פורומים חדשים בתפוז אנשים

lovemcfly2

New member
XDDDאני קומפקטית! (לוקחת את זה בתור מחמאה...)

תודה לכולכןן... הייתי אצל הרופא והוא יותר דאג לי בגלל התת משקל (אני שוקלת 32.. -לא אני לא אנורקסית!
) מאשר הגובה..
ההורים שלי אמרו שהם צריכים לחשוב על זה טוב טוב.. ורק אם אני ארגיש מוכנה נפשית לניתוח הם יהיו בעד לעבור אותו..
אה.. והלכתי בכיתה ב' לרופא שאמר שחסר לי הורמון גדילה.. אבל כמו שכתבתי זה מאוד מאוד מסוכןכי אפשר לחלות מזה בסרטן..
טוב בכל מקרה החלטתי שלא לעבור את הניתוח בגלל שהטיעונים שלכן נשמעו לי די הגיוניים... ואני יכולה לחיות בגובה של 1.52 למשך כל החיים (אני אחסוך עצים לארון קבורה שלי... XDD
) תודה רבה לכולכןןן!!
נועם! ד"א.. לכל הנמוכות והלא נמוכות שבפורום תמיד לזכור "דברים טובים באים בכמויות קטנות"
(משפט גאוני שאימא שלי אמרה לי היום...)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאניט מטר וחצי אולי סנטימטר יותר ואני לא

אגבה ואני כבר התרגלתי, אין לי בעיה עם זה..אני חושבת אישית לא רק על הניתוח הזה גם על ניתוחים פלסטיים אחרים שנכון שאף אחד לא מושלם אבל ככה העולם אמור הליות,לא
לדעתי, כאילו אם את ממש רוצה וזה באמת מהווה בעיה מאוד קשאי שאי אפשר להתמודד איתה בחיים אז לכי על זה אבל אם זה באמת סתם, גם אם זה מפריע אבל זה לא מצב חמור- כדאי לך להשלים עם מי שאת. זה מה שאני עשיתי ובסופו של דבר את תהיי 2 ס"מ מעליי
אבל בסופו של דבר זו החלטה שלך, ואני מקווה שתעשי את ההחלטה הנכונה ורק מה שאת חושבת לנכון, לא אחרים. אנחנו רק מייעצים.
(סליחה על כל החפירותXD)

Decay Dance

New member
עצה שלי...אל תעשי את זה

אני בכיתה י"ב ואני 1.53 נכון שבהתחלה זה הציק לי וכאב לי שאני כל כך נמוכה אבל למדתי לקבל את זה. חוץ מזה יש לי חברה שהיא עכשיו בצבא היא יותר נמוכה ממני והיה לה חבר מדהים, והיא ילדה מהממת ומדהימה גם ביופי וגם באופי. מה שישפיע לך על החיים זה לא הגובה שלך, זאת את עצמך. בסופו של דבר תעשי מה שאת חושבת לנכון ומה שאת רוצה אבל אני לא ממליצה. אבל אם את באמת הולכת לעשות את הניתוח הזה תקחי הכל בחשבון ותעשי הרבה הרבה הרבה הרבה בירורים לפני שאת מתחילה. הדבר הזה יכול להיות מגרעה ויכול להיות משהו טוב, בכל מקרה בהצלחה במדיה ותחליטי ללכת על זה!!

