|חמוס| כה :)
R RoCKeR121 New member 11/11/05 #27 הודעת קאמבק חודשית אז אני עדיין חי עדיין מת עעליכם ועדיין חולה על בית הבובות בקרוב יהיה גם מחשב שממנו אני אוכל להתחבר יותר(ב"ה) לילה טוב לכם יקיריי והרבה אור ואהבה
הודעת קאמבק חודשית אז אני עדיין חי עדיין מת עעליכם ועדיין חולה על בית הבובות בקרוב יהיה גם מחשב שממנו אני אוכל להתחבר יותר(ב"ה) לילה טוב לכם יקיריי והרבה אור ואהבה
H Hadardur New member 11/11/05 #40 וווווהוווווווו.... איסה חיים ארוכים גיללללללללללללללללללללללללללללללל כמה זמן אבוללה
P pishkashit New member 11/11/05 #41 ../images/Emo150.gif חזרתי לי :] סיימתי טירונות ביום רביעי, היה טקס השבעה נורא מרגש כזה.. התחלתי את הקורס שלי ביום חמישי... ועשו לנו הפתעה שלא נשארים שבת ויוצאים הביתה אז אני כאן, התגעגעתי סופ"ש נפלא
../images/Emo150.gif חזרתי לי :] סיימתי טירונות ביום רביעי, היה טקס השבעה נורא מרגש כזה.. התחלתי את הקורס שלי ביום חמישי... ועשו לנו הפתעה שלא נשארים שבת ויוצאים הביתה אז אני כאן, התגעגעתי סופ"ש נפלא
M mory89 New member 11/11/05 #54 לירוניי!! התגעגעתיי!! ברוך שובך! חח גמני עברתי תיאוריה.. ואני כ"כ מבינה ת'התרגשות של הדר.. בעע זה כ"כ כיףףף!!
לירוניי!! התגעגעתיי!! ברוך שובך! חח גמני עברתי תיאוריה.. ואני כ"כ מבינה ת'התרגשות של הדר.. בעע זה כ"כ כיףףף!!
צ ציקי המסטול New member 11/11/05 #49 שלום לכולם!!! מה המצב אנשים ואנשות?! סתם משעמם לי אז אני כותב..... אז שיהיה לכולם שבוע מעולה! וניראה אותכם מוצ"ש הבא....
שלום לכולם!!! מה המצב אנשים ואנשות?! סתם משעמם לי אז אני כותב..... אז שיהיה לכולם שבוע מעולה! וניראה אותכם מוצ"ש הבא....