פורומים חדשים בתפוז אנשים

galvin

New member
מה שאתה לא יודע, כנראה, ../images/Emo129.gif

זה שגרעין המחתרת היהודית בטוקיו פיתח משהו חזק יותר ...

קוֹבּ

New member
אתה מדבר עם הנכד של שולמית אלוני

חשבת שתוכל להפחיד אותי?Think again.|עורב|גם עיריית ירושלים לא נחה על זרי הדפנה ופיתחה את זה.כאן, חבר'ה, זה באמת לא צחוק.לחשוב פעמיים, לפני שנכנסים.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אני עושה קקי"! |קשוח| מי שחרר את הכלבים? מי?!
מי?!
מי?!
מי?!

קוֹבּ

New member
מה אתה צוחק, נמר מפוחד?

אתה צוחק נהיה לי רע סוף לסיפור טריקת מגירה תקשיב זה לא יכול להמשך אני מגיע - אתה הולך הירהורים, תהיות, פחדים, מחשבות ויש גם מחשב, בטרקלין וי.איי.פות עומר, אנחנו צריכים לישון מחר קייצת לסביות שמנות מחכות לצעוק עלינו שנקום לחניכים שלנו ויש לנו גם הומו אחד בהכחשה, שצריך להגיד לנו "ווף אני אנשך אתכם!" עלינו?
לילה טוב כולם. לילה טוב עומריקו. לילה טוב גלוין. לילה טוב בולי. לילה טוב אודטה. לילה טוב ננסי ברנדס. לילה טוב צביקה פיק. לילה טוב פיל. לילה טוב דוב. אהבה רבה מכדי לנסות להתחיל לתאר אני

galvin

New member
גמלכם כתוב למעלה "גלוין, חמש

הדברים שחייבים לעשות באילת?"

קוֹבּ

New member
הנצנצים עלו לך לראש...

מדובר בפרסומות הקטנות, השורות בראש הדף, הטיזרים למה שמנסים למכור לנו. במחשבה שפניה אישית תגרום לזה להשמע טוב יותר. הם לא חשבו על מצבים שבהם הכינוי שלך הוא "הארי פוטר הוא החמצן שלי שרופה על סקעת מויאל בזבל". הממ...

קוֹבּ

New member
לא, אצלי כתוב, (ואני רציני),

"קוֹבּ, מישהי מחכה לדבר איתך..." במן ניסוח מפתה שכזה אז צרחתי על השורה, "אחלה, אולי אם תצמיחי זין ושיערות על החזה זה יעורר בי משהו". אתם חושבים שהיא נפגעה? מה שנקרא, ואהבת לרעך חלב, והקנקן שהסתכלת לתוכו התגלה כרקוב עד היסוד.

0mroosh

New member
אהההההההההה!@!#!@$

"היהודים בהופעה חיה ובועטת". זה סביר. אקדחים, שלוף.
[<-- זה נשמע ככה נורא גברי וקשוח! כשזה מגיע לריקודי מעגלים..פולקדאנס]. לילה.

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

טוב, שעומר קרוע כבר ידעתי אבל למצוא עוד אנשים מהסוג...
אני חושבת שזה לא טוב לתוספתן שלי...

קוֹבּ

New member
זה לא "מחר שבת, מחר שבת"?

כוס ראחתוק! תמיד ידעתי שהגננת שלי היתה שקרנית. "לא לא לא! לא אביא חלה לשבת, לא אלבש לבן, לא אשתה תירוש מזויף. אני יודע שאת שמה טמפו ענבים בתוך בקבוק זכוכית". sunrise, sunrise looks like morning in your eyes but the clock shows 9:15 for hours

0mroosh

New member
אשנא אותך קצת.

אולי יותר מקצת. אשנא. מחר קייצת!
מי רוצה חניך הודי במחיר גרם קארי? הוא עונה לשם ראג'י ויש לו ריח של פפריקה.

קוֹבּ

New member
היא גרה

בקופסה. יחד עם השקט, שאיחלתי לטולייצ, ליום הולדתה. לגבי נצנצין, אני לא בטוח. מה שבטוח, היא מתעטפת בקטיפה סגולה ומלקטת דומדמניות ביער הקטן שהיא הקימה על אדן חלונה. ------- נכון שלקורין אלאל יש בת זוג? נכון. נכון שזה ממש מוזר להבין שיש מישהו בעולם שרואה בה אובייקט מיני? נכון. אני אלך עם המחשבה הזו, למרוח חלווה על הציצים.
אהבה לכולם.

michal optimit

New member
אני גרה בארגז.

וזה הבית שלי! ואל תקח לי את הבית קוב! נוווו!! לא אוכל עוד להמשיך! (הילד הזה כלכך מצחיק אותי, אני לא יכולה,זה חולני כבר... ותפסיק לדמיין אתו עם זיפים תוך כדי שאתה קורא את הההודעה הזאת. תפסיק! לא קוב, גם תפסיק עם אחי הקטן. די!) מספיק בשבילי להלילה, אסיים בשאלה. היי היי, מר ישראל, מתי כבר תצלצל?

0mroosh

New member
שמח.

פינג פונג גרועים. ואני מצטרף לדרישה. קוב, ילדים קטנים-פשוט אמור לא. זה כמעט 6 שנים הפרש!
ומישלי לגבי אחיך, איך יצא שהוא כה מדהים?[אין כאן משהו מעבר..רק בשביל הפרוטוקול! הוא בן 11]. טרינק צורב ת'עור!

למעלה