פורומים חדשים בתפוז אנשים

mayarel

New member
לא יודעת גם ככל שהזמן עובר הכתבה בDETAILS

יותר ויותר מרגיזה אותי. גם בתמונות וגם בתוכן. מה הוא רץ.. לא יכל לחכות שיהיה לו דיסק או סינגל?.. טוב עזבו.. יום מעצבן.

mokasosex

New member
יהיה טוב ../images/Emo24.gif

תמיד אחרי תקופה [יום] רע, תמיד השמש זורחת :)

MISHMISH56

New member
אהבתי טזה כבר שיפר....אגב השיר

הרגע ראיתי מהתכנית X-FACTOR את דניאל המעצבן שעשו סביבו הרבה רעש שר אתמול את השיר הזה איפה הוא ואיפה הביצוע שלאדם...והנוד הנפוח סיימון ממש התמוגג וזרח כמו פוץ לאחר הביצוע...איכס הוא כל כך שונה באנגליה ויותר חייכן ונחמד מאשר בארהב,שם הוא ממש מרגיז ועצבני...

מירבי ת

New member
מאיה חשבתי על זה , לדעתי הוא נגרר לזה ועוד...

אני חשבתי ה-מ-ו-ן על הכתבה הזאת. א. מהתגובה שלו לתמונות בראיו עם החמודה הזאת , והגמגום שלו על "זה מה שרצינו....זה מה שיצא...." הבנתי שכנראה הוא די נגרר לעסק ולא ממש הבין למה הוא נכנס.....א נראה לי שהציגו לו עד הסוף את הקונספט . למה הוא הזכיר פעמיים שהפתיע אותו שהיא היתה ערומה? למה הוא גימגם כ"כ עד שהוא מצא תשובה מסודרת? ב. התוכן של הכתבה - כאילו ניסו למצוץ את הטיפה האחרונה מהלימון הזה שקרוי אדם - הם חזרו על rs ועל הכתבה בת ה-4 חלקים שהיתה אח"כ. ג. לדעתי , ואני יודעת שהתווכחתן על זה כבר , היה כאן פיספוס אדיר!!! שלו -הוא ,כהומו כ"F מוחצן ומוצהר ומרגיש נח יכל להצטלם סוף סוף בתמונות זהות אבל עם גבר , כי אם התמונות הן סקסיות , כל אחד צריך להצטלם עם מושא הסקס שלו - איזו סיבה יש ,לעזאזל , לצלם את אדם עם דוגמנית ערומה , כשברור שהוא לא מתחבר לזה וככה יצאו גם התמונות (ועוד אחרי שתייה.....)? דווקא לאדם יש מספיק אומץ להגיד זה מה יש ואני מצטלם עם מי שעושה לי את זה. לא רוצה להכנס לויכוח על ההחפצה של הנשים (למרות שדי הבנתי את ארגוני הנשים - הטענות אליו הגיעו ממקום טוב - הן ציפו ממנו ליותר כאחד שבאמת הראה אינטיליגנציה מעבר למקובל....) אבל חבל. בקיצור - נדפדף הלאה.

mayarel

New member
הם היו יכולים להיות יפים יחד ../images/Emo99.gif

חמוד. יש לו כמה שירים שאני ממש מחבבת.

lama ken

New member
את צודקת, ואני חושבת שהוא עדיין בשלב

שהוא לא מסנן, ומקבל בלי לחשוב פעמיים כל הצעה "נחשבת" שמגיעה אליו, אם זה להצטלם למגזין מפורסם/ראיון/שיתוף פעולה עם מישהו מפורסם או מצליח. נראה לי שהוא עדיין חלקית במצב תודעה של מישהו בשוליים שמחפש לפרוץ, ומרגיש שזה כבוד בשבילו שפונים אליו מהליגה של הגדולים. הוא צריך לעשות את הסוויץ' בראש שלו מפליט ריאליטי שנגמרה לו העונה וצריך להיות אסיר תודה על כל שביב התעניינות שעוד מגלים בו (מה שנכון לגבי רוב פליטי הריאליטי האחרים), לסופרסטאר המבוקש שהוא היום. מייקל סלזק כתב על השת"פ שלו עם לידי גאגא מאמר שטוען שבעצם לידי גאגא מרוויחה מזה יותר מאשר אדם. אדם צריך להתחיל להפנים את זה ולהבין שהוא יכול להיות בררן ולשלוט בקריירה שלו לפי רצונו, כי אחרים ירדפו אחריו עכשיו ולא להיפך. (כל זה רק התיאוריה שלי, לא בטוח שהיא נכונה
)

mayarel

New member
כן גם אני מרגישה את זה עליו

אומנם לא צריך להגזים שגאגא מרוויחה מזה יותר ממנו.. בכל זאת.. היא כבר הוכיחה את עצמה ובדרך הקשה.. הוא עדיין לא... אבל כן הוא צריך להתחיל לסנן גם הצעות וגם את העולם.. במיוחד את התקשורת.

למעלה