פורומים חדשים בתפוז אנשים

michal optimit

New member
חרא של בנאדם.

רואה אותי יומיום, אפילו, דוחף אותי מהספה עם התחת הענק שלך, רואה אותי גוססת ממחלתי, ובולעת כדרורים גודל כדורי פינגפונג, אבל לא מוצא לנכון, לפחות להזכיר אותי, כאורחת פורחת? תתבייש.

קוֹבּ

New member
אורחת פורחת?

זה כמו ארחי פרחי, או ארצ'י בנקר, לזקנים שביננו. כמה טוב שיש חולצות מסמינרים, שמהוות פיג'מה איכותית עם זיכרון. אני צריך לישון. די. אני מתחיל לחרוז. זה יגמר ברע. אני בחור נלוז.

0mroosh

New member
כמה כיף אצל הרופא! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא אמרתי כלום.
הייתי צריך להכין מלא מדבקות וכיוצ"ב, להשמיע לכולם את הלו"ז של מחר ועם גברת אפרוח בוצ'י מצפצץ זה שואה. "ארר, אני אנשח אותך!"<--גרסה גרועה של ורדה רזיאל ז'קונט. אהההההההההההה! זה הורג אותי. לא רוצה עוד, לעד. לא. לא עוד.

קוֹבּ

New member
עכשיו חזרתי, תודה ששאלת ../images/Emo101.gif

אני כבר אספר לך על הממצאים הברורים לי ולך
ואני לא שמח כרגע בכלל. מה הורג אותך ומה אתה לא רוצה עוד? יש לי שני רעיונות בראש, אבל לא נדבר עליהם כאן. וזה גם מזכיר לי משהו אחר.. "ארר, אני אנשך אותך!" - עוד נשלב את זה באיזה סרט שתעשה. הדמות תהיה שנואה ויהיה ברור שהיא רצה אחורה בשדה תירס [להלן: סטרייטית עם פין].
אני אתאבד עכשיו או משהו. המפ. שלום. שלום.

0mroosh

New member
אי אפשר לרקוד הורה

לצליליה עם נצנצים [שמפוזרים באופן שווה על החזה] ולמרוח טחינה גולמית על שומני הצד?!

קוֹבּ

New member
אתה מודע לזה..

שעכשיו דמיינתי אותך עם נצנצים על החזה, וטחינה גולמית על הצדדים? *גירוי מיני בשקל* מה דעתך עומריקו על חצי תקליט וקנה במבוק שלם? צבוע ירוק. זה צבע רגוע. כואב לי הראש. [מצב רוח מוזר, ואחותי לובשת ורוד וכתום, "סיון, זה את הומו שמתנגד להתנתקות?", "אולי אתה", "את יודעת שאני דווקא בעד"].

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיוון-היא מקסימה. משום מה תמיד חשבתי שהיא הודית. keep me! שקל? תודה שיותר.. שברת את "מרגול-קיפ מי" ע"י הבמבוקים הירוקים-מוזרים שיש לך בפח בחדר?! יא, קטוף לי פרח יקינטון ותארוז בתוך נייר עיתון.

קוֹבּ

New member
אם אני לא הודי, היא לא יכולה להיות.

ואני לא. אז לא. היא מקסימה בלי קשר. שקל. מקסימום יין יפני. לא שברתי את מרגול. התקליט הוענק באהבה לאחותי הרחבה [עוד חודשיים היא יולדת, זה קצת מפחיד לחשוב על ילדים לתוך עולם כזה]. אחרי שעות של צחוק היא וודאי הכניסה אותו עמוק מתחת למיטה, כי שדים יש להחביא ולהסתיר, אבל מתחת למיטה זה לא חכם, הרי שם היא אמורה להיות הכי שקטה. לך תבין. אנשים. בנות. אדם. אני. המ. בחדשות מדברים על המצאות מתי ימציא מדען שני לבבות? בחיוך גדול ואהבה רבה

galvin

New member
למה לצטט, אם אפשר לצותת?

איפה היא גרה בכלל? מעניין אם היא שמה נצנצין גם. אני אומר שנשיר לה גוספל מתחת לחלון, היא תשבר מתישהו ותצא, משו סטייל מיץ פטל.

michal optimit

New member
זה אנחנו, ג'ירפה ואריה..

(להתערב ב"דיונים" (גם כן דיון.(סוגריים בתוך סוגריים, בתוך סוגריים?). ) זאת נחמה מיוחדת, כשאני גוססת מדלקת אוזניים.) אחות של קוב מקסימה, ויפה, ולא יודעת לנהוג בעליל. ועומר, אתה, אתה סתם . סתם אתה. לך תמרח על עצמך נצנצים, תשיר מול המראה, ותקטוף לי פרח יקינטון. (אתה רוצה לצחוק?! אתה יכול לצחוק עליי!)

0mroosh

New member
סתם?! מאמי?

למה מאמי? מאמי,מאמי,מאמי. קיטש?
חצופה. לגבי נסיעה באוטו עם סיוון-אחת מהחוויות [עם ה' הידיעה]. עדיין נצורה לי הנסיעה ל"ילדים טובים" עם אחותו, זה היה הרסני.

קוֹבּ

New member
ג'ירפה - אני? אריה - ענת?

תמיד לא אהבתי שמשווים אותי לג'ירפה. גובה אינו קריטריון משותף חזק מספיק כדי להראות על קווי דמיון, וזה שאני לפעמים אוכל עלים [בזיליקום זה טעים] לא הופך אותי ליותר ג'ירפה מעומר נגיד, שאוכל גלולות אצות ושותה תה מרווה. אחותי אכן יפה. פעם חשבתי שזה עובר במשפחה, ואז הסתכלתי במראה. עומר סתם? אני לא חושב. אבל אני לא אפרט, כי הבנתי שיש הגבלה של 6000 תווים להודעה, או משהו כזה. [מיכל, אם תיהי שלי, אז אולי אהיה שלך. זה מן משחק כזה, שבו אני לא מפסיד].

0mroosh

New member
אל תגלה את הסוד המשפחתי!

חוצמזה שאמא חולת נפש, היא קונה בשר מחנות טבע.. משמע פולי סויה מעובדית שנראים כמו צואת סמורים ולעתים כמו בונזו של כלב. מעדיף שוקו.

למעלה