פורומים חדשים בתפוז אנשים

giingiit

New member
גם הרב אלישיב

(שעל פסיקתו הסתמך הרב בין היתר) עוכר ישראל?

סילוף

זה סילוף מרושע ומצוץ מהאצבע! הרב אלישיב ידוע כגדול המחמירים בכל דינד נדה ולא יעלה על הדעת שהוא יאמר שטויות שכאלו ואני אומר זאת לא רק מהשערה!

giingiit

New member
שרה, זה רק במקרים מיוחדים

לכן ייעדתי את השאלה לאנשי הלכה, בסדר? אל תשני מנהג חו"ח. השאלה בעצם היא, אם מי שכותב על היתר לאחר 4 ימים יכול באמת להחשב כעוכר ישראל כפי שהרב שכתב זאת הואשם. זו השאלה בעצם של האשכול ועליה אף אחד לא ענה.

שטויות במיץ עגבניות, סליחה, בדם נדה

עצם העלאת הנושא הוא שערוריה וסקנדל מאין כמותם. גינגית! בקצב הזה אני מבין שמחר את מעלה לדיון האם מותר בעת הצורך לעשות התקן שהדם יצא משם ולהתיר לבוא על האשה בתוך שבעה נקיים כמו שניסה לטעון בשעתו הגרש"ז אוירבך בקונטרס הידוע שלו??? ואולי בכלל בדורינו אין ענין לחכות 5 ימים! תורת משה רעיא מהימנא לא תשתנה לעד ולנצח!

giingiit

New member
תקרא את הודעתי "שוב"

ותפעיל את האנליטיות שאתה מיחס לעצמך בכינוי ואז תפנה אלי שוב אם משהו עדיין לא ברור לך (אלא אם כן קנטרנות זה שם המשחק שלך?).

אוי אתה ממש מגזים

בררנו משהו שנישמע לנו בהלכה לא מתאים התברר העניין וזהו אז למדנו עוד משהו חדש גם אם זה בנידה, אז בבקשה לא לרדת על זינזית כי גם אני וגם שרה רצינו לברר לבדוק וזהו, מה אסור ללמוד לדעתי גם נידה אפשר ללמוד דרך פורום, לא טוב לך אל תכנס לאותו רשרוש ואל תענה , מותר לנו לברר הלכה ולבדוק את מאות שלה ולמה ואם היא נכונה ,

גברת עליזה

גברת עליזה, אל תיתממי! אל תשחקי אותה ראש קטן! כולם יודעים שההלכה של 5 היא חק ולא יעבור בשום מצב וכל העלאת הנושא הוא בעקבוש שעמום גרידא אז בבקשה לחזור ולעסוק במזג האויר.

לא ראש קטן ולא גדול,

גם אני למדתי 5 ימים וכעט חודש לי 4,גם מה שזינזית הכניסה בכתוב ,וגם שאלנו רב אתה רוצה אני מוכנה לתת לכך טלפון שלו ותשאל אותו אישיתכול יום בצהרים אחרי שעה אחת הוא שם,לאשלות על נידה וכו,

קנטרנות או לא...

מה שבטוח הוא, שמאשה מתנשאת ויהירה שששה אליי קרב ורומסת כל הנקרה בדרכה, בוודאי אין ללמוד כלום!!!!!!! בטח לא, הלכות צניעות, שכך הן נקראות, הלכות צניעות, עצם העלאת הנושא במקום זה, מעידה כאלף עדים, על העזות, והחוצפה, שאינן מאפינות בנות ישראל כשרות וצנועות. וכל מילה נוספת מיותרת.

א77

New member
לא הבנתי את פרטי השאלה

בכל מקרה, מהיכרותי ושליטתי בפסקי אחד הפוסקים שהזכרת, איני מכיר מחלוקת כזו. ושנית, מאד רצוי, בכל שאלה עניינית לגוף מקרה בנושא, לעשות שאלת חכם לגוף המקרה. מאד טוב לשלוט בהלכות אלו, וגם רצוי. אבל לאו כל מוחא סביל דא, מבוך לא כ"כ מסובך, אבל בכל זאת מבוך...

יפה אז זה מה שעשינו בררנו

בשאלת רב לבנתאיים עבר הרשרוש הרבה עד לקבלת התשובה ו ניגמר הבעיה פתרנו אותה אז לא צריך לשפוחך שמן על מדורה בלי עשן ולנסות לחמם שוב ,

למעלה