מה?! ביץ'!!!!
J just jenny New member 9/6/05 #28 אויששש בדיוק היום רציתי לשמוע את האלבום של funeral for a friend נראה איך הוא
J just jenny New member 9/6/05 #29 אעעע לי נשאר עוד 9 בכל מקרה כדי לך גם של הראסמוס- דאד לאטרס [אינלי כוח לאנגלית ] אני כמעט בטוחה שיש אותו פה
אעעע לי נשאר עוד 9 בכל מקרה כדי לך גם של הראסמוס- דאד לאטרס [אינלי כוח לאנגלית ] אני כמעט בטוחה שיש אותו פה
D DesertRose7 New member 9/6/05 #31 או נכון! כבר הרבה זמן רציתי לקנות אותו!! טוב שהזכרת לי.. אני רק מקווה שאני אמצא אותו
J just jenny New member 9/6/05 #32 נו מה היית עושה בלעדיי?../images/Emo9.gif ואל תעני "חיה חיים טובים יותר" זה כבר לא מקורי
P PunK RocK 1o1 New member 11/6/05 #52 חחחח היא התכוונה לשאול "מה היית עושה בלעדי?" והיא חשבה שתגידי "חיה חיים טובים יותר" אז היא אמרה לך שאל תגידי את זה בגלל שזה כבר לא מקורי.. עכשיו הבנת? אחחח שחר את לא מבינה כלום!
חחחח היא התכוונה לשאול "מה היית עושה בלעדי?" והיא חשבה שתגידי "חיה חיים טובים יותר" אז היא אמרה לך שאל תגידי את זה בגלל שזה כבר לא מקורי.. עכשיו הבנת? אחחח שחר את לא מבינה כלום!
P PunK RocK 1o1 New member 10/6/05 #39 חחח אז מבההש"ם: מועדון בעלי האלבום המקורי של מקפליי! ליז, הגר, הדס, מעיין, מיכל, לירון ענבל, דפי, קארין, יונתן, חן ואני..
חחח אז מבההש"ם: מועדון בעלי האלבום המקורי של מקפליי! ליז, הגר, הדס, מעיין, מיכל, לירון ענבל, דפי, קארין, יונתן, חן ואני..
P PunK RocK 1o1 New member 10/6/05 #45 אז שוב..=/ מבההש"ם: ליז, אוסי, הגר, הדס, מעיין, מיכל, לירון ענבל, דפי, קארין, יונתן, חן ואני..
L loner in love New member 11/6/05 #48 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif כל פעם אני משגעת אותך עם זה חחחחחח