פורומים חדשים בתפוז אנשים

McFly My Life

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif../images/Emo69.gif@#$%!@#$

(פריקת רגשות) אוףף כבר אמרתי לך שאני שונאת אותך !!! דיי כבר להשוויץ י'מציקה... סתאאאםםם... תהני מלא מלא מלא ואל תשכחי לצלםי הרבה תמונות כדי שאני אוכל לראות ...
... (אבל אני עדיין שונאת אותך )

rox love BSM

New member
חזרתי! D:

הייתי מיום שני עד היום בבוקר בערך בסקוטלנד,אבא שלי בא ביום שבת ואמר לנו :תארזו נוסעים לסקוטלנד" חח היה נחמד,היה קר וגשום אבל עכשיו אני מתגעגעת לזה,נמאס לי מהחום!

sweet shir

New member
אומגד, איזה כיף לך!!! ~זונה להלהלה~

חח וואי, אני מה זה מבינה אותך! שהייתי בגרמניה שבשנה שעברה היה ממש קריר ורק רציתי לחזור לארץ כדי שאוכל ללבוש בגדים קצרים, ושהגעתי לארץ רציתי להתאבד

rox love BSM

New member
חח היה קר רצח,אבא שלי אמר

אל תקחי הרבה בגדים. לונרא זה היה תירוץ לשופינג חחחח

dougie10

New member
אני מכירה משם אנשים יש להם את המבטא הכי חמוד!

הסקוטים מדברים אנגלית...חוץ מהותיקים ותיקים.....(הזקנים זקנים) ויש להם מבטא הכי מאמי בעולם.!!...האנגלית שלהם חמודה... זה בין מבטא בריטי לאמריקאי....וזה חמוד!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

בתפוז
אנשים מחפשים מנהל/ת לפורום קדימה! יש לכם רעיון שאתה רוצה להפוך למציאות? העולם הפוליטי מעניין אתכם? שלחו אלינו את טופס הבקשה לניהול והפכו גם אתם להיות מנהל/ת באתר הקהילות הגדול בישראל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp
תחנת המוזיקה המואזנת ביותר בישראל מקבלת בית שלה בתפוז - עולים על הגל בפורום הרשמי לרדיוס 100FM http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2078
אוכל פיח לארוחת בוקר? שותה סולר כשאתה צמא? פורום משאיות יוצא לדרך ואתם מוזמנים לנסיעה של חייכם http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2080

dougie10

New member
../images/Emo207.gif מישהי יודעת...מה קורה עם הקליפ?

מישהי יודעת מה קורה עם הקליפ של לייז...כאילו מתי הוא אמור לצאת?

../images/Emo19.gifהם נראלי סיימו לצלם אותו..אבל זה צריך לעב

ור עריכה :) עדיין אין תאריך יציאה של השיר.. ( אני לא סגורה על זה , יש מצב שיש תאריך אבל לא ידוע לי עליו XD )

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בעדכונים למעלה

נאמר שהשידור הראשון של הקליפ יהיה ב-23 לאוגוסט בערוץ 4 בבריטניה ב-12 בבוקר אז יכול להיות שעוד באותו יום כבר נוכל למצוא אותו ביוטיוב או יום-יומיים למחרת מקסימום. ב-MTV היטס אני חושבת שנוכל לראות אותו רק בתאריך הרשמי של יציאת הסינגל.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אהה חחחח לא שמתי לב../images/Emo3.gif

sweet shir

New member
דווקא לא, כמו שרוקסן (נראהליXD) פעם כתבה,

משחררים סינגל לערוצים לפני השחרור הרשמי כדי שהאנשים ידעו מה הם הולכים לקנות...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifחזרתי!! הללויהההה

נגמרו כלהטיולים בקיץ!!! חזרתי אחת ולתמיד!!! אחרי 27 יום במצטבר שלא הייתי בבית, מתוכם 24 ביער הזורע, אני כאן! בתור שכבגיסטית

rox love BSM

New member
למי יש כח/חשק

להעלות את השירים האלה של בויס לייק גירלס The Great Escape lyrics • On Top Of The World lyrics • Thunder lyrics • Holiday lyrics

למעלה