פורומים חדשים בתפוז אנשים

butbut

New member
חחח נראה אם ב-11 אני יבליג../images/Emo9.gifXD

זה הפרקים האחרונים וגם ככה אפחד לא פרסם היוום><"

butbut

New member
../images/Emo207.gifאוה,וסתם משהו-השנה זאת שנת החזיר-בסין

אממ.. אז שתהיה להם שנה טובה..וזהוXD :] אתן לא חייבות לשים לב לזה

butbut

New member
../images/Emo26.gifהסבר על השנים הסיניות-שנת החזיר../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אממ..לסין יש לוח שנה ואסטרולוגיה עתיקים מאוד[אומרים שהכי עתיקים בעולם-והם גאים בזה]. לפי האגדה, לפני שעלה לשמיים, בודהה קרא לכל החיות כדי להפרד מהן, אבל רק 12 סוגי חיות הגיעו.
כאות תודה, בודהה נתן שם של חיה לכל שנה בלוח השנה הסיני, על פי הסדר שבו הופיעו בפניו.
יש 12 חיות בגלגל לוח בשנה שלהם: עכבר, שור, נמר, ארנבת, דרקון, נחש, סוס, כבש, קוף, תרנגול, כלב וחזיר
כדי לבדוק באיזו שנה אתן נולדתן...תכנסו לקישור: http://www.stars.co.il/g/3/chinese_mysign.php
אני נולדתי 1991-שנת הסוס-XD כתוב שם שהעבודות של אנשים המזל הזה ובלה בלה בלה זה גם "צייר". XD קלעו בול=] |חיובק| מקווה שהבנת..

Maddie

New member
אני בשנת התרנגול../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

קול ^^ אבל הם ממש לא צדקו כתוב שנאי קפדנית,יעילה,מסודרת [כן בטח!],מצפונית [נכון],אינטיליגנטית [אוה תודה
],אשת כבוד,ישרה ותמימה עד כדי שמצה
כתוב גם שאני פרפקטציוניסטית
שהופעתי החיצונית מאוד חשובה לי, ושאנשי מזל תרנגול נחשבים לאנשים בעלי כוחות על טבעיים
אין דבר שניתן להסתיר ממני
אני כנה, ומעריצה את מי שכן איתי בחזרה [זה מאווווד נכון!אני הכי אוהבת כנות] אני לא נוהגת לשחק משחקים אני אוהבת תשומת לב [
] ואוהבת להיות עם מי שאוהב אותי...אווווו אני אוהבת סדר ושליטה [אני קונטרול פריק
אבל לא מסודרת בגרוש] המפורסמת היחידה שזיהיתי שם היא מישל פייפר עבודות: קריינית חדשות
,אשת מכירות
,בלת מסעדה
,ספרית
,אשת יחצי ציבור ^^,איכרה [יהה רייט], אתלטית
,מורה
, מלצרית
, סופרת מסעות [WTF?!], רופאת שיניים [סיי וווואטטט?!], מנתחת
, חיילת
, כבאית
, שומרת
ושוטרת WTF?! מזל מערבי מקביל:בתולה אוקיי לא צדקו בכלל@#*%

butbut

New member
אני מעדיפה ללכת לפי הטבלה הזאת../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

היא הרבה יותר אמינה
http://www.alternativit.co.il/Calender.htm זה כול כך נכון!!! כול מה שכתבו עליי..בערך כע?XD אני- עז (1907,1919,1931,1943,1955,1967,1979 ) המילה המאפיינת חיה זו הנה – אומנות. אדם שחיה זו מסמלת אותו מאופיין כרגיש, אלגנטי, נדיב, ביישן, אומנתי עם טעם טוב. באופיו פציפיסט, אך נתון להתרגזויות ומצבי רוח ולעתים אף חסר אחראיות. עליו ללמוד לעמוד על שלו.

Maddie

New member
שוב תרנגול../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

המילה המאפיינת חיה זו הנה – כנות. אדם שחיה זו מסמלת אותו מאופיין כחריף במחשבתו, רחב אופקים ובדרן. בדרך כלל "מסמר הערב", אוהב לבטא רעיונות בפומבי. התלהבותו יכולה להפוך לאובססיה. בעל רצון חזק, לעיתים מאד עקשן ולמרות שיש לו חוסר בטחון לעולם לא יראה זאת. לא יודעת לא בא לי להחליף, הקוביות נמאסו עליי

Maddie

New member
בדקתי אצל דני../images/Emo80.gif

והמקצועות של המזל שלו זה מנהל להקות ומוזיקאי
יוווו

butbut

New member
אני מעדיפה שתשאירי ת'קוביות..כבר התרגלתי

לזהות ת'הודעות שלך ככה.. חח... כמו רוני-החליפה כינוי אבל לא מאומץ וככה מזהים אותה. ואדב פרה שייכת להובה הזאת..נאממ לא זוכרת איך קוראים להXD

Maddie

New member
כתבתי לך במקום אחר../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

אמרתי שנמאס לי מהקוביות
אה ואגב. פיק

למעלה