פורומים חדשים בתפוז אנשים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ הם בגמר../images/Emo3.gif רק שצסק"א לא יעלו../images/Emo4.gif

beyonce3

New member
שמי לא ייעלה???

לא קלטתי ת'שם!ובהצלחה למכבי שלנו!!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהם יקחו... טאו עלוווווווווווווווווווווווו יו זה פשוט נסס משמיייםםםם איזה מעולההההההההההה היש דבר מושלם מזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif רגע... צריך להיות משו... אה, כן, הופעה של אפרת גוש שבוע הבא../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo24.gif

DesertRose7

New member
כאילו שזה לא היה צפוי! ../images/Emo104.gif../images/Emo106.gif

בקרוב הגביע (בלי עין הרע
)

אין על מכבייייי!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif |פרה

זה היה משחק מעולההההה! ראיתי את כולו! איך קפצתי שניצחנווווו! זאת כזאת גאווה לישראל!
כולם יודעים שאירופה צהובהההההה! ושהגביע הוא של מכביייי!
חחחחחח עזבו אני יותר מידי מוזפעת מחברות שלי.... הן חולות על מכבי ת"א! חחחחחח

DesertRose7

New member
לא נראה לי..

זה לא שיש לו זמן לזה.. וגם אם היה לו לא נראה לי שזה היה ציבורי אלא רק פרטי.

beyonce3

New member
אז זהו...

שיש לו פרטי ומצאתי את זה...הנה תמונה מה-ספייס שלו...תגידו מה אתן חושבות...

may90

New member
לא נראה לי

לכי תדעי אם שוב עובדים על אנשים חחחח היום בטעות גיליתי שפתחתי בלוג של ארה"ב

beyonce3

New member
באמת..אה..וג'נע...

בהצלחה בפיסיקה...ואל תשלחי לאף אחד!טוב???

just jenny

New member
תודע חמודה!../images/Emo24.gif

למה לא לשלוח??
טוף.. אם את מתעקשת

DesertRose7

New member
זה מצחיק.

כי לא נראה לי שאם היה לו זה היה ציבורי והוא היה שם תמונה של עצמו ככה חופשי. זה כמו שתגידי שהבלוג של דיוויד בקהאם בתפוז הוא אמיתי.. כי יש אחד שפתח בלוג כאילו הוא דיוויד בקהאם חחחחחחח.. אני לא חושתב שזה אמיתי

beyonce3

New member
לא..לא..שחר..את לא מבינה..

איאפשר לראות את התמונות שלו!בשביל זה עכשיו נרשמתי במיוחד..וזה ממש ממש לא פשוט להירשם שם....ורק עכשיו הצלחתי לראות את כללללללל התמונות..בונא..הבנאדם קרוע ברמות..וזה כן הוא...אם את רוצה..אני יכולה להעלות את שאר התמונות שתראי...הספייס הזה הוא לא ציבורי בכלל...

PunK RocK 1o1

New member
אמממממ

אפשר קישור למאי ספייס שלו?
ויכול להיות שזה ישן כי תסתכלו על התמונה היא נראת ישנה ואני אישית בחיים לא ראיתי אותה..
לטור שיש להם בסמאש היטס אפשר לקרוא בלוג?
לג'ואל יש בלוג?!

למעלה