פורומים חדשים בתפוז אנשים

sweet shir

New member
נופ, כן בודקים גילאים. זה נווווורא מאורגן שם

כמו טיול שנתי או משהוXD שנכנסים מפרקים לך את כל התיק ובודקים שלא הכנסת סמים/אלכוהול/דברים חדים ואתה חייב להביא תעודת זהות שלך או הספח הזה שיש בתעודת זהות של ההורה. אה ולגבי הופעות, אז היה מופע סטאנד אפ של אורי חזקיה ומופע של 'להקת קוקה קולה וילאג' עם לירון לב ועוד מישהי שלא זוכרת איך קוראים לה חח לא אנשים יותר מדי מפורסמים, בשביל הופעות הולכים לווליום כינרת.
וכן מי יודע מה יהיה בשנה הבאה, אבל אני בספק אם יהיו אומנים מפורסמים, כי זה לא הקטע של המקום. ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גם בווליום עושים בדיקה יסודית של

תיקים אבל לא של גילאים חחח אסור להכניס גם מנגלים, נרגילות ועוד כל מיני דברים כאלה ואחרים אנחנו עשינו מבצע מיוחד של העברת דברים מהגדר, קרייזינס! DD:

sweet shir

New member
אה באמת? בשנה שעברה הבנתי שכולם שם היו

מסוממים. כנראה שהפיקו לקחיםD: ואז זהו שבקוקה קולה אין אפשרות של להגניב.. חחחח זה בלתי אפשרי פיזית.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כן כי שנה שעברה הגניבו../images/Emo6.gif

הם עושים בדיקה יסודית יחסית (כי הצלחתי להגניב בתוך המגבת מנגל חד-פעמי) וזה ממש לא בעיה להגניב פנימה אם יש לך את היכולת כמובן. אנחנו פשוט באנו מבצפר שכל תלמיד עובר קורס מזורז בדרים כאלה חח ככה זה בבת-ים XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח בקוקה קולה זה לא היה יחסית,

זה היה מינימום שדה תעופה! הם הריחו ת'שמפו, טעמו אקומול ומה לאXDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחח כן הם הריחו את המים ובדקו

את הכדורים שהבאתי אבל למה את השמפו?
זה אל שתערבבי עם זה משהו כי אי אפשר לשתות אח"כ וגם רואים שזה סמיך טחחח ואיכשהו העברתי את זה, הלב שלי דפק מהמנגל הייתי בטוחה שלוקחים לנו והלך האוכל
אני לא יודעת איך היא לא מצאה, זה גם קטע של מזל ומי בודק ואם את יודעת להעביר חחח

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifממ

כאילו בווליום אתם צריכים לנהכין לעצמכן ת'אוכל אז אתם מביאים מנגל וזה? כנ"ל וילג' או שיש חדר אוכל וסתם הגנבתם כדי שיהיה אוכל טעים? חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש שם אוכל פשוט הוא כ"כ יקר

שרצינו כמה שיותר לצמצם נזקים, אז הבאנו כמה שיותר אוכל איתנו. וזה הספיק רק ליום הראשון כי הגענו מהבוקר וביום השני קנינו שם. האוכל שהבאנו לא היה בהכרח טעים יותר.. חחח

sweet shir

New member
כל דבר נוזלי בתוך בקבוק הם בדקוXD

במיוחד אצל הבנים הם היו קפדנים, אצל הבנות היו פחות חח חחחחחחחחחחחחח כן, אבל בתכלס גם בקוקה קולה לא צריך להביא מנגל וכאלה כי ישלך אוכל חופשיXDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה תמיד ככה.

כמו שבמועדונים עושים סלקציה לבנים ולא לבנות. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת החבאנו את המנגל אצלי כי אמרנו שאולי יבדקו פחות. בוילג' יש אוכל חופשי אבל זה כלול במחיר ועוד יש גם את הנסיעות אז בתכלס שניהם (וילג' ו-ווליום) יוצאים בערך אותו מחיר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח יצא לי גם.

קיצר, אין הרבה הבדל בין שניהם זה רק קטע של העדפה

sweet shir

New member
צריך 10 קודים מבקבוקים/פחיות ו200 שקל כל אחד,

שלישייה של קאזה צריכה 30 קודים ו600 שקל.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהוו חזרת! אני זוכרת כשהייתי

שם אז היה המון אנשים, ולא היינו רחוקים מהבמה בכלל.. היינו ממש באוהל מאחוריי הבמה, איזה 4 דקות ללכת. והיינו גם ממש קרובים לכנרת חח למה להתבאס?! אין על ישראללללל
אני כזה איזה מזל שלא הלכתי, רציתי רק כדי לראות את ישראל החמוד הזה ובסוף ראיתי אותו אתמול
הכי כיף שם בכנרת עם כל החבריםםם ומכירים אנשים חדשים ובניגוד לכם חח אנחנו הכרנו רק בוגרים XD טוב היינו אז בנות 17 והכרנו בני 20 ו-19.. אבל אין חוויה ענקיתתת!! היית גם פעם שעברה? או לא? [והצמיד... השארתי אותו איזה 4 חודשים על היד
שיראו חחחחח מלא השאירו]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחח אז זהו שלא היו בגילאים האלה../images/Emo6.gif

כן הייתי גם פעם שעברה ודסקסנו על זה פה אם את לא זוכרת. וגם אנחנו היינו מאחורי הבמה אבל השנה המבנה היה שונה לגמרי והמתחם לינה היה מרוכז באיזור אחד ולא היה אפשר לישון מחוץ אליו כמו שנה שעברה (שמאחורי הבמה זה היה בעצם מחוץ למתחם) ככה שהיה איזה רבע שעה הליכה מהאוהלים לבמה המרכזית והכל. ועוד עם החום המטורף היה מזה קשה לעשות את כל הדרך כמה פעמים ביום
ועוד השנה היו אפילו פחות אנשים משנה שעברה ולא היה כ"כ צפוף והיינו יחסית די קרובים לבמה. זה בזום
התבאסתי כי למרות שלא ראיתי אפילו תוכנית אחת במלואה העונה הזאת העדפתי שליבי יזכה. כי הרגשתי קרובה לביצועים שלו וכי, כאילו לייק דה, הבנאדם עצמו
חחחח ~שטחיות~ והוא חמוד ומצחיק ושטותי הצמיד.. חחח הגעתי הביתה ובמקלחת פשוט תלשתי אותו מהיד זה היה מציק ברמות חחח

sweet shir

New member
*אפסיק!!!

סורי, הייתי חייבת. פפפ לא מתאים לך! XD שמחה שנהניתDDDD: ליבי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח מעריכה את התיקון!../images/Emo6.gif

תנקיו
אכן, ליבי.
צרחתי שם ואנשים הסתכלו וצחקו עליי חחח

למעלה