פורומים חדשים בתפוז אנשים

אני תמיד אהבתי את לאנה..XD

למרות שחיכיתי שלויס תכנס לסדרה עוד מההתחלה, אבל עכשיו אחרי 7 עונות, זה יהיה דפוק אם הוא לא יהיה עם לאנה בסוף.. XD

darklighter

New member
אבל אבל ../images/Emo58.gifסמולוויל 7../images/Emo190.gif

הם כבר יחד עכשיו... וזהו היא יודעת את האמת וזה... ואז הכניסו את ביזארו לעניין... ודי הם כל פעם מנסים להיות יחד וזה נגמר רע... כל הקטע עם לקס וזה.. לא יודעת הם פשוט מעצבנים אותי יחד... ולאנה בכללי מעצבנת, לא משנה באיזה גירסהXDD |הפאנגירל MODE| והיא גנבה לי את ג'נסן!!!!!!!!!!!!11111 |ספאנגירלMODE|

../images/Emo58.gif

אבל זה נגמר רע, רק בגלל שהוא לא סיפר לה את האמת.. עכשיו כשהיא יודעת, אין שום סיבה שזה יגמר רע..XD ולאנה לא מעצבנת.. את פשוט שונאת כל נקבה שיש לה קשר אינטימי עם אחת הדמויות הראשיות..XDD

darklighter

New member
../images/Emo58.gifאתה לא תקבע בשבילי מה אני שונאת../images/Emo190.gif

עכשיו היא יודעת את האמת וזה אבל היא עכשיו מנסה לנקום בלקס וקלארק הוא ביזארו והיא לא יודעת והיא רק עושה עוד נזקים... וזו לאנה ספציפית שמעצבנת אותי אין לי בעיה עם קלואי/לויס/אחרות חוץ מקארה שאין לה קשר אינטימי עם קלארק היא בת דודה שלו אז לא בגלל זה אני שונאת אותה! ולאנה עיצבנה גם כשהיא הייתה תמימה ולא רצתה לעזוב את הוויטני ההוא בשביל קלארק, גם כשהשתלטה עליה רוח של המכשפה ההיא בעונה 4 [האמת אז הכי פחות], גם בעונה 5 כשהיא הייתה עם קלארק וכל הזמן חקרה עליה מאחורי הגב במקום לחכות שהוא יספר לה ובסוף הוא עוד היה חייב לזרוק אותה וג'ונתן קנט הסקס מת בגללה, וגם בעונה 6 עם כל הרומן המגעיל הזה עם לקס [לא איכפת לי כמה לקס וליונל איימו עליה ורימו אותה] וגם בעונה 7 היא מעצבנת...הפרק שהיא קיבלה ממנו כוחות ממש עיצבן...זה היה גם מטומטם.... בקיצור לאנה זה מה שהורס את סמולוויל ולא מה שעושה את הסדרה...

darklighter

New member
טוב אחרי שראיתי את הטריילר ל710../images/Emo58.gifמש"ש

+
אני מסכימה איתך
העונה הזאת מבולגנת והם מנסים לחדש יותר מדי ובדרך ממחזרים...

Charmed Or

New member
ניסיתי, באמת שניסיתי. ../images/Emo112.gif

זה פשוט ממש שעמם אותי... :$

the covenant

New member
מזה לא

אני התחלתי לראות רק בגללם, כאילו, שיווווווו insaset(אם ככה כותבים את זה) זה כאילו, הכי שליטה שיש כאילו יוווו דין מבנות גילמור עם אלק ממלאך שחור באותה סדרה, אני נמססססססססססססססססססססססססססססס כאן! כאילו, אני לא רק מעריץ אותם אני גם רוצה להיות ג'נסין/דין אני עכשיו שומר על התסרוקת שלי שתיראה כמו שלו(אפילו הבהרתי את השער שלי שיהיה זהה לצבע שלו) אני הולך שלוש/שתי שכבות עם חולצה מכופתרת משובצת מוצ'ה מוצ'ה מסוכסת פתוחה והזמנתי בטרליוני דולרים את השרשרת המקורית שהוא, כן הוא! לבש, עם הריח וכל האורה שלו ובקרוב מאוד גם תיהיה לי אימפלה משלי(אומנם נצתרך לשלוח אותה לצביעה כי זאת שאני מצאתי אדומה) ואני מתכוון בעתיד הלא רחוק לשנות את השם משפחה שלי לווינצ'אסטר ומה דעתכן על מייקל? ילך טוב בתור אח שלישי? דין סאם ומייקל אני עוד לא סגור על זה כי זה לא מצלצל לי מושלם חחח בטח שאני מסכים תאמת שאני את הסידרה התחלתי ליראות כי בטעות נתקלתי בyoutube בראיון של ג'ארד עם הלן דג'אנרס על הסידרה ושבועיים אחר כך היא עלתה בארץ ואני בטור ילד של הג'אנר(אני חושב שבגיל 9 התחיל באפי בארץ) ותמיד אהבתי סיפורי אימה וסרטי אימה(אני מבקש כבוד בגיל חמש וחצי ראיתי את מגרש השדים בליל שישי לבד(אמא ואבא ישנו) ופרדי ודיסני תמיד ישבו יפה על המדף, אחד ליד השני כזה, צמד חמד)

darklighter

New member
ROFLMFFAO../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי עכשיו! ומייקל ווינצ'סטר נשמע כמו האח הרשע/המוגבל...לך על דייב

Charmed Or

New member
לאלא, מייקל זה אחלה שם!../images/Emo112.gif

דייב דווקא נשמע לי נורא מוגבל

Charmed Or

New member
אבלאבל!../images/Emo112.gif

אם תהיה אח שלו, איך תוכל לפנטז עליו?! תהיה דודן ממש ממש רחוק P:

the covenant

New member
כבר אמרתי insaset זה הכי אחי

ומי שלא יודע מה זה insaset זה המוסג שפאנגירלז נתנו(ניראה לי שהן) לצמד אחים שמאוהבים/עושים את זה/מפנטזים על לאמץ פאקינז קטן ישנו גם המוסג twinsaset שאלה זוג אחים תאומים שעושים את זה

Charmed Or

New member
XDDDDD

יאללה רצף D: ואני לא יודעת אם אתם XDD בגלל העיקרון או בגלל שאני מצחיקה אתכם!

darklighter

New member
XDDD

+
זה היה טוב
וכתגובה להודעתך השנייה- זה די מחמאה לא להיות פאנגיל... תודה
אבל לא שמתי
על דין וסם... כי הם לא באמת אחים אז אין לי בעיה עם זהXD שמתי על גילוי עריות בכלליXD

למעלה