פורומים חדשים בתפוז אנשים

heart1soul

New member
אל תדאגי כשאני אמציא כאלה אני אחלק לכן חינם

אני שומרת אמונים!!:) וד"א גברת אין מחר בית ספר?~?~?~

mokasosex

New member
אחת ההמצאות הגאוניות של הדור הזה

או בכלל .. אני מוכנה לשלם את הכל בשביל זוג משקפיים כזה :)

nini18

New member
האמת שממש כיף לו שיש לו חברים

כאלה חח הייתי רוצה גם כאלה בשביל bb חברים ממש טובים. כאילו אני יודעת שיש לו ושהם שונים אחד מהשני אבל כיף לי לראות את החברים של קריס איתו. ואני רוצה שיהיה לי כיף גם לראות את החברים של אדם ככה איתו , למרות שתנוחה כזאת עם אדם עלולה לעורר בעיה ולא דווקא לאדם חחחחח

InbarKiii

New member
כן גמני

כאילו ברור שכיף לראות את התמונות הסקסיות שלו עם החברים..אבל הייתי רוצה לראות גם סתם תמונות מתוקות שלו עם חברים קרובים..צוחקים ונהנים בלי שהכל יהיה סביב איזה מסיבה נוצצת. וכן אני מאמינה שתנוחה כזאת עם אדם תראה קצת אחרת חחחחחחח

MIDNIGHT SKY

New member
אני עוד שנייה מתעלפת חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח התמונה העליונה->ההבעה XDD *אני אשתין במכנסים*

mayarel

New member
כן מתוק קריס איך הוא מכרבל אותו...

אוי. מקווה שככה הוא ואדם ישנו.

nini18

New member
ברור, עם האוזניות שהם קיבלו......

רק ככה הם יכלו להאזין למוסיקה

t r e c o o l

New member
זהו../images/Emo88.gif כריס אלן הוא הומו!

שום דבר שתגידו לא ישנה את זה.. לא מעניין אותי שהוא נשוי, התמונות מוכיחות אחרת.. באמת, שאין על מה לדבר, הסיפור סגור. וגם דרך אגב קייטי תמיד נראתה לי לסבית..

mayarel

New member
טוב את זוכה בכתר ההערה שהרגה אותי סופית היום

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכולה אפילו לענות על זה כמו שצריך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והכי גרוע שאת לגמרי רצינית הא?????????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח
אוי אני חושבת שלסביות ימותו על קייטי חחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
כמו שהומואים מתים על קריס

חחחחח אוי אלוהים הם כלכך מבוזבזים אחד על השני חחחחחחח וזה מזכיר לי- היה ראיון עם קריס, המראיין שאל אותו מה הוא רואה מהבמה או משהו כזה. קריס עונה "בהופעה אתמול היה גבר עם חליפה ועניבה והוא היה מאוד מסודר, התלבש יפה..פתאום אני רואה אותו רץ לבמה וזורק לי זר פרחים" ואחר כך המראיין שואל אותו מה הוא יכול לספר על המעריצות המשוגעות.. קריס אומר"הראייה שלי לא כלכך טובה אז אני לא ממש רואה אותן מהבמה" כולן השתגעו מזה שאת הגבר הוא ידע לתאר בידיוק ואת הנשים הוא לא ידע כי הוא לא מסתכל עלייהן בכלל חחחחחחח סיבה מספר 49839849328 למה קריס הוא 100% סטרייט.

MIDNIGHT SKY

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אויאויאוי..חחחחחחחחחחחחחחחחח "100% סטרייט" .אנחנו יודעות קריס אנחנו יודעות (:)

חחחחחחחחחח אוקיי אם קריס לא גיי אני לא יודעת

מה זה גיי...זהו זה מסודר קריס הומו,קייטי לסבית, החתונה של קריס ואדם נראת קרובה מתמיד!

למעלה