פורומים חדשים בתפוז אנשים

Britush

New member
עדיין אפשר?

(לא הייתי בבית כל השבוע) אני ברית, נעים להכיר.
דמות אהובה: ויל, אני חושבת. דמות שנואה: האב גומז. קטע אהוב: סוף הטרילוגיה, החל מהרגע שבו ויל וליירה מבינים שהם צריכים להיפרד ועד - הסוף, בעצם
. הזלתי הרבה דמעות. חוץ ממנו: המוות הפתאומי של גרומן ברגע שוויל גילה שהוא אביו היה מעולה לדעתי. אכזב אותי: חלקים מהספר השלישי - בעיקר אלו עם המולפה - שיעממו אותי, לתדהמתי. בקריאה השנייה הם נראו מתישים פחות, ובכל זאת. הדמון שלי: אני לא בטוחה. אולי שפירית.
גברת קולטר: זו הגדרה פשטנית מאוד, כמובן, אבל שטן שבמקרה חש אהבה כלפי הבת שלו. ספר מומלץ אחר: הארי פוטר, הסיפור שאינו נגמר, אשתו של הנוסע בזמן, המשחק של אנדר ועוד רבים וטובים שלא עולים במוחי כרגע.

וגם אני ../images/Emo13.gif

מי אני? אור, או בשמי המלא אור ענבר, או בשמי העוד יותר מלא אור ענבר-גור אריה מי הדמות האהובה עלי? לורד עזריאל, טיאליס מי הדמות השנואה עלי? רוג'ר, המאסטר של ג'ורדן איזה קטע הכי אהבתי בספרים? היציאה מעולם המתים, מות הסמכות, וה"פיתוי" של ויל וליירה מה איכזב אותי? העובדה שהעולמות נסגרים בסוף הספר ללא אפשרות למעבר ביניהם, ובכלל התגלית שהמעבר הזה הוא בסופו של דבר שלילי. על מה הייתי רוצה לגלות עוד? על המלחמה הראשונה בסמכות, וקצת יותר רקע על המכשפות איזה יצור לא הייתי רוצה לפגוש? מבעיתן צוקים מה הדמון שלי? אולי דולפין... למרות שאז לא הייתי יכול להתרחק מהים ומאחר ואני ירושלמי אני כנראה יכול... אבל זה נראה לי מתאים בכל זאת גברת קולטר- מלאך או שטן? שטן מורכב... ספר מומלץ אחר- וואוו, יש כל כך הרבה... אני אמליץ על אחד שקראתי לאחרונה: "הכלה המשחררת" של א"ב יהושע

Sunflower Fairy

New member
לימור!../images/Emo204.gif

לימור -חמודי? (כי אין לי מושג מה באמת הכינוי שלך ><)

אויש דיליי

לא נורא מי אני? אומרים שאניי אנני אני לכן אני נבהל כי אם אני אנני אני אז מי אני בכלל?! סתם... קוראים לי אליסה לא עליזה לא אֶליסה לא אליסיה א-ל-י-ס-ה מי הדמות האהובה עלי? לי סקורסבי מי הדמות השנואה עלי? מממ... ממטרון יש לו שם של רובוטריק>< חחח סתם הקוף הזהוב איזה קטע הכי אהבתי בספרים? מארי עם המולפה מה איכזב אותי? שלי סקורסבי מת!!! לאאאאאאאאאאא!!! על מה הייתי רוצה לגלות עוד?על האבק איך העולם נוצר וכאלה איזה יצור לא הייתי רוצה לפגוש?זאת שמפרסמת איפור בחרוזים מה הדמון שלי? (לא מה יצא לכם באתר ההוא, אלא מה לדעתכם הדמון שלכם) טיגריס^^ גברת קולטר- מלאך או שטן? לא זה ולא זה... סתם מישהי שרצתה הרבה כוח... אין פלא שזרקו אותה לתהום ספר מומלץ אחר-שיר של אש ושל קרח... רומח הדרקון... כאלה

למעלה