../images/Emo153.gif|חמוס| נצל"ש.
חזרתי מהגדנ"ע
היה כל כך מעולה! לא רציתי לעזוב :X הייתה לנו מפקדת ממש חמודה. היא כל הזמן רצתה להתפקע מאיתנו מצחוק אבל היא ניסתה שלא וזה היה ממש מצחיק
היינו בצוות ובאוהל 20 בנות [2 עזבו בהמשך] כשחוץ ממני היו 9 בנות מהכיתה שלי וזה היה נפלא
היינו צוות כל כך מעולה! הכרתי אנשים שאף פעם לא חשבתי שאני אי פעם אדבר איתם! חוץ מזה היה מעולה. למרות שלי לא היה הכי קל, אבל היה לי מעולה לנסות דברים שהייתי בטוחה שאני לא אצליח והצלחתי בסופו של דבר. חוץ מזה שעשינו היום מטווח וזה היה מפחיד :X במיוחד אחרי שכשהמ"מ התחיל לדבר על הנשק הוא שם אותו על האבנים ואמר "אתם רואים את זה? הדבר הזה הוא קודם כל רוצח!". אבל בסופו של דבר הצלחתי לירות P: היה קר. היה מעולה. היה כואב. היה מרתק. היה מעייף. היה ממריץ. אני זוכרת שכשהגענו לבסיס בשדה בוקר צעקנו לנהג אוטובוס "תעשה פרסה!!!" כי היינו בלחץ היסטרי ולא היינו בטוחים בכלל שאנחנו רוצים ללכת לשם. כשהגענו לאשדוד צעקנו לנהג אוטובוס "תעשה פרסה!!!" היה מדהים. לא רציתי לחזור. אלה היו 4 וחצי בהם לא חשבתי על כלום כי תמיד היה מה לעשות, לכל דבר הקציבו זמן. זה היה נוראי, אבל התרגלנו. אה כן... אלה היו גם 4 וחצי ימים בלי מקלחת
[התנקינו עם מגבונים XD]. משוחררים! ואל תשכחו- צוות 3 עקרב, מחלקה 1, פלוגה א' אימפריה שולטות!!!