פורומים חדשים בתפוז אנשים

DesertRose7

New member
גם אני חשבתי על הסמאש היטס!

אפשר.. כי זה מין יומן שבו הם כותבים מה עובר ליהם ואיפה הם נמצאים. הרי בלוג זה יומן אלקטרוני או איך שלא יגדירו את זה..

beyonce3

New member
בדיוק בגלל זה!

בגלל שזאת תמונה שמעולם לא ראינו..ורואים שהוא מצלם את עצמו...הרי הוא שינה את הצבע וזה נראה שחור לבן..גם ראיתי את התמונות האחרות..וזה הוא!הוא!הוא!זה ספייס אמריקאי...אמ....והקיצר...מסובך להסביר..אבל זה הוא!הוא!הוא!נכון מאי...

may90

New member
כע אבל................

ראית את התמונות שלו? בטח ראית אם כבר רק את הנוכחית... או משו.. אבל אם תרשמי תוכלי לראות את כל התמונות וזה הוא שמצלם רואים כי רואים את היד שלו שמחזיקה את המצלמה... אז או שאלה תמונות לא מפורסמות שיש בקושי במקומות נדירים ביותר.. או שזה אכן דני ג'ונס

beyonce3

New member
והנה...

התמונה שהייתה לו אתמול..והוא החליף אותה היום בבוקר...=>

may90

New member
זה הוא.................

זה אף נדיר חחח ורואים אפילו לפי השיניים, והשרשרת, והכובע שהוא מחזיק ביד והשיער

beyonce3

New member
וואי מאי!

בדיוק מה שאני חשבתי...בעיקר בגלל השיניים...והכל...אבל אהבתי את התגובה של ההיא לתמונה הזאת...בקשר לזה שהוא נהיה יותר ויותר חנוני כי הוא משחק יותר מדיי בפוטושופ...חיחיחי..זה ממש ממש היה מצחיק...ובתמונה הנוכחית שיש לו...הוא ממשממש מפחיד...ואפילו מישהי אמרה שמישהו פה משחק אותה יותר מדיי "קול"...בגלל הפוזה הלא קשורה שהוא דפק...חיחיחיחיח...אבל...מאי..הספייס הזה הוא אמריקאי....אולי בגלל שארה"ב עוד לא מכירים אותם..אז הוא החליט ללכת לכזה שלא ייכירו אותו...כי...הקיצר ג'נע....המסקנה שאני ומאי הגענו אליה היא...שמי שבתמונות זה 100% דני!..כי הוא צילם את עצמו,והתמונות היו יכולות להיות רק ברשותו...ולא של איזה מעריץ/ה שמתחזה אליו...השאלה אם הספייס באמת באמ שלו..כי מה שהוא כתב..זה הדיבור שלו....וגם אם זה מתחזה...אז איך הגיעו אליו תמונות שדני עצמו צילם???קשה...קשה....חחחח..אבל בכל מקרה אהבתי את התמונות...חיחיחי..

may90

New member
לא אלה... זה נראה לי בריטי

יש אחת (אחרת ממני) שכתבה שהיא קוראת את היומן של ג'ורג'יה ניקולסון, וזה בריטי... ראיתי שהרבה אוהבות את מקבאסטד! אבל........ איך זה.. שאם זה מעריץ.. למה הוא לא כתב "דני" או "דני ג'ונס" כמונו בסקייפ? אלא משפט?

beyonce3

New member
זה אמריקאייייייייי!

אז מה?יש גם כאלהבאמת מאנגליה..טוקיו...ובלה בלה....ואני שאני מישראל...עיזבי..אני אדבר איתך כבר במסנג'ר...

may90

New member
אלה אני לא מנויה ל"טלפתיה מסנג'ר"

יעזור אם באמת תתחברי..

may90

New member
אני לא אהבתי את התגובה!!!!

היא הייתה חתיכת מנייאקית אליו! גם בהודעות שהם כתבו אחד לשני!! חח הרג אותי אבל שהיא קראה לו אואסיס וונאבי!!! חחחחחחח נקרעתי מזה!!!

למעלה