פורומים חדשים בתפוז אנשים

meijin007

New member
צעירים../images/Emo13.gif

סיימתי כבר שנה מכינה, מתגייס עוד שבועיים

eladi88

New member
חחחחחחח

רשמת בכותרת שלך צעירים...חשבתי שאתה כבר בן 20+ אין לך עדיין 20...שזה אומר שאתה גדול ממני בשנה וחצי שנתיים...שזה לא כזה הרבה ככה שאני לא צעיר

eladi88

New member
נצל"ש חשוב!

ראו מה ראו עיניי... אני נכנס לי לתומי לראות את הכתבה של הציקי הזה...ואז אני רואה שבסקר בצד שמאל עקפו אותנו... אז יאללה קדימה תתחילו להצביע אנשים! http://www.mymusic.co.il/mymusic/poll/pollRes.aspx?PollID=26&ChannelID=2 [המצב כרגע הוא בית הבובות 42.4% , שוטי הנבואה (הידועים גם בשם "האחים פריניאן" 45.33% , ולהקת שבע לא ממש מעניינת מישהו עם 12.27%]

pipi17

New member
אני כיתה י'

קטין שכמוני בכל מקרה אני מקווה שיצא לי לבוא להופעה בשבת הבאה בבארבי ומה עם נושא הכרטיסים איך משיגים?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נצל"ש.

חזרתי מהגדנ"ע
היה כל כך מעולה! לא רציתי לעזוב :X הייתה לנו מפקדת ממש חמודה. היא כל הזמן רצתה להתפקע מאיתנו מצחוק אבל היא ניסתה שלא וזה היה ממש מצחיק
היינו בצוות ובאוהל 20 בנות [2 עזבו בהמשך] כשחוץ ממני היו 9 בנות מהכיתה שלי וזה היה נפלא
היינו צוות כל כך מעולה! הכרתי אנשים שאף פעם לא חשבתי שאני אי פעם אדבר איתם! חוץ מזה היה מעולה. למרות שלי לא היה הכי קל, אבל היה לי מעולה לנסות דברים שהייתי בטוחה שאני לא אצליח והצלחתי בסופו של דבר. חוץ מזה שעשינו היום מטווח וזה היה מפחיד :X במיוחד אחרי שכשהמ"מ התחיל לדבר על הנשק הוא שם אותו על האבנים ואמר "אתם רואים את זה? הדבר הזה הוא קודם כל רוצח!". אבל בסופו של דבר הצלחתי לירות P: היה קר. היה מעולה. היה כואב. היה מרתק. היה מעייף. היה ממריץ. אני זוכרת שכשהגענו לבסיס בשדה בוקר צעקנו לנהג אוטובוס "תעשה פרסה!!!" כי היינו בלחץ היסטרי ולא היינו בטוחים בכלל שאנחנו רוצים ללכת לשם. כשהגענו לאשדוד צעקנו לנהג אוטובוס "תעשה פרסה!!!" היה מדהים. לא רציתי לחזור. אלה היו 4 וחצי בהם לא חשבתי על כלום כי תמיד היה מה לעשות, לכל דבר הקציבו זמן. זה היה נוראי, אבל התרגלנו. אה כן... אלה היו גם 4 וחצי ימים בלי מקלחת
[התנקינו עם מגבונים XD]. משוחררים! ואל תשכחו- צוות 3 עקרב, מחלקה 1, פלוגה א' אימפריה שולטות!!!

dani3p

New member
עודמעט הולך להיות לי הדבר האמיתי..

ארג. מי בא מחר להופעה? מצאתי לי מישו להופעה מחררר! אוו יההה!!!!!! אני כלכך מאושרת!!! זה כלכך עשה לי את היום!!!! מחר אני כבר לא אהיה בתולת הופעות של בית הבובות!!! יייאאאאהההההה!

Hadardur

New member
והווו זה היה ממזמן... פורים שעבר..

ענת הייתה המפקדת שלי... והמ"מ... איזה אחת מפגרת חחחח שתפסה תחת יותר מידי... בסוף הכי מאגניב... כש"נשבר" הדיסטאנס... מכירים את המפקדת

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אה P:

לנו היה מ"מ חננה כזה אבל חמוד. בשבירת דיסטנס היה מדהים P: כולם כאלה חמודים ^^

דוגרי הם באמת סתם צעירים פעורים חחח

חוץ מהמ"מ.. עדן מי היה המ"מ שלך? לנו היה אחד ארגנטינאי חמוד כזה עם מבטא כבר רצחחחח חחח.. היה לכם טקס סיום? לנו לא היה חחחח לא נתנו לנו ללכת.. דייייי איך בא לי גדנ"ע עכשיו משו מטורף! מי היו המפקדים? את יודעת שמות?? והמטווחים זה הכי כיף:) זה מרגש כזה האדרנלין זורם בדם ואת מתרגשת כזה אי אפשר לתאר בכלל חחח.. קיצר בובה גוד טו האב יו באק ואני שמחה שנהנת:)

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| P:

המ"מ שלנו דווקא היה נראה חנון כזה P: קראו לו צדי. למפקדת [המותק] שלנו קראו אביבית ולסמלת [המאוד יפה :X] שלנו קראו קיסריה :X מסכימה לגבי המטווחים P: ועוד אנחנו היינו אלו שקמו היום בשעה 5:00 כדי לנסוע לשם הכי מוקדם עם צוות נוסף כדי לסדר את כל המטווחים וגם טווחנו ראשונים P: לא רציתי לחזור :( לא התגעגעתי לכלום ולאף אחד. הימים האלו היו ימים שלא חשבתי בהם על כלום! פשוט כלום חוץ ממה שקורה באותו רגע, וזה היה נפלא! לא רציתי שזה ייפסק. :(

למעלה