תהני כפרעלייך בואנה חתיכת מנתקת קשרים ]; ישלי מלא מה לספר לךXDD אני אתגעגע אלייך >:
B baril New member 26/2/08 #12 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתהני כפרעלייך../images/Emo23.gif בואנה חתיכת מנתקת קשרים ]; ישלי מלא מה לספר לךXDD אני אתגעגע אלייך >:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתהני כפרעלייך../images/Emo23.gif בואנה חתיכת מנתקת קשרים ]; ישלי מלא מה לספר לךXDD אני אתגעגע אלייך >:
T talosh1234 New member 26/2/08 #13 לא מנתקתתת ../images/Emo7.gif דבריי איתיי דבריי איתיי קובי אפללו שכמוך
B baril New member 26/2/08 #14 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקפראל קובי אפללו../images/Emo47.gif בחיי שקפראליוXDDאני ואימא חורשות עליו בגלל זה אני צכה לדבר איתך!
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקפראל קובי אפללו../images/Emo47.gif בחיי שקפראליוXDDאני ואימא חורשות עליו בגלל זה אני צכה לדבר איתך!
B baril New member 26/2/08 #16 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifי'זין הוא בן דוד שלךXDDDDD תביאי חתימה תביאי חחחחחחחחחחחחחח אנחנו צריכות להשלים הרבה שיחותXDDD
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifי'זין הוא בן דוד שלךXDDDDD תביאי חתימה תביאי חחחחחחחחחחחחחח אנחנו צריכות להשלים הרבה שיחותXDDD
T talosh1234 New member 26/2/08 #17 חחחחחח ראיתי את אח שלו לא מזמןן ../images/Emo3.gif הם מזה דומיםם XDD חשבתי זה הוא
B baril New member 26/2/08 #19 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת גם קצת דומה לו XDDDDDDDDDDDDDDDDD קפראלייך3>
B baril New member 26/2/08 #24 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחס וחסון :OOOOO הוא לא מכוער הוא חמוד ביותר אבל את יפה ואת יודעת שאני לב אותך <:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחס וחסון :OOOOO הוא לא מכוער הוא חמוד ביותר אבל את יפה ואת יודעת שאני לב אותך <:
S sweet shir New member 26/2/08 #20 הוא בן דוד שלה?! XDDDDDD שחרשתי על השיר הזה שלו, מה שהלב שלי בחר, משהו כזה... כולם צחקו עלי!!! כולל אותך גב' אריאל!!
הוא בן דוד שלה?! XDDDDDD שחרשתי על השיר הזה שלו, מה שהלב שלי בחר, משהו כזה... כולם צחקו עלי!!! כולל אותך גב' אריאל!!
M McFlyRoni New member 26/2/08 #21 ../images/Emo109.gif XDD היא צחקה עליך?! היא בעצמה מעריצה שרופה [בסתר] של אפללו
B baril New member 26/2/08 #27 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמעריצה שרופה אני כן, בסתר לא D: קובי אפללו באש ובמים~ כי אתתתת מה שהלב שלי בחרררר אחרי כל מה שהוא עבררררר להלהללהלהלהלהללהלהל -ואני רצינית לגמרי לכל התוהות למיניהןXD-
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמעריצה שרופה אני כן, בסתר לא D: קובי אפללו באש ובמים~ כי אתתתת מה שהלב שלי בחרררר אחרי כל מה שהוא עבררררר להלהללהלהלהלהללהלהל -ואני רצינית לגמרי לכל התוהות למיניהןXD-
S sweet shir New member 27/2/08 #42 אף אחד לא פקפק. ../images/Emo6.gif מכל הלבטים, בכל השינויייייים אני נשאר איתךך בכל הניגונים, בכל הכיוונים אני נשאר שלךך כי את מה שהלב שלי בחררר אחרי כל מה שהוא עבבבר אתתתתת כן אתת מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזררר אתתת ~פרחה~
אף אחד לא פקפק. ../images/Emo6.gif מכל הלבטים, בכל השינויייייים אני נשאר איתךך בכל הניגונים, בכל הכיוונים אני נשאר שלךך כי את מה שהלב שלי בחררר אחרי כל מה שהוא עבבבר אתתתתת כן אתת מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזררר אתתת ~פרחה~
B baril New member 26/2/08 #25 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה היה שלא גיליתי את כישרונותיו קפראליו
L Lior1590 New member 26/2/08 #26 תהני!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif איזה כיף לךך.. לאן את נוסעת? גם רוני נוסעת איתך?
T talosh1234 New member 26/2/08 #31 חח לא בדיוקק זה לדרום .. אני בעין גדי ורוני במצדה :'( כיי חילקו את השיכבה לשניים ורוני לא יצאה איתיי :'( :'( :'( אבל לא נוראא .. יש טלפוןן
חח לא בדיוקק זה לדרום .. אני בעין גדי ורוני במצדה :'( כיי חילקו את השיכבה לשניים ורוני לא יצאה איתיי :'( :'( :'( אבל לא נוראא .. יש טלפוןן