לדעתי לא כדאי לך, תהי שלמה

עם עצמך
אני בי'א ואני מטר 58 אני בין הנמוכות בשכבה שלי ובתכלס, כן יש לי בעיה עם זה. אבל מה - אני לא מדגישה את מה שפחות טוב אצלי אלא את הדברים הטובים. ואני לא אומר לך שזה כבר לא מזיז לי זה ממש כן
וכשאני רואה ילדים בשכבה שלי שהם מטר 80
אני מתפוצצת אבל אני יודעת שזה הגובה שלי ושככה אני צריכה לחיות ועם זה אני צריכה להתמודד ואני זוכרת מהמפגש שיש לך עיינים ממש יפות, ושער ממש יפה. אז עכשיו, הנה, תבליטי את העיינים היפות שלך והשער היפה שלך :] מקווה שעזרתי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifכנסי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אז ככה, אני גם כן נמוכה
ודווקא לי זה לא מפריע, בכל מקרה .. .אני לא יודעת אם כדאי כי אני לא נמצאת בסיטואציה שלך אבל יש שני צדדים: 1. את תעשי את זה ובעזרת השם אם הניתוח יצליח את תגבהי. 2. זה ייכאב, את תהי בכסא גלגלים שנה, לא בטוח [חס וחלילה!] שהניתוח יצליח ויכול להיות שסתם תפגעי בגוף שלך. אני לא יודעת מה להמליץ לך כי בסה"כ זאת בחירה שלך בלבד ואת צריכה להיות שלמה עם הבחירה הזאת אבל אני רק אומרת לך שתדבקי את כל החסרונות ויתרונות בשני הצדדים האלו.

../images/Emo26.gifכנסי - עצה ממישהי נמוכה ../images/Emo9.gif

תראי... אני בכיתה י' ואני 1.50 גג..!!!
בפעם האחרונה שמדדתי את עצמי הייתי 1.46-7 !! אני ממש אבל ממש נמוכה !!
לדעתי את לא צריכה שום ניתוחים ושום כלום.. נכון לפעמים זה מציק שאת בצד... כולם גבוהים... ואת צריכה ללכת לחייט לקצר מכנסיים... בגדים שחברות לובשות נראים יותר טוב עליהן מאשר עלייך...בנים גבוהים..אממ...כן...הרבה סיבות ויש עוד הרבה למה זה לא כיף להיות נמוכה..
אבל כל זה לא שווה ניתוח כיסא גלגלים ולהיות משותקת לשנה !! תתארי לעצמך שחס וחלילה חס ושלום (ואני לא שמה את האייקון של הדוס כי זה לא מצחיק...טוב אולי קצת...חחח) הניתוח לא מצליח...זה היה שווה? 8 סנטימטרים ובשביל מה? בשביל להיות נכה לכל החיים?! נועם- תעשי מה שטוב לך..! אבל שתדעי שזה לא שווה את זה...אל תרגישי רע בגלל שאת נמוכה יש הרבה בנות נמוכות וגם אפילו יותר ממך !! (מה הגובה שלך אם אפשר לדעת...חח..) בקיצור...שום דבר לא שווה את זה... אבל..כמו שאמרתי אם זה מה שיעשה לך טוב ואת תחליטי ללכת עם זה אני מאחורייך

lovemcfly2

New member
יאא תודההה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אני לאהוב אתכן

sweet shir

New member
וואי, ממש ממש ממש אל תעשי את זה.

אני 1.57, תמיד הייתי נמוכה... צריך פשוט להשלים עם זה :) להיות נמוך זה לא כזה נורא, עדיף להיות נמוך מאשר 1.80. במיוחד בגלל שרוב הגברים בארץ יחסית נמוכים ולדעתי 1.70 עם 1.50 הולך מצויין~~ הקיצור, אני במקומך ~ממש~ לא הייתי עושה את זה. זה נשמע נוראי!

M C F L Y 1

New member
תהניי טלושש !! נתגעגעע ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חחחח מי איתךך בחדרר ???? איזה כיפפפ' יהיייה !!! ללאב יווו

talosh1234

New member
למהלמהלמה לא באת היום ?!

רציתי להתקשר אליךך אבל לא הספקתיי :| חח איזה נתגעגעעע יומיים שלמים אני איתך בחדרר

M C F L Y 1

New member
לא היה בא לי לבוווא ../images/Emo3.gif

במקומך אני הייתי בורחחת ! יומייים שלמים איתייי ?! סיייייייייווווווווווווווווווט :( מסכנוונת שלי .. אני קרציה אמיתתי :p

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תהני ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ותשמעי המונמון מקפליי בנסיעה
DD:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifתהנננני טלטול שלי../images/Emo24.gif

אני ממש אתגעגע
ו ............. כוסיייט אחת
ת ה נ י ! D:

למעלה