פורומים חדשים בתפוז אנשים

גרבע

New member
אהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ויפי!גאונות שכמותנו רק חבל שאף אחד לא מבין את זה שצריך לתת לנו לפעמים דברים שאנחנו רוצים ולא להגיד לנו לא כל הזמן

m i c k e y 15

New member
לא קשור ממש לנושא הזה../images/Emo6.gif

משהו הרבה הרבה הרבה יותר גרוע ועמוק.. תמיד נטפלים אליי..צועקים עליי..מאיימים. אני לא יכולה ללחיות ככה..

גרבע

New member
אני ג-א-ה בעצמי!+אוה כן

הצלחתי לפתוח קופסאת טונה D:! אוה כן?ואמא שלי היא היפראקטיבית ואבא שלי כל היום אומר לנו לסדר כי הוא מושפע מהצבא >< אני חייבת לעוף

Decay Dance

New member
נכון... לפעמים הם ממש יכולים להעלות לי את

העצבים!!! אם אבא שלי מגיע הביתה עצבני או משהו תהיה בטוחה שיהיו צעקות ואת צריכה לעלות למעלה ולנעול את הדלת. ואם משהו קורה או אפילו אח שלי עושה משהו לא טוב תמיד מאשימים אותי כי אני הבוגרת וזה כזה לא פייר.... אבל למדתי לקחת את ההורים שלי בקלות בלי להתרגש מהם יותר מידי. אז תעשי את זה גם את, הם אולי מעצבנים אותך אבל בסוף זה יעבור ותחזרי לאהוב את אבא שלך כמו תמיד
הכל יהיה בסדר בסוף... בסוף הכל מסתדר.
ואם את בכל זאת צריכה מישהי שתקשיב לך אני תמיד כאן בשבילך, או במסן אם את רוצה חחח אוהבת אותך

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo126.gif מישהו חי כאן../images/Emo35.gif

יש מצב לפרק היום?

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo207.gifבנות,תצביעו בתמונה הכי יפה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

המשחק עבר לעמ' 2 תצביעו לשתי התמונות הכי יפות

רציתי להצביע,

אבל זה סיבוב כ"כ קשה! חחחחח קשה להחליט רק על 2 תמונות מכולן, כולן ממש יפות!

חצמבוש

New member
../images/Emo207.gifצריכה תמונות של מקפליי למיסגור

תמונות של מקפליי/דאגי בגודל של מסך כאלה שאפשר להגדיל הרבה ואז למסגר? אם יש למישהי תמנונה כזאת של דאגי בלי חולצה יהיה ממש מגניב:)

kelly7i

New member
באתי להעלות אחת,

אז גיליתי שאין לי, כי פירמטו לי את המחשב ואיתו כל תיקית דאגי

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifמחר מבחן בערבית!$%#../images/Emo36.gif

אני כל שניה באה ללמוד והמחשב מעכב אותי ואעע אני פוחדת='[ ויש לי גם להגיש עד היום בערב "בוחן-בית" בהסטוריה, משו על אידיאולוגיה נאצית והיטלר.. ויש לי גם שיעורים למחר בתנ"ך>< ואני לא עומדת בהכל, ואני חיבת להצליח מחר במבחןץ ואם זה לא מספיק אני צריכה להחליט אם אני נוסעת עם חברה שלי מחר ליהוד לחברה שלה, קבענו איתה שנבוא אליה יום אחד וזה יוצא אפשרי רק בימי ראשון, והבעיה היא שיש לי פרוייקט באנגלית להגיש ביום שישי עם חברה אחרת שהיא עמוסה כל השבוע ויכולה להפגש לעשות אותו רק יום ראשון ושני, ואם אני נוסעת מחר ליהוד- ישאר לנו די רק את שני, ובנוסף לכל, אני לא יודעת אם ההורים שלי יתנו לי ליסוע לזאתי מיהוד כי הם לא ממש מכירים אותה אז לא יודעת=S טוב, אני יפסיק לתת למחשב לעכב אותי, אני חוזרת לערבית.

למעלה