פורומים חדשים בתפוז אנשים

mayarel

New member
מוזר הילד הזה..

איך מצד אחד הוא רוצה לנער אנשים בכוח, ומצד שני לא יכול לשאת את המחשבה שמישהו כועס עליו.. או שיש לו דיעה שלילית עליו.. מה אכפת לו מה היא חושבת...

t r e c o o l

New member
חחחח ראיתם מה היא כתבה!

Darn! My 1st negative tweet gets seen? Sorry @adamlambert. Apparently friends shouldn't let friends drink & twat. Or we overgeneralize. @gknee87 bc I am a fan. A negative, drunk one at times (perhaps relating too much w the "strange few" when under the influence). my bad. חחח זה הרג אותי..חח

mayarel

New member
אין מילים ..

והבעייה שלא כולם מודעים ולא קוראים.. ועוד יחשבו שזה באמת הדיסק הראשון שלו. איזה זבלים.

MIDNIGHT SKY

New member
בONTD ביקשו לא לקנות

ויש בקהילה הזאת הרבה מעריצים. אני ממש מקווה שהם יקשיבו ולא יקנו פתאום האנשים נזכרו בו..."היי ! הוא מפורסם ! אז בואו ננצל את זה ונרוויח קצת!"

mayarel

New member
כן אבל לא כל המעריצים מעודכנים

וייראו לפני הקירסמס דיסק שלו.. יחשבו שזה חומר חדש.
טוב אין מה לעשות. מקווה שהוא יקבל על זה תמלוגים אחרת זה כבר לא יאומן.

MISHMISH56

New member
נבלות....מעניין אם מותר להם???בכל אופן

הספקתי לקרוא כמה תגובות והמעריצים לא יקנו אותו...אגב הקשבתי לשיר והוא דיי חמוד

mokasosex

New member
מחפשים לעשות כסף על חשבון BB

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שימשיכו לחפש..

t r e c o o l

New member
אבל הקטע הוא שאין את השירים הישנים שלו

לפני כמה חודשים פורסמה רשימה עם שירים ישנים שלו כמו קרול טרו פייר, שהוא כתבה 10מהם, ועכשיו יש אחרים לגמרי, כנראה הם הצליחו להשיג את הזוכויות אליהם, ועכשיו נשארו רק אלה.. Track Listings 1. First Light 2. Climb 3. December 4. Fields 5. Did you need it 6. More Than 7. Wonderful 8. Castleman 9. Hour Glass 10. Light Falls 11. Bonus Tracks-Remixes: Want, Spotlight, & On whith the Show נקווה שידלפו מהר..לפחות יהיה לנו משו לשמוע בנתיים עד האלבום..

mayarel

New member
לא מקווה בכלל

הם בטח רק שינו שמות של שירים.. ולא מגיע להם שמישהו יקשיב לזה. זה כל כך מרגיז לדעת שאדם היה שם. היה יכול להצליח לפני שנים, ולא השקיעו בו. ועכשיו הם מנסים להרוויח על חשבונו... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

mokasosex

New member
פרופורציות

הוא לא היה מפוקס על עצמו באותה תקופה לדעתי, הם היו חברה קטנה ומפגרת שלא ידעו לזהות כשרון. רוצים לעשות כסף על חשבון הפרסום שלו, והאמת שמאוד מעניין אותי לשמוע עוד שיר ישנים מהתקופה "הפחות מאוזנת שלו."

mayarel

New member
השלכות

אנשים כנראה יקנו את זה מתוך מחשבה שזו אשכרה המוסיקה שלו... הוא לא רוצה את זה.. השירים האלה הם כנראה דמואים שנעשים ע"י זה שמקליטים את הקול שלו למען שאחרים יראו אם הם רוצים להקליט את השיר. אין פה שום דבר שלו ... הוא הרי אמר שהוא - השאיל את הקול שלו. אלה לא שירים שלו.

t r e c o o l

New member
הבעיה היא אם אנשים יתבלבלו עם הדיסק

המקורי וחבל, אבל מאוד יעניין אותי לשמוע את השירים שלו, זה יהיה פחות או יותר כמו באיידול, אני לא רוצה לספר לך כמה פעמים שמעתי את וונט
יש לו קול מדהייים. ובקשר לתמלוגים, רוב הסיכויים שהוא לא יקבל כלום אני זוכרת שדיברו על זה. זה באמת מעניין אם שינו את השמות של השירים או לא.

mokasosex

New member
לדעתי יהיה קשה להתבלבל,

כי עם רשימת מפיקים כמו שלו, יהיו יחסי ציבור לדיסק, שהשם שלו והסינגלים ממנו יהיו בכל מקום... מי שבאמת באמת ירצה לקנות את הדיסק של אדם לא יתבלבל..

mayarel

New member
מקווה ../images/Emo10.gif

זבליייייייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

MISHMISH56

New member
סטימצקי-זה לא משנה באיזה סניף הם

נכנסים למחשב ומזמינים כך גם הזמנתי את RS בסניף גבעתיים...כנראה שאותו מוכר קצת מהבול ושכח שאנחנו בעידן המחשבים

mayarel

New member
יאללה שייצאו כבר תמונות שלו מחופש וחמוד.

היום הזה מרגיז.

למעלה