פורומים חדשים בתפוז אנשים

yuli1002

New member
../images/Emo207.gif עזרה פליז

היי מישהי יודעת להגיד לי איפה אני יכולה להוריד את השירים של הדיסק החדש????

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif למישהי יש את השיר

THREE DOORS DOWN- STORY OF A GIRL וכולה להעלות??

../images/Emo19.gif וואו הרבה זמן לא היית פה !

וגם לא בקומונה של בלג :( תחזריי לשם , !! והאמ , את בטוחה שזאת היא ? XD

rachel malasa

New member
לא יודעת, יש לה שם כמה תמונות עם הארי, כמה עם

החברות של דני וטום, ומהריטיש טאלנט , משהו עם הלהקה שלה..וכמה תמונות שלה... :\ ויש לה שם הרבה חברים..אז יש מצב =\

../images/Emo19.gif../images/Emo207.gif|ראיתם שהוסיפו שיר חדש ?

למייספיס של מקפליי.. את השיר The Last Song לא אמורים להוסיף את השיר לייז ? :-O (הכתובת של המייספיס של מק |לינק|www..myspace.com/mcfly|סלינק|)

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gifאומייגאד דיברתי עכשיו עם דני ג'ונס

בצ'אט של הפייסבוק...אני בשוק טוטאלי ואני אל ידועת אם להאמין או לא...אני עוד שנייה קוברת את עצמי. טוב להירגע....אוקי,אז היום בצהריים שלחתי לו מחכתב בתיבת דואר שבפייסבוק לפרופיל שלו: המכתב שלי
: Hey Danny, I'd hate to annoy you, but I have some questions for you: 1. Why aren't you and McFly doing a world tour? You have tons of fans around the world,[Especially in Israel:).] 2. And why isn't there any of your albums in Israel? Hope you to anwer me..love ya.. והתשובה שלו
: Hi there, We would love to do a world tour we will hopefully be visiting different countries in the future we have to discuss it with our managers and stuff first. So keep an eye on our diary dates. Our album will be available worldwide on itunes later this year. Thanks Danny בדיוק שקראתי את ההודעה [הנחמדה מאוד שלו] שמתי לב שהוא מחובר לפייסבוק ושאני יכולה להתחיל איתו שיחת צ'אט...אז תהחלתי והינה מה שרשמתי [סליחו לי על האנגלית העילגת ]: Dorit tnx for the answer Dorit :] 1:42amDanny no problem 1:44amDorit dont know what to say its a little strange that you with me in the chat 1:44amDanny lol 1:47amDorit am...someone just tell me now that it is not you...sorry about the question but you are the really Danny><? וזהו!! הוא לא ענה לי יותר =\.. עכשיו אני לא יודעת מה לחשוב אם זה באמת הוא או לא ><...בבקשה תעזרו לי .

sweet shir

New member
99% זה לא הוא, אבל פליז אל תתחילי להתעצבן עלי

כמו בפעם הקודמת שמישהי אחרת שאלה ורק אמרתי ת'אמת. ><"

blackroses

New member
../images/Emo59.gifXDDDDDD לא התעצבנתי!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD האכזבה הרגה אותי
גאש ><" אני דרמה קווין

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא רוצה לנפץ את החלומות או משהו

אבל לא נראה לי שזה הוא, גמלי יש אותו בפייסבוק וגם את טום ואת דאגי וכולם. אבל אם זכור לי שקראתי פה פעם שהם אמרו בעצמם שאין להם מקור אחר לפרסומים או אתר משלהם חוץ ממייספייס שזה של כל הלהקה ביחד. וגם אם לא, זה ממש לא נראה לי כמו דני. וזה שהוא לא ענה לך דווקא אחרי השאלה הזאת.. אז בכלל חחח התחמקות קלאסית =\

למעלה