פורומים חדשים בתפוז אנשים

Sunflower Fairy

New member
טוב, נו../images/Emo204.gif

- אני נוראל. - אן. כן, שרלי. האהא, לא אמרת מחומריו, אז מותר לי מה שאני רוצה.
- שלגיה. של דיסני. היא פשוט מעצבנת.
- ארג. אין לי מושג. כל כך הרבה זמן לא קראתי אותם.
אני חושבת שהמסעות של ליירה עם הסוענים בספר הראשון. נורא אהבתי את זה. - כל הדיונים הבלתי נגמרים של האנשים פה על מה קרה בין ליירה ו-וויל בסוף הספר השלישי.
- האלתיומטר. איכשהו, תמיד היתה לי הרגשה שהוא לא דיבר מספיק. - יופור. בלעכס. מזל שהוא מת. - חתול. (איזה אתר?) - לא בלונדינית.
- סתם מה שקפץ לי לראש - משוואת דנטה של ג'יין ג'נסן.

נטעש

New member
פעם שעברה מישהו איים עלי שיזרקו עלי

ספר של בני גורן על הראש אם אני לא ארשום פתיל הכרות. החלטתי לא להסתכן וגם אני ארשום: מי אני? אני שיינס. נטע שיינס. מי הדמות האהובה עלי? פאנטלימון מי הדמות השנואה עלי? הסמכות איזה קטע הכי אהבתי בספרים? את הקטעים עם מארי מאלון בעולם המולפה, את קטעי האקשן... מה אכזב אותי? שליירה איבדה את הכוח שלה לקרוא באליתיומטר!! על מה הייתי רוצה לגלות עוד? מה קרה לוויל אחרי הסגירה של החלון איזה יצור לא הייתי רוצה לפגוש? רפאים. האמת שבהתחלה רשמתי מבעיתן צוקים אבל אז נזכרתי שבגיל 15 כבר יש דמון. מה הדמון שלי? (לא מה יצא לכם באתר ההוא, אלא מה לדעתכם הדמון שלכם) טיגריס. גברת קולטר- מלאך או שטן? אה...
ספר מומלץ אחר- אבק כוכבים! חמוד לאללה.

limilu

New member
אניאניאני

מי אני? לימור, היי. מי הדמות האהובה עלי? סרפינה פקאלה, וגם הג'ינג'ים [לא בטוחה אם הם באמת] מטורה דה אנג'לו, וגם מרי מאלון. מי הדמות השנואה עלי? לא יודעת. אולי רוג'ר, הוא די מעצבן. איזה קטע הכי אהבתי בספרים? שליירה שורפת את המטבח בבולוונגר [גו ליירה!] מה איכזב אותי? שאחרי שהיא פוגשת את וויל היא הופכת ללגמרי חסרת רצון. בלעעע. על מה הייתי רוצה לגלות עוד? על עוד עולמות מקבילים. ועל המולפה. איזה יצור לא הייתי רוצה לפגוש? את הציפורים המוזרות מהעולם של המולפה. ואת הקוף של קולטר. מה הדמון שלי? המ, זה או שפן סלע או למור. יש הסבר, אבל אין לי כח אליו. גברת קולטר- מלאך או שטן? סתם קרציה. ספר מומלץ אחר- כל הטרילוגיות של רובין הוב

JustRain

New member
עונה

אני נגה בלי ו'. מי שיכתוב עם ו' - יאכל על ידי חצב. דמות אהובה - מארי שנואה - כולן מוצלחות, בעיני. קטע אהוב - ליירה מבקרת בעולם שלנו. זה מצחיק. קטע מאכזב - קשה לי להצביע כרגע על אחד. יצור שאני לא רוצה לפגוש - רפאים. הם עושים לי מחושים בבטן. דמון - חשבתי על זה הרבה, ואני פשוט לא מצליחה להחליט. אולי ברווז. גברת קולטר - אנושית לפני הכל, אין שטן מוחלט ואין מלאך מוחלט (כאשר "שטן" זה חיובי?
) בגדול אני לא אוהבת אותה, אבל הסוף שלה היה מרשים.

../images/Emo2.gif LOL

את כמו עומרי מהכיתה שלי. סליחה, עמרי מהכיתה שלי. √½βα≤≤≥≈≈⅛εθπ¹ºπππ≈≈

נו, טוב, אם כבר כולם פה....

