פורומים חדשים בתפוז אנשים

PunK RocK 1o1

New member
מזל טוב../images/Emo9.gif

אם שחר פותחת מועדון אז גם אני
מבההש"ם מועדון בעלי האלבום המקרוי של מקפליי! בינתיים יש את: ליז, הדס, מעיין, מיכל, לירון ענבל, דפי, קארין, יונתן, חן ואני.. רק חסר לי להוסיף אותך..

M c F l y

New member
ררר|מקנאה|

אבל יש מצב שאני טסה ללונדון בסוכות
וזה אחרי שייצא הדיסק השני נאכון? אז אני אתפוס שתי ציפורים במכה אחת ואני אקנה כבר את שניהם
ואז גם אני אהיה בין הראשונות שיש להן ת'דיסק השני

DesertRose7

New member
אני צריכה המלצות ל-3 דיסקים

אמא קונה לי 2 דיסקים ואז אני מקבלת עוד 1 בגלל המבצע הזה בטאוור רקרדס.. וכבר נגמרו לי הרגעיונות.. ובמקרה שלא יהיה סימפל או ג"ש.. יש לכם רעיונות למשהו טוב?

just jenny

New member
איזה מבצע??../images/Emo12.gif

אם קונים 2 דיסקים מקבלים את ה-3 במתנה?? רציני?
ואם כבר
Linkin Park- Meteora Green Day- American Idiot The Killers- Hot Fuss [מתה לאלבום שלהם!!
]

loner in love

New member
כבר יש לה קילרס

ושחר אם את לא מוצאת מה עוד לקנות... את תמיד יכולה לקנות לי דיסק תכף יומולדת

DesertRose7

New member
אני בטוחה שיש לך בקשות קצת יותר מ..

דיסק! איפה המקוריות..?! זה יומולדת

loner in love

New member
לא רציתי להעמיס על הכיס שלך

אבל אני אסתפק גם בכרטיס ללונדון, תודה

DesertRose7

New member
אם קונים 10 מקבלים את ה-11

נו שמחתימים כל פעם שקונים דיסק ונשארו לי 2 חתימות ריקות.. אז אמא בגלל שקיבלתי ציונים דיי טובים קונה לי.. מותק! THE KILLERS יש לי! מדהימים.. פשוט מדהימים
גרין דיי
אני אקנה.. ולינקין.. נכנס לרשימה..נראה כבר תודה.. עוד משהו?

חח שחר =]

mcr יש לך כבר נכון? אממ תקני the used האחרון שכחתי איך קוראים לו חח funeral for a friend-hours לא נראלי שיהיה אותו בטאואר סעמק אבל הם כל כך טובים אוף תשמעו אותם!! שום להקות איכותיות הם לא מביאים לארץ =\

DesertRose7

New member
בדיוק העניין..

יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה ואין בארץ!! funeral for a friend זה טוב.. אבל לא נראה לי שיהיה בארץ..

אממ

גם הקודם ממש טוב. תורידי מקסימום חח אין מה לעשות... FFAF LOVE OF MY LIFE חחח הם כל כך טובים.. אמ את יודעת עכשיו כשחושבים על זה הייתי בהופעה של sugercult! הם חיממו את בלינק כשהייתי...חח מוזר Oo תשמעו EMO EMO זה טוב!

למעלה