פורומים חדשים בתפוז אנשים

MISHMISH56

New member
גם לי נמאס....הסגנון שלו דיי חוזר על עצמו ו-

בלי קשר הוא באמת חמוד....

lama ken

New member
את צודקת

להגנתו יש לומר שהוא לא היחיד, רבים מהז'אנר שלו משתמשים בשטיק הזה. תכלס כל שיר פופ/ראפ/וכו' נשמע טוב יותר אם שרים אותו לאט ובליווי גיטרה אקוסטית....

MISHMISH56

New member
קלעת בול...כמה זה נכון...והאמת שכך חשבתי ש

קריסי ישיר הכוונה בסגנון,לא הטעם שלי ואני כל כך לא יכולה לדמיין הופעה שלמה בסגנון כזה..בטוח הייתי נכנסת לתרדמת קשה

InbarKiii

New member
הוא לא יעשה הופעות אקוסטיות כל הזמן...

תהיה לו להקה וזה יהיה כמו בטור..עם גיטרות חשמליות,תופים,פסנתר והוא יהיה מדהים :) חוץ מזה, בתור מעריצה של קריס, אני מאודדדדדדדדדדדדדדדד יהנה מהופעות אקוסטיות :)

t r e c o o l

New member
חח לא.

1 הרטלס 2 וורק הרד פור דה מני אז זה הפעם השלישית (ולא ראיתי את כל ההופעות שלו אז יכול להיות שאני מפספסת משו..) התבלבלתי בין 3 ל4 בגלל שלא ידעתי אם להחשיב את אינט נו סנ'שיין.. הכוונה בלקחת שירים ולנגן אותם בצורה אקוסטית או יותר שקטה, הוא כל הזמן עושה את זה
אבל הוא מאוד חמוד כשהוא עושה את זה.
זה רק אני או שהוא התייפה מאז איידול? אני בטוחה שעשו לו הוספת שיער!

naama59

New member
המ

ANS לא באמת נחשב. וזה הסגנון שלו.. אפשר להגיד הרבה דברים דומים על הרבה אחרים. זה לא באמת משנה.

t r e c o o l

New member
למה ans לא נחשב?

אבל זה מה ש"עצבן" אותי, שהוא כל הזמן חוזר על אותו שטיק, פשוט עושה לזה גרסה אקוסטית וזהו, קצת נמאס. וברור, כל אחד והטעם שלו וזה לא משנה, זה סתם מה שאני חושבת.

mayarel

New member
מתוקי. קולדפלי אם אני לא טועה

עשו את זה קודם חחחחחחחחחחחחחח אבל אין ספק שלא נראו כאלה מתוקים תוך כדי

InbarKiii

New member
חחח וכששמעתי על זה חשבתי עלייכן

ועל הדאגות שלכן שאדם ישיר בריטני..חחחח אז כן, קריס הקדים אותו
וזה מהמם

שמות של שירים שאנחנו יודעים עד עכשיו:

1. Winners 2. Music Again 3. Suburban Decay 4.strut 5.obsession 6.what do you want from me? 7.loaded smile

heart1soul

New member
כתבה מעניינת עם פרטים שלא ידענו:)

אהבתי את שמות השירים לרוב חחחח יאללה מוכנה כבר לשמוע את כולם !!!!!!!!!

למעלה