פורומים חדשים בתפוז אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo28.gifאעאעא ישראל כזה חתיך במציאות!!!

אתמול הייתי במועדון האולטרה סאונד ובגלל שהיה להם 9 שנים יומולדת אז הם הבטיחו להביא את הזוכה של כוכב נולד ומי ניצח?!?! ישראל שלייייייייי
והוא היהההההה והוא כזה שווה
הרבה יותר במציאות אפילו הוא כזה מקסים!! הוא כזה בסיום של שיר "אחים שלי, כפרות, מה קורה??" XDDD "אני אוהב אתכם תשירו איתי!" XDDDDD חמווווווד וחברה שלי כולה צורחת וזה חחחחח אמאאאא והיה שם איזה אחד הכי מעצבן בארץ! מאחוריי, אני מרגישה ת'שובוינג בוינג שלו כל שניה
והוא צעק כל הזמן "יאללה ליבי! ליבי!! אין על ליבי!" היה בא לי להחטיף לו סטירה!! זה לא יפה, קצת טאקט... ישראל שר את השירים הכי יפים בארץ.. "מלח הדמעות" "בדיוק כמו פעם" "ניסים" - כשהוא שר את זה ואמר את השורה עם השם שלי אני כולי צועקת "זו אני!! מיכל!!" ומראה לו ת'צמיד שלי שכתוב עליו מיכל XDDD ואני חושבת שככה קוראים לזה, של שלמה ארצי.. זה הולך ככה "שאלתי מה קרה... שאלתי מה קרה.... חבללללללללל אל תעשיייייי" XDD או אל תעזבי חחח חחח בקיצור יצאו לי 2 וידאוים, ו4 תמונות חח יכולתי עטוד אבל דיי נמאס מכל הדחיפות והיה כזה חוםםם

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

כנראה שישראל חצה את הגבולות של השבוינג בוינג שלו

McGirl For Life

New member
נכון הוא יותר מושלם במציאות!?

בכוכב נולד הוא היה כזה !$%!@#^%!$^ כל הזמן הסתכלתי על התחת הסקסי שלו.........................................

דיינהDana

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifמישי יכולה להעלות לי את lies?

באיכות טובה ולא מהרדיו.. ואני יודעת שיש פה עוד מישי שביקשה והעלו לה אבל הקישור לא עובד לי.. תודה =]

../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifמישהי יכולה לעלות/לשלוח לי ..

Everybody Knows ( בגרסא ששומעים טוב, ולא חלש ! ) ואת השירBurnin' Up של האחים גונאס ?

yaelsee

New member
חחח היום שמעתי אותו פעם ראשונה

וגם חשבתי על איך להשיג אותו.
מצטערת, עדיין אין לי אותו, אבל אם יהיה לי אני אעלה לך אותו

למעלה