פורומים חדשים בתפוז אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifמגנייייב יצא לי../images/Emo107.gifXD וזה ממש נכון../images/Emo12.gif

היה כתוב עליי מילה במילה ממש נכון!!! חח אני עדיין בהלם. ועל דאגי היה כתוב שהוא לא ידידותי
ועל מי שאני אוהבת-מאהבים מענגים

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאני כלב../images/Emo70.gif וואף וואף ../images/Emo3.gif

XDDD כתוב שם בול עליי !!! ענק

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifאני עז../images/Emo69.gif

יצירתיים, אומנותיים, מתחשבים, נדיבים לוקחים דברים בקלות, רגישים ולוחמים [גאד כלכך אני.. חוץ מהלוחמים
]
. אנשי ה'כבש' [WTF
]
הינם לוחמים [לא אני
]
, נשמות היצירתיות הרוצות תמיד זמן נוסף כדי לחקור את עצמם [שוב.. WTF
]
. הכי בנוח הם חשים כשהם לבדם [כלכך לא נכון
]
. כדי שיהיו מאושרים, על נפשם לשוטט היכן שתחפוץ [אוקיי]. אנשי ה'כבש' [שוב הכבש הזה, מה אני שוראמה?] הינם מטבעם אמנים וממציאים [ממש, אני רואה בעתיד שלי איך אני ממציאה את המכונית המרחפת
]
. הם אינם מרודפי העושר ומסתמכים על דמיונם שברצונם להעשיר את חייהם [אמ.. טוב]. למרות כל זאת, יכולים אנשי ה'כבש' [עוד הפעם הכבש הזה, טוב שלא, שימו אותי על שיפוד ושפכו עליי טחינה.. בתאבון!
]
, להיות מאוד נדיבים כלפי האהובים עליהם [כלכך נכון, וככככל הפורום הזה אהוב עליי!]. שחקנים, ציירים, מוזיקאים, אדריכלי נוף [בשביל זה אני לומדת אגרואקולוגיה
]
, מגישי טלוויזיה [מאהמתקשורתאהמ], רקדנים [
]
, חוקרים, בעלי-מניות. מ'ס מזל: .54 3, 4, 5, 12, 34, 45

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחהחה אני ב-1990 שנת הסוס../images/Emo6.gif

אני טובה בעיסוק של כסף ובעלת תשובה לנסיעות
בהחלטטטט עבודות: מורה,אתלטית,ספרים,משוררים,ממציאים,נהגים
!!!! והמזל המערבי תאומים???
אני בכלל אריה

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gifאעאעאעעאאעעא חזירון!!!../images/Emo26.gifחזיר|../images/Emo109.gif

kelly7i

New member
XDDDDDDD שמנים

לא היתי רוצהלהיוולד בשנה הזאת האמת לא יודעת, לא כייףXD

ליאםםם1

New member
../images/Emo207.gif עזרה..><..

היי בנות יקרות..=] אוקיי אז ככה אני צריכה עזרה מכן .. אבל לפני אני יציג את עצמי..
קוראים לי ליאם ואני מכורה למקפלי מזה ארבע שנים חח .. אני לומדת בכתה יא' ומי שיודעת יש פרויקט באנגלית ב-יא' ... והנושא בחירה של הכתה שלי זה מוזיקה..( המורה אמרה לבחור שיר עם משמעות ופרטים על השיר וזה...) אז הדבר הראשון שעלה בדעתי זה לעשות את העבודה על הלהקה החביבה ..והשיר שאני צריכה עליו פרטים זה Silence In The City {אתןיודעות.. מלא במשמעויות ונוייורק וכל זה}אז עם משהי יכולה לתת לי פרטים על השיר ועל מה שדני אמר על כתיבת השיר וכמה שיותר פרטים או מאמרים על השיר אני אודה לה מאודמאודמאוד..=]] תודה מראש בנותת..

Maddie

New member
לא שמעתי את השיר../images/Emo80.gif

*מתביישת בעצמי* אז לצערי אני לא יכולה לעזור לך

talosh1234

New member
סבתא שלי נפטרה ../images/Emo7.gif

סיפרתי לכן בעבר מה עבר עליה . והיום היא נפטרה אני לא יודעת מה חעשות את עצמי כ"כ כואב לי. הינה תמונה של המדהימה עם בת דודה שלי- כאן היא עוד נראתה בערך טוב לעומת שבוע שעבר

screamin pittas

New member
וואי אני כ"כ מצטערת../images/Emo10.gif

ואני יודעת שזה לא עוזר או משהו אבל תהיי חזקה
יהי זכרה ברוך

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאומג../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני לא יודעת ממש מה לומר לך, אני עברתי את אותו הדבר לא מזמן.. והכאב יעבור בסוף, את צריכה רק להחזיק מעמד ולדעת שיש לך מישהו לצידך, אנחנו, חברות, משפחה
אני ממש מצטערת
יהי זכרה ברוך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטלצ'וק../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני ממש מצטערת ואני משתתפת בצערך>: כל דבר שאת צריכה אני פה ואולי באמת יותר טוב לה שם למעלה, אל תשכחי שהיא תמיד איתך אוהבת אותך3>

למעלה