

mclola

New member
וואו,,זה חכם../images/Emo22.gif

וואו אוקקי,,אתם אפילו לא חייבות לקרוא אתזה דוגרי זה רק כדי להוציא הכל... אזככה: מה לא עבר עליי השבוע... חרא חרא חרא חברה שיא הטובה שלי,,לא דיברה איתי כבר שבוע בגלל חברה מטומטמת שלה,,שמשפיעה עליה לרעה וגוררת אותה לשטיות.. עישון,הברזות בלי סוף,,מה לא8( ואממ אממ חבר שלי?היה לנו כסח..והוא עדיין לא דיבר איתי
והפלאפון שלי נדפק.. ואני מרגישה שלא שמים עליי בפורום
ו,ו,ו אני עצובה ממש ממש עצובה.. טוב,,לפחות יש לי את המקפליושים=]] אהה,וגם משגעים לי תשכל בבצפר,, הרב המטומטמטם שלנו כל היום מעיר לי.. ("את צריכה כסף כדי לקנות חצאית,,יעל?"??) "%^"&*"&"^"%חוצפן,,*P&*)*אידיוט*&*&)*שונאת אותווווו ו נמנמ אני גם הגעתי למסקנה שאני ייודעת שאני לא יודעת כלווום נמאס לי,, בא לי פשוט לברוח לאיזה אי בודד או משהו בקפריסין.. כמו בסדרה המטומטמת הזאת האי,, רק עם אממ אממ אמפי,(ואני לא יתנגד שגם דני יבוא איתי=]]),ולשכוח מהכל... וזה מרגיש כאילו אף אחד לא אכפת לו.. וזה די(ממש)מבאס וגם..השבת אני יהיה לבד.. כי כמעט כל החברות שלי נוסעות לאיזה שבת מטומטמת...*{{ ואממ טוב נו.. וזהו.. וואו זה מרגיש טוב.. אוקיי אז סורי על החפירה המיני ארכיאולוגית
אוהבתת,,המונמון יעל

black rock star

New member
אני שונאת ערסים@#$*../images/Emo103.gif

אררררג היום היה לי משעמם בשיעור אז עשיתי כמה דברים במחברת *מקפליי כמובן* ואיזה ערס חוטף לי את המחברת ועושה לי "מקפליי? איזה מין שם מוזר זה ללהקה?" ואני כזה "חמוד, זה שם בסדר גמור"
"לא זה לא זה מוזר, מי קורא ללהקה מקפליי? נשמע חרא להקה" "עאלק חרא להקה לך תחתוך ורידים יא ערס צעצוע" #@*!$#@)$#@)($*)

למעלה