מזה לא
אני התחלתי לראות רק בגללם, כאילו, שיווווווו insaset(אם ככה כותבים את זה) זה כאילו, הכי שליטה שיש כאילו יוווו דין מבנות גילמור עם אלק ממלאך שחור באותה סדרה, אני נמססססססססססססססססססססססססססססס כאן! כאילו, אני לא רק מעריץ אותם אני גם רוצה להיות ג'נסין/דין אני עכשיו שומר על התסרוקת שלי שתיראה כמו שלו(אפילו הבהרתי את השער שלי שיהיה זהה לצבע שלו) אני הולך שלוש/שתי שכבות עם חולצה מכופתרת משובצת מוצ'ה מוצ'ה מסוכסת פתוחה והזמנתי בטרליוני דולרים את השרשרת המקורית שהוא, כן הוא! לבש, עם הריח וכל האורה שלו ובקרוב מאוד גם תיהיה לי אימפלה משלי(אומנם נצתרך לשלוח אותה לצביעה כי זאת שאני מצאתי אדומה) ואני מתכוון בעתיד הלא רחוק לשנות את השם משפחה שלי לווינצ'אסטר ומה דעתכן על מייקל? ילך טוב בתור אח שלישי? דין סאם ומייקל אני עוד לא סגור על זה כי זה לא מצלצל לי מושלם חחח בטח שאני מסכים תאמת שאני את הסידרה התחלתי ליראות כי בטעות נתקלתי בyoutube בראיון של ג'ארד עם הלן דג'אנרס על הסידרה ושבועיים אחר כך היא עלתה בארץ ואני בטור ילד של הג'אנר(אני חושב שבגיל 9 התחיל באפי בארץ) ותמיד אהבתי סיפורי אימה וסרטי אימה(אני מבקש כבוד בגיל חמש וחצי ראיתי את מגרש השדים בליל שישי לבד(אמא ואבא ישנו) ופרדי ודיסני תמיד ישבו יפה על המדף, אחד ליד השני כזה, צמד חמד)