אני שלמה. גמל שלמה. אני קטן כזה, ירוק. אוהב דשא. סתם, נו, אני סהר, ויש לי נטייה להעמיד פנים שאני... לא. סהר. נו, הבנתם! הדמות האהובה עליי היא, איך לא, סרפינה פקלה\רוטה סקאדי (האמת היא שאני מעדיפה את הדמות מחומריו הבהירים על פני הדמות בספר. כל פעם שאני נזכרת בה עולים בי געגועים...), וליידי סלמאקיה, אבל אז זה כבר יהיה נרקסיזם. לא? הדמות השנואה עליי היא\הוא לורד בוריאל (ומה שלא יהיה השם השני שלו). גרר, הוא עושה לי בחילה! הקטע האהוב עליי הוא הקטע שוויל וליירה מתנשקים לראשונה בעולם המולפה, ובכלל כל הפרק ההוא. הקטע השנוא עליי הוא הקטע שגברת קולטר גונבת לעזריאל את הכוונוע והולכת לכנסייה. פיכס. מה איכזב אותי? ויל וליירה לא יפגשו עוד לעולם
הייתי רוצה לגלות עוד על המכשפות. הן מרתקות אותי. לא הייתי רוצה לפגוש רפאים. זה קריפי לחלוטין. הדמון שלי? אממ.. לא יודעת. ציפור כלשהי, סביר להניח. אבל לא משהו יותר מדיי מפואר. גברת קולטר- לא מלאך ולא שטן! דמות שלא סגורה על עצמה (אודי עומד להרביץ לי בעוד... 3...2...1...).
ספר מומלץ אחר- רק עכשיו יצא לי לקרוא- האלכימאי. מומלץ מאוד מאוד! חוץ מזה, מי שמכיר אותי יודע כבר שיש לי מעין פטיש לנסיך הקטן (אבל, נו, זה ספר גאוני!)...

נטעש

New member
שמתי לב שלסיירותניקים יש חיבה לנסיך הקטן ../images/Emo8.gif

DHallow

New member
אזהרה למתחמקים- כנסו!

לא נזרוק לבור ולתהום, גם לא לגיא בן הינום גם אין מצב לאלימות מצד חצב אבל מי שלא מציג עצמו כפי שהוא רוצה שלא יתפלא אם בהודעה הוא מוצא את כינויו, נטיותיו ודעותיו על שום שפתחנו שרשור לשוא סופו של מתחמק לפרשנות ואנו לא יודעים מהי רחמנות! אז לפני שיתגלה שאתם מעריצים את ההגמון או שהייתם מעדיפים מקק או בואש כדמון כנסו והציגו את עצמכם או שאנו נעשה זאת במקומכם!

DHallow

New member
אויש... איך שכחתי?

נו טוב, כנראה שהקורבן הראשון שלנו יקבל את בני גורן כדמון! בוווווהאהאהאהא

עונש אם שם מתוחכם כלשהו../images/Emo3.gif....

מי אני : גלעד מי הדמות האהובה עלי : פאנטלמון(כתבתי נכון?) מי הדמות השנואה עלי : גברת קולטר איזה קטע הכי אהבתי בספרים : את סוף הספר הראשון, את החלק שרוג'ר מת(לא בגלל שהוא מת) מה איכזב אותי : שוויל וליירה נפרדים בסוף(אבל אני יודע שאם היה לזה סוף טוב, אז זה היה גרוע) על מה הייתי רוצה לגלות עוד : על האבק איזה יצור לא הייתי רוצה לפגוש : הרפאים מה הדמון שלי? (לא מה יצא לכם באתר ההוא, אלא מה לדעתכם הדמון שלכם) : עטלף פירות. גברת קולטר- מלאך או שטן : גם וגם ספר מומלץ אחר- שוליית הרוצח(והסדרה בכלל: "סדרת הרואים למרחק")

האבק

New member
טוב, גם אני ../images/Emo13.gif

מי אני? יש מישהו שלא יודע? אני אהוד (אודי) מירון, האחד והיחיד
מי הדמות האהובה עלי? הלורד עזריאל, לי סקורסבי מי הדמות השנואה עלי? האב גומז, האב מק'קפיי איזה קטע הכי אהבתי בספרים? הקטע פרידה של ליירה ופאן היה חזק מאד מבחינה רגשית ונכתב נהדר. מה איכזב אותי? קשה לי לחשוב על משהו... אני חושב שהיו מקומות ומושגים (כמו האבק) שבהם היה אפשר להרחיב יותר. אחת הדוגמאות היא המלחמה הראשונה בסמכות. על מה הייתי רוצה לגלות עוד? המלחמה הראשונה בסמכות, ההיכרות של לורד עזריאל וגברת קולטר, ובכלל ההיסטוריה של שתי הדמויות המדהימות הללו. איזה יצור לא הייתי רוצה לפגוש? טואלפי מה הדמון שלי? (לא מה יצא לכם באתר ההוא, אלא מה לדעתכם הדמון שלכם) קשה. הייתי רוצה שתהיה לי נמרת שלג או משהו מעופף. או אולי נחש... המממ גברת קולטר- מלאך או שטן? שילוב מאוזן של שניהם. ספר מומלץ אחר- אלים אמריקאים - בדיוק סיימתי. גאוני!

למעלה