פורומים חדשים בתפוז אנשים

Charmed Or

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo112.gif

אם זאת הייתה הסיבה שאני רואה סדרות, הייתי רואה סמולוויל וכאלה ;[ והיי, SN זו סדרה שבנויה מעולה. אז כן, יש שם את ג'נסן וג'ראד שהם כאילו... ארג! אבל יש עלילות ממש מעניינות שמסתבכות עם התקדמות הסדרה, ואלימות מגניבה שכזאת והרבה כריתת איברים P: ואפקטים טובים! [בניגוד לעונה 8 של מכושפות XD] ועלילות-פרקיות [עלילות של כל פרק ופרק בנפרד] מגוונות וטובות. בקיצור, אני כזאת טומבוי ;[

darklighter

New member
חח מה רע בסמולוויל?../images/Emo190.gif

למרות שSN באמת יותר יפה, אבל גם בסמולוויל יש אחלה עלילות לפעמים [חוץ מהמריחות ופרקי הפילרים והבלונדיניות הנדחפות....LETS NOT GO THERE]

the covenant

New member
לסמולוויל אין אחלה עלילה

סמולוויל איבד את זה בעונה השלישית לדעתי ואולי אפילו לפני

ממש לא..XD

לדעתי אין עלילה דווקא בעונות הראשונות.. עונות 6-7 מעולות..XDDD לאנההההההההההההההה..XD

יש עלילה...

יש את העלילה העיקרית ויש את זו של כל פרק. נכון שזה קצת מרוח ו7 עונות זה קצת הרבה (והם בדרך לעונה שמינית) אבל ברמת העיקרון העלילה דיי בסדר. יצא לי השבוע לראות את סופרמן 2-3 עם כריסטופר, והמון קטעים של סמולוויל לקוחים משם... זה היה מצחיק...

למה לסיים???

טום ממש חמוד... לא, סתם. אני לגמרי מסכימה, שיסיימו. אבל שיסיימו יפה. שיסגרו קצוות ומעגלים.

ואז סתם 7 שנים ימרחו..XDD

עם כמה שאני אוהב את לויס וכל זה..לדעתי, זה יהיה דפוק אם הוא לא יהיה עם לאנה בסוף..

כן, היא כן צריכה.

כבר קיבלתי ממנה לאננת... חלאס, קלארק צריך להמשיך הלאה ולהתאהב בליין...

לא הוא לא..

הוא אוהב את לאנה והוא אותו! ליין תמצא מישו אחר יותר טוב בשבילה..XD

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

מה לעשות עם כל המעריצים הבני 13 האלה שהתאהבו בלאנהXD בשביל סיום סדרה כמו שצריך הוא יצטרך להיות עם לויס [למרות שגם אוליבר וגם הנוכחי סקס] הם יהיו זוג מגניב כזה...

למעלה